Şimdi Ara

Everest Rampage 66 Nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Novabazar'da kargoyla beraber 113 liraya geliyor. Kullanan var mı ? Nasıldır ? Everest olduğunu biliyorum hemen ezmeyin Ama hoşuma gitti açıkçası görünümü. Bütçede kısıtlı bu yüzden kasadan kısayım dedim. Pencereli ve hoş görünmesi benim için önemli

• içinde psu yoksa compusada alabilirsiniz farketmez boş kasa sonuçta kasa kullanmayan bile var yani şu forumda...
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Everest ve frisby markalarına hep eleştiri geliyor da bu yüzden sorayım dedim. Psu yu ayrı alıcam zaten :D Teşekkürler
  • Çöp.

DeepCool Tesseract daha hayırlı.
  • 240 mm lik sıvı soğutma üst tarafa takılamıyor. Ama kullanışlılık yönünden fena değil gibi. Şık duruyor.
    + ları
    * Psu gizleme bölmesi
    * kablo saklama delikleri
    * komple pleksi kapak
    * kablo gizleme yan kapağının çıkıntılı olması
    - leri
    * içi dar
    * 240 lık sıvı soğutma desteği olmaması
    * kısmen kalitesiz plastik ve saç
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Sıvı soğutma zaten kullanmayacağım. İçi dar derken, bileşenler sığar herhalde :D Durup dururken de kasanın döküleceğini sanmıyorum. 100 liraya değer mi yani ? Görüntüsü çok güzel çünkü
  • everest ve frisby kasaları önermiyorlar çünkü içindeki psu lar dandirik ancak sadece boş kasa alacaksan al kafana takma

http://www.hepsiburada.com/compusa-1705-atx-kasa-p-BD100768

hatta bunu bile alabilirsin meraklanma patlamaz teneke sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Sağolun
  • Bileşenler sığar. Tam sıfır sığar. Takarken zorlanırsınız. Bazı anakartlar sığmayabilir. eatx olanlar sığmaz. Ama çoğu sığar
    Soğtucu olayına gelirsek . Bu kasanın genişlikiği 18 cm demiş. Ancak bu kasaya 15 cm lik soğtucu sığmama ihtimali çok yüksek. Kule soğtucudan bahsediyorum
    Mesela coolermaster hyper evo 212 buna sığmayabilir. Yan kapak kapanmaz büyük ihtimalle.
  • Bu kasa o halde full tower değil ? Bana full tower fiyatı da ortalama 300-400 TL ne önerebilirsiniz ? Sınırım 500 TL. PSU' suz olacak ayrıca. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.