Şimdi Ara

'Evet' çıkması diktatörlük algısını arttıracak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakın ben RTE'ye diktatör demiyorum kesinlikle öncelikle bunu anlayın. Kılıçdaroğlu üzerinden de vurmayın CHPli de değilim.

Evet çıkması durumunda diğer ülkeler, özellikle batı dünyası, Türkiye diktatörlükle yönetiliyor algısı yaratacaktır. Bu çeşitli ekonomik ambargolara sebep olabilir.

Hatta en kötüsü demokrasi(!) bile getirmeye kalkabilirler. Bu durumdan ciddi ciddi korkuyorum arkadaşlar.

Başka düşündüğüm konu da evet çıkması darbe olasılığını arttırması yönünde. Ordunun başındakiler her ne kadar RTE'nin destekçisi olsalar da, diğerlerinin öyle

olduğunu düşünmüyorum ve ülkeyi tek adamın kaderine bırakmak isteyeceklerini sanmıyorum.

Arkadaşlar bu bir parti seçimi değil sırf RTE başkan olacak diye oy vermeyin. RTE'den sonra bu sistem nasıl olacak? Kriptocu birinin

eline bu yetkileri geçmesi gayet mümkün ve bunu yargılayacak sistem ortadan kalkacak.

• Yüzyıllardır barbar diyorlar. Bırak desinler. Biz işimize bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustKiddinGG

Yüzyıllardır barbar diyorlar. Bırak desinler. Biz işimize bakalım.

Batının diktatör dediği liderlerin hali ortada. Dışa bağımlı bir ülkeyiz ne yazık ki.
  • Knights of Cydonia kullanıcısına yanıt
    Evet karşı çıkana diktatör derler. Sonra onu yok etmeye çalışırlar. Korkup karşı çıkmazsak köpekleri oluruz. Köpekleri olacağımıza yok olalım daha iyi.
  • quote:

Evet karşı çıkana diktatör derler. Sonra onu yok etmeye çalışırlar. Korkup karşı çıkmazsak köpekleri oluruz. Köpekleri olacağımıza yok olalım daha iyi.

Bop eşbaşkanı olmak yok olmak mi oluyor köpekleri olmak mi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • delgado.11 kullanıcısına yanıt
    Erdoğandan bi 15 yıl geridesiniz. Çok eskiye takılmışsın. Bu gün dediklerini 2002 de dediği gibi deseydi. Erbakan gibi 6 ay gidemeden darbe olurdu. 2016 da bunun önüne geçebildik ama 2002 engel olamazdık. Bi 28 şubatıda 2002 de yaparlardı.
  • quote:

Erdoğandan bi 15 yıl geridesiniz. Çok eskiye takılmışsın. Bu gün dediklerini 2002 de dediği gibi deseydi. Erbakan gibi 6 ay gidemeden darbe olurdu. 2016 da bunun önüne geçebildik ama 2002 engel olamazdık. Bi 28 şubatıda 2002 de yaparlardı.

Sorduğum sorunun cevabını vermemişsiniz hala.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hileli soruna sandığın gibi cevap verecek değilim. Batı itleri gibi sizde oyuna geldiniz ama çok geç. Ne kadar dövünseniz az.
  • Evet=BOP=Su kaynaklarının israil arabistan paktına aktarılması.
    bu savaş sebebi olması gereken birşey.
  • Asıl şu an başkan yargılanamıyor

Madem sizli bizli konuyoruz .O zaman Darbeci köpeklerinizi yok ettik. Bazı kuçu kuçularda ağlıyor tabi tiyatro diye. Şimdide başkanlığı getiriyoruz. Yine ağlıyor bazı kuçu kuçular. Ne kadar ağlasanız boş. Ama ağlayın rahatlarsınız. Ama diktatör, şeriat, cahil, gerici, yobaz diyerekte ağla. Oldu mu? ve sakın vazgeçme bu kafadan. Eğer vazgeçersen zevki çıkmaz. Son anına kadar uğraş ki; o hastalıklı düşüncelerinizin tarihe gömmenin tadına varalım.

Geleceğiniz içinde hayır de. Çünkü hayır çıkmazsa bir geleceğiniz yok bu ülkede. Yaptığınız saçma muhalefet ile kendinizi yok edeceksiniz.
  • Batı dünyası rte yi eleştiriyormuş kusura bakmayın adam mitinglere çıkıp batıya açık açık düşmanlığını ilan edip hakaret küfür nitelikli söz söylerse tabii ki eleştirilir. Sorarım avrupa ülkelerinden bi lider çıkıp bunları söylese bize tavrımız ne olurdu?

Uluslararası anket yapıyorlar dünya çapında sevmediğiniz medeniyet varmı diye röportajda çoğu avrupalı türklerden nefret ettiğini aslında türklerden değil türk hükümetinden nefret ettiğini söylüyorlar

Bunlar kimin eseri??

• Erdoğan kendini yok edecek haberi yok. Köşeye çekildik bekliyoruz hadi bakalım.

• ben batının bizzat bu yüzden hayır dediğini düşürüyorum

hayır verin, evet verirseniz diktatörlüğe dönüşeceksiniz diyorlar

evet çıkınca da biz size demiştik artık demokrasiniz yok diyecekler. ve ambargolar bir yerden, uluslararası camiada dışlanmalar bir yerden ve ileride amerikanın demokrasi (!) getirme hareketi bir yerden gelecek diye korkuyorum
  • Gonul isterki %100 hayir ciksin ama millet hipnoz olmus ki bunu oylama bile yapilmamasi lazim. Tamam koalisyon olabilir ama koalisyoblar farkli halk topluluklarini temsil ederler. Ama tek basina diktstor secilirse oda kendibkafasina gore herseye karar verir. Nitekim zaten 15 yildir tek basina iktidsr var. Herseyi cozebilcek zmaana ve imkana sahipti ama sadece yol kopru yapti. Sagliktada iyilestirmeler yapti ama o kadar paraya fazlasini yapabilirdi. Mesela 100 milyar tl egitim butcesiyle hicbir sorunu cozemedi tam tersi zenginlere ozel okul actirip parayi cebe indirdi. Daha bircoknkonud benzer seyler oldu. İstemedi yapmadi kafasina gore tskildi. Gemicikleri icin limanlar cilgin projeler yapti.

• Şu noktayı düzelteyim yanlız ordunun başındakiler rte destekçisi değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.