Şimdi Ara

Evet arkadaşlar bu oyun artık bitmiştir.CccBİGTURKSCcc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes ingilizce bilmek zorunda diye birşey yok isteyen istediği oyunu oynar kimseyede sormak zorunda değil tamam bazı türkleri hiç sevmiyorum ama lütfen diğer türklerinde hakkını yemyelım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

ben bu oyunda 99lwl im ve hiç kimse türk oldugumu bilmio.bunu sebebi ise şuan acıları oynayan CcCbigttuks clanıdır.Yaptiklari terbiyesizlikler ile türk lerin adini kirlettiler.GhostKingtr nin adı hereforumlarinda geciodu. bde utanmadan sonuna TR koymus bizleri kücük düsürkmek için.Simdi de bunun aksini oldugunu söleyen warsa tartışalım.İngizlizce bilmeden usa server i oynuyorsunuz.Kendinizi anlatamiyorsunuz Sonra da alay konusu oluoz.İng bilmiosaniz gidin türk oyunları oynayın yada sewiyeli olun

senin gibi türkler oldukçada olacagı bu.türk oldugunu kimseye söyleyemeyecek kadar utanıyorsan,git vatandaşlıgını degiştir önce sen arkadaşım...bizde senin igbi kansızlardan utanıyoruz...ingilizce biliyorsunda ne oluyor kime bir faydan var kendinden başka...birde utanmadan artist artist ingilizce bilmiyorsan git türkçe oyun oyna diyorsun.sende önce insan ol,birazcık özüne,diline, sahip çık...seni kendi adıma esefle kınıyorum...

• ilk önce yazimi iyi oku!! türk lügümden utaniyorum diye birsey yazdigimi görüyorsan ne diyim sana! Ben bu forum a 1yıldır girmiyorum! 1yıl sonra yazdigim bu mesajda sizin gibilerin bu oyunu türklere yapilan haksızlıktan sonra biraktiginizi diil .Hepinizi bottan ve 3part proglamlarindan dolayi yada illalegel para almaktan dolayı banlanıp ve zorunlu olarak biraktiginizi belirtmek istedim.Siz bu oyunu 3yıldır die övüonuz ! 3yıldır türk ayrımı yoktuda siz banlanincami aklınıza geldi bunlar!!eger banlanmasaydiniz hala oyunda gezincektiniz!!Doğrulari söleyenlere çamur atmaya devam edin!!
  • Ayrıca bu ülkeye kansızlık yapanlar köpek türk dedirtenlerdir.Hiç bir zmn ülkeme laf ettirmedim! Sizin gibiler köpek türkler hırsız türkler dedirtmeye devam edin. sonra bizlere kansız diyin!
  • quote:

ilk önce yazimi iyi oku!! türk lügümden utaniyorum diye birsey yazdigimi görüyorsan ne diyim sana! Ben bu forum a 1yıldır girmiyorum! 1yıl sonra yazdigim bu mesajda sizin gibilerin bu oyunu türklere yapilan haksızlıktan sonra biraktiginizi diil .Hepinizi bottan ve 3part proglamlarindan dolayi yada illalegel para almaktan dolayı banlanıp ve zorunlu olarak biraktiginizi belirtmek istedim.Siz bu oyunu 3yıldır die övüonuz ! 3yıldır türk ayrımı yoktuda siz banlanincami aklınıza geldi bunlar!!eger banlanmasaydiniz hala oyunda gezincektiniz!!Doğrulari söleyenlere çamur atmaya devam edin!!

ya biz bişey yapmadıysak o söylediklerini bazı kendini bilmez pislikler yaptısya buraya gelip bizi suclaman hata 1 yıldır bu forumdasın ama hiç bişey öğrenememişsin ne biçim bi insansın türkleri savunacağına baskalarını üste çıkarmaya çalışıyorsun sanki yabancılar hiç bişey yapmıyor adam gibi oyununu oynuyor hahh benı durduk yerde dolandırmaya calısan ingilizler vardı bu oyunda bnm bütün türk arkadaşlarım kendini bilen serefli oyunculardır bırakın artık bu türklere suc atmayı ilk kendiinizi düzeltin

• 2 msjla kanma bu clana ronaldonun dediklerine harfi harfine katılıyorum.trade bug o clandan çıkmadımı banlanınca acıların çocugu ayağına yatıyolar sonra 2 msjla kendilerini temize çıkarıyolar ben bişey diyemiyeceğim artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmet09

