Şimdi Ara

evet beyler seçeneklerin hepsini eledim iki seçenek kaldı S3 vs S4 mini

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugun hem teknosaya hemde saturne giderek bütün cihazların kamera hız ve ekran performanslarına baktım ve iki telefon arasında kaldım S3 ve S4 mini

S3 = 950 tl sıfır

S4 = 920 tl sıfır

hangisini almalıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kankatree -- 24 Ağustos 2013; 22:24:52 >

• Ion dansa 50 lıra daha ekleyebılırsenız xperia sp cok daha ıyıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında kafam çok karısık bu s3lere 4.2 jelly bean çıktımı acaba
  • s3 ü boşver alırsın sonra forumda şarjım çok az gidiyor diye yakınırsın sana tavsiyem sp al
  • quote:

Orijinalden alıntı: wonderles

s3 ü boşver alırsın sonra forumda şarjım çok az gidiyor diye yakınırsın sana tavsiyem sp al

+1..
  • eskı bır nexus kullanıcısı olarak xperıa sp onerırım,hıc degılse gunde ıkı kere sarj etmeden adam gıbı hızlı saglam bır telefon sahıbı olmus olursun.
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-e975-optimus-g-akilli-telefon/901784338

Cardfinans ile LG Türkiye garantili olarak 1049 TL ye geliyor. Müthiş bir cihaz. Kaçırma bu fırsatı derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yesil_dev Y kullanıcısına yanıt
    bu telefonun görüntüsü on numara ama kalite ve kullanıs acısından nasıldır artı buna güncelleme geldi mi 4.1 gözüküyor ama suan en güncel sürüm 4.2.2 jb birde 1049 değil 1149 tl gözüküyor
  • Ben de ion düşünüyordum ama.. 950 TL'ye kadar düşmüş durumda. Bu fiyata açıkçası daha iyi kasaya, ekrana ve çözünürlüğüne sahip cihaz yok gibi.
    Kafayı yemek üzereyim max 1000 TL olacak bir cihaz arıyorum ben de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

Ben de ion düşünüyordum ama.. 950 TL'ye kadar düşmüş durumda. Bu fiyata açıkçası daha iyi kasaya, ekrana ve çözünürlüğüne sahip cihaz yok gibi.
    Kafayı yemek üzereyim max 1000 TL olacak bir cihaz arıyorum ben de.

Xperıa sp..

• az önce teknosada lg optimus g ye baktım kamerası hosuma gitmedi birde tel 5 dk calısınca otomatık ekran ışıgını kesıyor acılmıyor cok sacma geldi bana o yuzden eledim bu telefonu bir arkadasım xperiayı hiç önermedi kendisi avea bayi müdürü suan samsung s3 mini alsam mı diye düşünmüyor değilim ama büyük ihtimalle samsung alıcam ama 1000 tlye alınabilecek en güzel samsung hangisi
  • Eger arkadadın samsung onerıyorsa bence meslegı bıraksın,o paraya samsumg alma gıdıptw kardesım yazık olur parana.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    ne alayım suan bütçem tam 1000 tl nakit ama lg optimus g alıcaktım bugun inceledım görüntüsü güzel ama ekran parlaklıgı 5 dk içinde otomatik kısılıyor birde kamerası 13 mp ama benim 5 mplik galaxy s + ile aynı kalitede bana bu bütçeye olabilicek en güzel tel lazım
  • SP ya da ion alacağım. IONư önermiyor musunuz?

• acıkcası ıkısıde ıyı olmasına ragmen eger kamera daha oncelıklı hedef ıse ıon tercıh edın,ama batarya ve oyunda cok oynarım dersenız sp daha mantıklı olur.
  • Teşekkür ederim hocam.

• Rıca ederım mühim değil..

• evet beyler xperia ion'uda eledim ekranı gorilla glass değilmiş çizilmeye musait yani
  • quote:

SP ya da ion alacağım. IONư önermiyor musunuz?

hocam bende ion almayı düşünüyordum ama ekranı gorilla glass değilmiş ve çabuk çiziliyormus plastikmiş ondan eledim lg optimus g alıcaktım onunda kamerası hiç iyi değil bugun denedim bendeki samsung galaxy s plus ile foto çekip yanyana koydum fark yok denecek kadar az hele resimi yaklaştırınca fark kapanıyor sadece renkler biraz canlı o kadar yoksa çözünürlük tırt onuda eledim suan telefon kalmadı piyasada incelemediğim olmadı ikinci el bir s4 alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

quote:

SP ya da ion alacağım. IONư önermiyor musunuz?

hocam bende ion almayı düşünüyordum ama ekranı gorilla glass değilmiş ve çabuk çiziliyormus plastikmiş ondan eledim lg optimus g alıcaktım onunda kamerası hiç iyi değil bugun denedim bendeki samsung galaxy s plus ile foto çekip yanyana koydum fark yok denecek kadar az hele resimi yaklaştırınca fark kapanıyor sadece renkler biraz canlı o kadar yoksa çözünürlük tırt onuda eledim suan telefon kalmadı piyasada incelemediğim olmadı ikinci el bir s4 alıcam

xperia sp..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.