Şimdi Ara

EveT ArKaDaşLaR OyUnDa HiLe YaPaRkEn GöRdÜğÜmÜz KiŞiLeRiN İd LeRiNi BuRaYa YaZaLıM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdan bu isimkleri gören arkadaslar bunlara elinden geleni yapsınlar dolandırıcıdr ve benzeri şeylerle ismini lekelesinler koxp çuysa bi canavar çekin oraya >:)

• Herşey tamam da. Şu harflerin biri küçük diğeri neden büyük?
  • yaa ne diyeceğimi bilmiom sana yaz işte cvp böle daha güzel görünüo Allah Allahhhhh
  • Koycanda nolcak hiç bi şey en ii si sen gördüğün kişinin fotoğrafını cek knight in Forumunda hack report bölümüne koy faydalı olsn buraya koyupda gereksiz bi topıc i uplamaya ne gerek var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daswet__tr -- 20 Kasım 2006; 17:42:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: f_cuneyt

yaa ne diyeceğimi bilmiom sana yaz işte cvp böle daha güzel görünüo Allah Allahhhhh

Ok canım.. Naked4Ever olympia'dayım...
    koxpçuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Purdew -- 20 Kasım 2006; 17:43:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: HloveJ

Herşey tamam da. Şu harflerin biri küçük diğeri neden büyük?

kendide bilio gereksiz olduğunu dikkat çekmeye çalışıyo
  • yaa mdm buraya fotoları koyun işte
  • pff
  • hadi dielim tüm koxperları koyduk sslerini ee soonra
  • ardreamdekileri buraya yazmaya kalksam saatlerce yazmam gerekir.En belirgin olanlar;

StreetGun(orc),
    BrobiY(human),
    byozi(human),
    Archinez(human),
    xChaos_Archerx(orc),
    halilsrevenge(human),
    vs.vs.vs.vs.

lvl kasmak için koxp kullananları yazamam çünkü ben dahil herkes kullanıyodu.ama artık ben kullanmıyorum.KO bnm için bitmiştir...
  • quote:

quote:

yaa ne diyeceğimi bilmiom sana yaz işte cvp böle daha güzel görünüo Allah Allahhhhh

koxpçuyum

TasteMyDaggers Cypher Kosçuyum ve Banlanasıya kadar kospçu kalcam (Exp bug da dahil )

Bu arada daha isterseniz birazdan luferson turuna çıkıyımda 1 sayfa yetmez heraLde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 20 Kasım 2006; 18:04:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

koxpçuyum

TasteMyDaggers Cypher Kosçuyum ve Banlanasıya kadar kospçu kalcam (Exp bug da dahil )

Bu arada daha isterseniz birazdan luferson turuna çıkıyımda 1 sayfa yetmez heraLde?

• quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

quote:

koxpçuyum

believeme de mi koxpçu olmuş işte buna sevindim...
    xxplayerxx olarak az azar işitmedim senden

• ben frkodayım belki uskoyu yukleip girersem koxperların yanına talos ya da titan cekcem ve yatmasın die minorlicem talosu
  • ToT3M Cypher koxpcuydum. Artık koxp kullanmıyorum tam rahatladım derken billet beni bug yapmam için çağırıyor hey allahım ...
  • al sana beramustaki en tehlikeli adamı sölümm adam maradonda önüne geleni gebertiyor hem np gidiyor hemde ex gidiyor iğreç bi durum

SERVR: BERAMUS
    ID: Z3H1R
  • Şu an ve her zaman olduğu gibi servant of isiloonlarda koxptayım istersen şikayet et istediğine
  • similes zehir dün savaşta commenderlede adamın ismini sayıklıodu gitmein maradona die
  • en buyuk koxper benn .DD ben suana kadar cz de hiç kullanmadım ama kullanmamda

ex asıyom sade
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.