Şimdi Ara

EVET çıkarsa Ne Olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Havuz medyasında zafer şovları başlayacak.

Doğan Grubu ve Ciner Grubu duruma ayak uydurmaya çalışacak.

Halk TV ve FOX sürekli reklama gidecek. Özellikle Fatih Portakal morardı tarzında capsler yapılacak.

Sosyal medyada Yeni Türkiye paylaşımları ile Türkiye Cumhuriyeti bitti tarzında atışmalar olacak.

RTE Akp binası balkonuna gidip rahatça konuşma yapacak.

Yine eski konuşmalar gibi birleşeceğiz güçleneceğiz mesajları verecek.

TBMM hafta içinde erken seçim kararı alacak. Haziranda Başkanlık için seçime gidilecek.

• Muhtemel buyuk olasilik ile evet cikacak.Oylama da sandiklar acilirken Halk tv yi izlemenizi tavsiye ederim.Halk tv genel de sayimlarin ilk saatlerin dr hep Akp'yi yenik gosteriyor. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havuz medyası evet çıkmadan eveti çıkartacak..
  • Hayır verdiğim için akrabalar sene boyunca bana saydıracaklar.
    Annem hayır verirsen eve gelme diyor.
    Kime yarayacak? padişahım çok yaşa
  • Evet verdim de ne farkeder sen kendini biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: BroFenomen

Evet verdim de ne farkeder sen kendini biliyosun

Anlamadım hocam
  • venezuela olacağız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2023'de Ne olacak ?
    8 yıl önce açıldı
    Ne olur
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: setup4pc

Evet çıkacak ama korkmayın endişelerinizi bırakın yine boğaza karşı rakı balık yapabileceksiniz yine zina yapabilecek eşlerinizi mini etekle dolaştırmaktan kıvanç duyableceksiniz erasmusda yasaklanmıcak korkmayın sevgililerinizi modern batı erkekleri gibi italyan erkeklerine teslim edebileceksiniz. Sizin bu endişeleriniz çok saçma cumhuriyet değişmiyor sistem değişiyor siz yine eski hayatınızı yaşayacaksınız çok abartmayın artık.

Hiç bir şeyin değişmeyeceğini onlarda biliyor. Kendi istedikleri olmayacağı için tüm bu nefret.

• quote:

Orijinalden alıntı: setup4pc

Evet çıkacak ama korkmayın endişelerinizi bırakın yine boğaza karşı rakı balık yapabileceksiniz yine zina yapabilecek eşlerinizi mini etekle dolaştırmaktan kıvanç duyableceksiniz erasmusda yasaklanmıcak korkmayın sevgililerinizi modern batı erkekleri gibi italyan erkeklerine teslim edebileceksiniz. Sizin bu endişeleriniz çok saçma cumhuriyet değişmiyor sistem değişiyor siz yine eski hayatınızı yaşayacaksınız çok abartmayın artık.

hocam yine başörtülüler gülhane'yi mesken tutacak mı? hani bacınız varsa,götürün gülhane parkı'na,yolu da biliyordur zaten.

• İlk önce evet %80 lerde gösterilecek.

Evet çıkarsa şu sözü hatırlayın."Pişmiş tavuğun başına gelmeyenler bu ülkenin başına gelecek."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.