Şimdi Ara

Evet Arkadaşlar 600 700 TL Arası Bir Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 600 700 Tl arası sıkıntıda bırakmayacak bir telefon önerirseniz sevinirim.
    Benim aklımda Galaxy S3 Mini var lakin siz bu ayarda daha ucuz bir telefon tevsiye ederseniz S3 ü aratmayacak özellikte sevinirim.

• Evet arkadaşlar bu konu için gerçekten acil bir cevap bekliyorum bilgi ve tecrübelerinizi ben,mle paylaşırsanız mutlu olucağım.
  • xperia L

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/General-Mobile-Discovery-Yeni-Fiyat--Performans-Krali-video-inceleme.htm

İzlemeni tavsiye ederim. 600 tl idi fiyatı 650 tl oldu çogu yerde. Performans anlamında ufak bir fikir vermesi açısından antutu test programında s3 mini 6500 küsur puan,discovery 13000 küsur alıyor.S3 16000 küsur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 10 Eylül 2013; 14:34:00 >
  • Oyun oynayacaksanız Discovery
    Oynamayacaksanız L620

Not= Oynamak için de alınır L620 Ancak sade oyun ise Discovery daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Tenth Doctor -- 10 Eylül 2013; 16:52:18 >
  • S3 mini oyun ve diğer özellikler bakımından alınmazmı acaba ben Tanındık bir marka olsun kanaatindeyim
  • gm discovery , s3 çöp bi cihaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.