Şimdi Ara

everest ultimate+yeniden başlayamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.sorun anakartımı değiştirdikten sonra(msi g46-970'a geçtim) everest anakart ve işlemci sıcaklığını göstermez oldu
    2.sorun yine anakartı değiştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlat dediğimde atıyorum 10 taneden 4 tanesi gibi bi oranla bilgisayarı kapatıyor yeniden açılması gerekirken hiçbir hareket olmuyor ne kadar beklesemde anca reset attıktan sonra açılıyor

• acaba kablolarda temassızlık olabilirmi fişden çekip nemli bezle silemeyi denemeni tavsiye ederim ama ıslak değil nemli bez
  • kablolarda herhangi bi sıkıntı yok temiz ve tam oturuyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

kablolarda herhangi bi sıkıntı yok temiz ve tam oturuyor...

yani yanlış bi yönlendirme yapmak istemem

Yani biraz garip kaçabilir ama bi format at derim zaten kısa sürüyor tabi şunuda söyleyim işe yarıcağını sanmam ama denemekten zarar kaçmaz ve umarım çözülür sorunun çözülürse nasıl çözüldiğünü burada paylaşırsan sevinirim merak ettim umarım düzelir
  • garip değilde zor iş programları vs tekrar yüklemek ölüm
    formatla ilgili bişey olduğunu pek sanmıyorum çünkü anakartı değiştirdikten sonra oldu
    değiştirene kadar hiçbirşey yoktu da bir anda mı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

garip değilde zor iş programları vs tekrar yüklemek ölüm
    formatla ilgili bişey olduğunu pek sanmıyorum çünkü anakartı değiştirdikten sonra oldu
    değiştirene kadar hiçbirşey yoktu da bir anda mı oldu?

Umarım sorunun çözülür çözülürse sonuöları buraad paylaşman aynı sorunu yaşayan arkadaşları hızlı çözüme ulaştırır.
  • sıcaklık göstermeme konusunda sıkıntı everestteymiş onu çözdüm (eski versiyon olmasından dolayı)
    yeniden başlayamama problemi devam ediyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeniden başlayamama sorunu da çözüldü bios update ile...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.