2 msjla kanma bu clana ronaldonun dediklerine harfi harfine katılıyorum.trade bug o clandan çıkmadımı banlanınca acıların çocugu ayağına yatıyolar sonra 2 msjla kendilerini temize çıkarıyolar ben bişey diyemiyeceğim artık

o clandan cıktı ama o cıkartanıda clan cıkarttı bişey demesende seviniriz
  • quote:

ben bu oyunda 99lwl im ve hiç kimse türk oldugumu bilmio.bunu sebebi ise şuan acıları oynayan CcCbigttuks clanıdır.Yaptiklari terbiyesizlikler ile türk lerin adini kirlettiler.GhostKingtr nin adı hereforumlarinda geciodu. bde utanmadan sonuna TR koymus bizleri kücük düsürkmek için.Simdi de bunun aksini oldugunu söleyen warsa tartışalım.İngizlizce bilmeden usa server i oynuyorsunuz.Kendinizi anlatamiyorsunuz Sonra da alay konusu oluoz.İng bilmiosaniz gidin türk oyunları oynayın yada sewiyeli olun

yazdıklarını ben iyi okuyorum da ,sen ne yazdıgını bilmiyorsun sanırım...
    99 lvl olmuşsun ve kimse türk oldugunu bilmiyo,bunun sebebi bigtürks kılanıdır diyorsun..
    sen türklügünden utanıyorsan,o senin sorunun.boş boş atıp tutma,senin bigtürksle derdin nedir,100 kişinin oyun oynadıgı bir kılandan bahsediyorsun ve türkleri karaladılar falan filan diye sallıyorsun,kişi kendinden bilir işi ,o yüzden sanırım saklanıyorsun.terbiyesizlik yapmadan önce bir düşün ,çapın kadar terbiyesizlik yap.
    2,5 yılda 85+ olmuş onlarca insan hangi salak programı kullanmışta bu kadar lvl kasabilmiş bir düşün...
    100 lerce kişinin girdigi girmek istedigi bir kılanı,türklügünü saklayan sen ! hangi sıfatla karalamaya kalkıyorsun.

sanada tarih dersi vermek lazım biraz...
    yabancıların türklere olan düşmanlıgı bir oyun yüzündenmi sanıyorsun sen,tarih boyunca haçlı zihniyetini dize getirmiş,600 yıl boyunca avrupaya kök söktürmüş yavuzları,fatihleri,kanunileri unutmadılar unutamadılar o yüzden...

• ark lar en iyisini yapmıssınıs bu oyunun tadı cıktı ben turk oldugum için beni markette yol ortasına pazar kurdugum için sınırsıs banlandım niye türk oldugum içingerek gm ler olsun gerek bir cok yabancı olsun türklerden nefret ediorlar normalde yanlıs yerde pazar acma 1 hafta, banlandıktan 2 gün sonra gm scootu markette yakaladım nie sınırsın banlandım die sordugumda su cewabı aldım sen türk sün birde su ana kadar hiç ncash almamısın araya hemen ırkcılık meselesini soıktum biras dil döktüm actırdım o günden 4 gün sonrada oyunu bıraktım artık hiç bi şey bu oyunda eskisi gibi diil espada zerotelorance istedikleri kişileri banlatabiliıorlar onada şahit oldum adamların bir sözü lazım gm mi onların yalakaları onlarmı gm in anlamadım saten oyun oyun denecek yeri k almadı tam bir ayrımcı oyunu oldu en iyisini yapmışsınıs ark lar
    bence en iyisini yapmıssınıs bu oyun oynanmas oldu artık yeni oyunda basarılar dilerim

nick:maciavelli

• ronalda senin bu forumda bangır bangır satılık çar almak istedin zamanları da biliyoruz.Sen bu yolda yürürken biz geri dönüyorduk.Bu clanı nın hakkında bu forumda yada us formunda yazılmış bi tek kötü yazı göster.Senin türklüğünü görelim bakalım yazdıklarının arkasında duracak kadar sağlammısın.Ben de hodri meydan diyorum.Bu clan hakkında 3 yıl içinde yazılmış kötü bir tek satır yazı bulamayacağını şimdiden söylüyorum.He antiparanzet söylemeden edemeyeceğim.Us formunda GhostKingTR hakında şu yazılmış bu yazılmış diyorsun.1 tek kare print screen yapamamışmı bu adamlar GhostkingTR madem öle dolandırıcı neden kimse 1 tek kare resmini çekip koyamamış O bunları yaparken ?Hepsi yazı yazmasını bilmişte 1 kare resim almayı bilememişler mi?Sana sadace gülüyorum.Birini karalıyacağın zaman kanıtla gel boşa çamur yapma.Kimbiilir senin turk olduğunu oyunda kimse bilmiyormuş.Belki sende o milleti dolandırıp kaçan yabancı oyuncu takliti yapan adamlardan biri olmayasın.Hadi sende bize kanıtla nasıl kanıtlıyacaksan bizde görelim.Lafla peynir ekmek gemisi yürümez.Herkese iyi oyunlar iyi eğlenceler dilerim.

