Şimdi Ara

Everquest II F2P Oluyor! [Beta Başladı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewt bende onu sonradan fark ettim ben begenmedim ama :) oyunu
  • grafikleri ve combat sistemini beğenmedim ben
  • yaf chat bile sınırlı f2p demek icin 1000 şahit gerek
  • Son gelişmeler neler acaba bilgisi olan varmı ? Oyun bu arada steam'e eklenmiş.
  • kısıtlama var oyunda çok fazla classlarda karakter yaratma ekraninda uzayip gidiyor liste :)
  • Oyunun grafikleri süper değil. Bide gameplay akıcı değil ona rağmen sanki bilgisayar yetmiyormuş gibi. Aionu full açıyorum 60 fps. Wowu full açıyorum 60 fps. Bu oyunda kasıntılar oluyor. Sony nin oyunları sarmıyor beni :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 12 Aralık 2011; 16:45:58 >
  •  Everquest II F2P Oluyor! [Beta Başladı]
  • Hayatımda bu kadar çok lag olan oyun olmadı f2p değil para verseler oynamam
  • Oyun kısıtlamaları okadar fazla değil bence.Ayrıca aylık verilen puanlarla silver üyelikte alınabiliyor.Denemekte fayda var.
  • Dc Universe online da Premiumlu 2 DLC de alınmış üyeliği bunda silver üyelikle takas edebilirim. Üyeliğin içindeki karakterler gayet iyi raidleri dönebiliyor t2 pve t3 pvp seti var 57 cr'si var fire/tank detaylar için pm atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyQuinn -- 8 Ocak 2012; 22:02:15 >
  • ne gibi kısıtlamalar var oyunda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunt1

ne gibi kısıtlamalar var oyunda ?

4 mesaj üstte yazıyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aizen Sousuke

Oyun kısıtlamaları okadar fazla değil bence.Ayrıca aylık verilen puanlarla silver üyelikte alınabiliyor.Denemekte fayda var.

Şu aylık verilen puanlardan bahsedermisiniz biraz ?
  • ben bu oyunu indirmeyi düşünüyorumda indirmelimiyim ilk olarak f2p deniycem f2p olarak denemelimiyim sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarveyQuinn

quote:

Oyun kısıtlamaları okadar fazla değil bence.Ayrıca aylık verilen puanlarla silver üyelikte alınabiliyor.Denemekte fayda var.

Şu aylık verilen puanlardan bahsedermisiniz biraz ?

Alıntıları Göster
    @HarveyQuinn

500 sc veriyor aylık.O puanlarla premium yada item alınabiliyor.

@yunt1

Denemeden bişey kaybetmezsin.Oyna bence.Para vermeden de oyunda kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 9 Ocak 2012; 10:13:28 >

• quote:

@HarveyQuinn

500 sc veriyor aylık.O puanlarla premium yada item alınabiliyor.

@yunt1

Denemeden bişey kaybetmezsin.Oyna bence.Para vermeden de oyunda kalabilirsin.

O aylık verilen 500 sc yi DC Universe 'de kullanamayız dimi
  • 13GB indirdim son 1 GB kala burdaki yorumları okudum valla oyunu oynama isteğim kaçtı cidden çok mu kötü bir oyun? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 12 Ocak 2012; 19:24:36 >
  • Kimi kesim tarafından ‘çöküş’ olarak görülen aylık ödeme sisteminden Free to Play sisteme geçiş aşaması, yılların MMO’su EverQuest II’ye de yaradı.

Sony tarafından yapılan açıklamaya göre ücretsiz olarak yaşamına devam eden EverQuest II’ye yapılan giriş sayısı, Free to Play sistemine geçtiğinden bu yana %40 arttı. John Smedley’in Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre EverQuest II’de gerçekleştirilen oyun içi eşya satış oranı ise tam tamına %300 oranında bir artış gösterdi.

Durumu “İnanılmaz bir büyüme” olarak tanımlayan SOE lideri Smedley, “Pazardaki rekabetin artması ve genişlemesi için iyi bir haber.” şeklinde bir yorumda bulundu.

Alıntı.
  • Son durum ne arkadaşlar
  • bu oyunu kaçkişi oynuyor merak ettim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.