Bildirim
Evet Arkadaşlar 600 700 TL Arası Bir Telefon Önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Evet arkadaşlar bu konu için gerçekten acil bir cevap bekliyorum bilgi ve tecrübelerinizi ben,mle paylaşırsanız mutlu olucağım. -
xperia L
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm
İzlemeni tavsiye ederim. 600 tl idi fiyatı 650 tl oldu çogu yerde. Performans anlamında ufak bir fikir vermesi açısından antutu test programında s3 mini 6500 küsur puan,discovery 13000 küsur alıyor.S3 16000 küsur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 10 Eylül 2013; 14:34:00 > -
Oyun oynayacaksanız Discovery
Oynamayacaksanız L620
Not= Oynamak için de alınır L620 Ancak sade oyun ise Discovery daha mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 10 Eylül 2013; 16:52:18 > -
S3 mini oyun ve diğer özellikler bakımından alınmazmı acaba ben Tanındık bir marka olsun kanaatindeyim -
gm discovery , s3 çöp bi cihaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X