• sizin her ettiginiz küfürü print e alsak pc nin hafızası yeterli gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 22 Ağustos 2008; 9:19:08 >
  • Tam beklediğim gibi seviyesiz kanıtsız basit bir cevap .Bu cvp tan sonra hiç şüpem kalmadı.Senin ne kadar basit bir insan olduğuna hadi arkadaşım bu topikten uza temelli güldürme kendine.
  • ccc big clanı turklerın turkluklerınden utanmasına neden oldunuz.. +5 bd axe calmalar... clanlarında trade hack yapanları barındırmalar... mukemmel ınglılızcenızle ona buna satasmalar... ve bole uzayıp gıden bı cok sebeb sızsız oyun daha guzel bunu bılın.. yenı oynadıgınız oyundakı turklerı ne zaman utandırcaksınız merak ıcındeyım dorusu.......(ılk mesajım onuda kendılerını acındırmaya calısan ona buna satasarak kendılerını haklı cıkarmaya calısan utanc kaynagı bırılerı ıcındı)
  • 1.OLARAK bn alastiss diyilim o yüzden onun adına deil kendi adıma konuşcam
    şimdi bu oyunda Türklere karşı bi ayrımcılık war bu bi gerçek we bizlerde böyle bişeyin olmasını istemiosak niye hala inadına spam trade hack herneyse
    niye hala 3kaat peşindeyiz ya tmm bıgturks clanını tanımıom we hiç duymadım şimdi bu clan hakkında önyargılı davranmam yanlış olur bn bazı Türkleri tanıyorum gerçekten çok iyi insanlar ama bazıları war tek düşündükleri şey 3kagıt sizin beyniniz(eger warsa)sadece bunlaramı çalışıo çok merak ediorum eger hala Türklügü küçük düşürmek istiyosanız buyrun devam edin szn gbi insanlar oldukça hiçbir oyunda Türklere yer werilmiycektir bunuda bilesiniz bnm diyceklerim bu kadar hepinize iyi oyunlar
    Nick:AlcohollicA
    Level:56
    Faction:Shao
    Guild:AndJusticeF0rAll(kendi guildim eger katılmak isteyen dürüst insanlar warsa alırım dürüst olmadıkça 100level olsa ne yazar sadece dürüst olsun yeter)

• yazmayı unuttum lütfen oyunu siyasi olarak düşünmeyin tmm Türklüge laf edilse adamın ....... ama bu sadece bi oyun tabiki insanın temel hakkıdır vatanını milletini savunmak ama lütfen bunun bi oyun oldugunu bilelim bide bişey sorcam bnde bi aralar div wolf wardı adamın teki geldi wolfuna +2gk armor +25m dedi we ben bunu kabul etmedim sonra gittim wolfu 120mye sattım sizce teklifi kabul etmiyerek iyimi yapmışım kötümü içimde kaldı

• eğerki düsürt bi oyuncu teklif etiyse bunu
    evet kabul etmemekle hata wapmışsın
    +2 gk 150 den aşa satılmıo
  • T_T

• artık gene war adamla div tigera deiştim adam sazan gbi atladı hemen yaw bn hayır der bekliodum KingArthur seni tanıom bn R0cK4EvEr hatırlarsın
    hade hepinize iyi oyunlar isteyen olursa 150m div wolf pahalı biraz ama alın genede daha knkama div tiger alcam

• gene ben

şimdi size 2isim wercem eger bu 2isimden herhangi biri foruma üye ise bnm nikimi hero msne kaydetsinler nedenini sormayın
    lllllHyulllll
    smokeyblade

eger bu forumda bunların 2sinden biri üye ise bni ekleyin nik:AlcohollicA (nedenini ögrenmek isteyen bni eklesin)

• eweeet maalesef gene ben

bahın şimdik adını werdigim adamları arklara eklemelerini istememin nedeni bu 2tane ... (yaw banlancam die acaip korkuom forumdan küfür etmiom ... geç,om) adamlar Türk ama bu 2adama bn Türk demem 2side Türklerden nefret ediyo 2side Türklüge hakaret edio we 2side bnm birçok arkadaşımın ban sebebidir bu 2si d2 de sp kapıda sonnogekkoushoyu die bi clan war

hyu adlı ... bu clana mensub eger mümkünse sövün yaw bu adamları zaten mimarobada oturuolarsa bn bunların ....... ........ .......... ....... !!!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.