Şimdi Ara

Everest Sgm 7x Mi Inca Img 365 Ms Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

50 Tl Butcem Var Ve Bir Gaming Mouse Almak Istiyorum Sizlere Vatan Computerda Gordugum 2 Mouse Arasinda Hangisini Almam Daha Uygun Olur Onu Sorucam.

Ilk Mouse(Benim Tercih Ettigim):Inca Img 365 Ms

Ikinci Mouse:Everest Sgm x7

Arkadaslar Ben Bunlarin Arasinda Kaldim ikisindede 7 Tane Tus Var
    Ama Everest 2400 DPI Inca ise 3200 DPI ve Gorunus Bakimindanda Inca Daha Guzel Duruyo Yani Kisacasi Bence Incanin Teknik Ozellikleri Daha Iyi Ama Inca Ilk Kez Duydugum Bir marka

Sizce Ne Yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şekille oyuncu mousu olmuyor. Az daha katıp g300 al.
  • Çinde satilan 20 TL'lik fareler onlar az daha katip daha iyisini al.

• En kötü ihtimal g100 ya da g300 al.

• Ben kendi mouseuma gore yorum yapicam tercih senin, bende Everest SGM x7 var ortalama bi mouse makro yok sadece tuş ataması gibi basit bisey var ben memnunum bi sorunum olmadı sadece renklere gore dpi atamaları bazen kafasına gore değişiyor 2400 dpi sariyken bidahaki PC açışimda bazen kırmızı da buluyorum 2400 dpi'ı. Bunun bence bana fazla bi zararı yok. Mousepadi gayet iyi ondan baya memnunum kaymaz yapili bana gore kaliteli yapılmış. Duyduguma gore sirf mousepadi icin bile tercih edenler varmış. Genel olarak çok bi beklentin varsa alma derim. Normal idare etsin götürsün fazlasına ne gerek var dersen f/p olarak bence iyi. Sonuçta 39-40 tlye hem mousepad hem mouse aliyorsun.

• Eğer fikir vermede gecikmediysem bunu okuyup alma konusunda bir daha düşün derim.
    Yaklaşık 1 yıl önce Inca'nın Img-365'ini aldım ve gayet memnunum. Model ele o kadar güzel oturuyor ve rahat kullanılıyor ki verdiğim her kuruşa değdiğini düşünüyordum. Ta ki mouse aldıktan 1 hafta sonra çalışmayıncaya kadar. Vatan'dan aldığım gibi geri götürdüm ve sorundan bahsettim. İyi bir kasiyere denk geldim, hemen oradan yeni bir tane alıp bana verdi ve getirdiğimi teknik servise yollayacağını söyledi. Normalde 1 haftayı geçtikten sonra aleti götürürsün işte öyle böyle yapmışsınız diye başınızın etini yerler, sonra teknik servise yollayacağız bahanesiyle alır senden onu ve 2 ay sonra geri yollar. Neyse yeni mouse'u aldım ve eve mutlu bir şekilde gittim. Bu sefer aradan 4-5 ay geçti ve tam oyunumu oynarken birden mouse çalışmamaya başladı. Elektronik mezunuyum ve ben bunu açarım arkadaş diye kaptım tornavidayı ve açtım içini. Görüldüğü üzere işçiliği güzel fakat data- (yeşil bi kablo) kopmuş. Sorunu çözmek zor olmadı ama bunun sebebini şuna bağladım ben: genellikle bilgisayarını kapatan birisi değilimdir(gece upload/download'lardan). Mouse led'li olduğu için kablolar buna dayanamamış olabilir diye düşünüyorum çünkü bunu yaşayan benim gibi çok mağdur arkadaşım oldu. Eğer ki bilgisayarın başına 2-3 saat oturuyorsan sıkıntı yok ama benim gibi 10 saat kadar absürt sürelerde açık tutuyorsan led'li mouse tavsiye etmiyorum Bu arada sorunu cevaplamaya gelirsek de kesinlikle düşünmene gerek yok, Inca al çünkü gerçekten harika bir konforu var

• Sağolun Beyler Logitech G300s Aldım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.