Arkadaşlar benim bilgisayarım gelecek ve bende beni yaza kara idare edecek gaming set arıyorum ancak ucuz olsun istiyorum. a4tech ucuz ama idare etmek istediğim için pahalı. Everest aneex ve a4tech arasında kaldım aslında aneex i de bir kaç saat once keşfettim ne kadar kaliteli bilmiyorum adamlar 15 tl ye gamıng mouse yapıyorlar Ama bir tane set var o hosuma gitti. Set almayı planlıyorum ( klavye + mouse ). Bu arada benım bılmedıgım ucuza gamıng setler veya esyalar yapan bır marka varsa soylersenız cok sevınırım. İşte beğendiğim setler :
Everest markada iki tane set var ve ikiside aynı fiyat havala ile 42 normal 50 tl. İkiside guzel gozukuyor sız olasaydınız hangısını secerdınız ve neden:
İşte beğendiklerim bunlar hangısını almalıyım daha kulaklık ve mouse pad alacağım bunların dısında. Ayrıca ben butun alacaklarımı FPS için alıyorum sadece FPS için COUNTER 1.6 için flan. Şimdiden çok teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ~Soopr.Owl*
Arkadaşlar benim bilgisayarım gelecek ve bende beni yaza kara idare edecek gaming set arıyorum ancak ucuz olsun istiyorum. a4tech ucuz ama idare etmek istediğim için pahalı. Everest aneex ve a4tech arasında kaldım aslında aneex i de bir kaç saat once keşfettim ne kadar kaliteli bilmiyorum adamlar 15 tl ye gamıng mouse yapıyorlar Ama bir tane set var o hosuma gitti. Set almayı planlıyorum ( klavye + mouse ). Bu arada benım bılmedıgım ucuza gamıng setler veya esyalar yapan bır marka varsa soylersenız cok sevınırım. İşte beğendiğim setler :
Everest markada iki tane set var ve ikiside aynı fiyat havala ile 42 normal 50 tl. İkiside guzel gozukuyor sız olasaydınız hangısını secerdınız ve neden:
İşte beğendiklerim bunlar hangısını almalıyım daha kulaklık ve mouse pad alacağım bunların dısında. Ayrıca ben butun alacaklarımı FPS için alıyorum sadece FPS için COUNTER 1.6 için flan. Şimdiden çok teşekkür ederim
önerdiklerinin içinde en sağlamı a4 techdir.
o A4tech setini bende kullandım hatta klavye halen duruyor 2 yıl oldu sapasağlam,yalnız fare için aynı şey geçerli değil en fazla 6 ay dayandı sonra çöp...a4ün fareleri kalitesiz malesef ama everestden iyidir
bende a4tech seçerdim ama herhalde everestin renkleri ve yapısı gozumden cıkmadı. Renkler onemli değil zaten Bu arada bu mouse benım ıcın onemlı cs oynarken ıse yarar demi yani ele oturur mu?
o farelerin kalıpları zaten çok güzel fakat ucuz olduğu için çabuk gidiyor...Steelseries çakması onlar, paran varsa Steelseries Kana,Kinzu v2,Kinzu V2 Pro Edition öneririm.incele bak aynı kalıptır fps için ideal
biliyorum para biriktireceğim bütçemi arttırdım bütün setimi a4 techın en pahalılarından yapacağım kulaklık sharkoondan bır marka alacağım guzel. Ama xq f5 mi yoksa x7 f7 mi yada x7 o alevli mouse yi mı alsam şaşırdım sizce? Sizden isteğim mouse padi de a4tech alacağım ama turkıyede sadece 700mp var. 800mp ve 801mp bitmiş hiç bir sitede bulamadım. Eğer siz bulursanız link atar mısınız çok ihtiyacım var ( şimdi değil tabii :) ) eğer X7 801 MP bulursanız çok sevinirim onu alacağım en iyisi o çünkü ama o yoksa 800MP bulursanız da çok seviniriim şimdiden çok teşekkürler
Ben a4ten uzak dur diyorum sen alıcam diyosun peki sen bilirsin al dene bak hak vericeksin bana
elin büyükse logitech G400 veya G500 al G300 biraz daha küçüktür
ya şimdi uzak dur doysunda gidip logıtech mı alayın allahg aşkına en ucuz klavyesı 100 tl g9x desen 150 tl daha iki şey alınca 250 tl yapıtı benım kulaklık mouse mouse pad klavye toplam 200 tl butcem var zaaten 1-1,5 sene sonra 700 tl lik alacağım dıyorum. kulaklık ta 50 liralık alcam desem 150 tl ye bu butun hepsinin bulabılırmısın a4tech ten başka fps ciler için gamıng set bul vallaha ondan alıcam yav
tmm kardeşim sen istediğini al o zaman,garantisi var sonuçta bu ürünlerin sorun olduğunda bişeyler yapılır,hadi eyw
klavye önemli değil de fareyi iyi birşey alın klavye fazla bir şey katmaz oyununuza
evet klavye pek etki etmez biliyorum ama neden o kadar pahalı klavyeler yapılıyor acaba benim alacağım kalvye 50 tl mouse da 50 tl kulaklık da 50 tl mouse pad 35-50 tl 200 yapar. Bunlarla 1,5 sene idare edip full set razer yada ss dizcem.
ordakılerden tabıkı a4tech
tamam o zaman buyuk bır ıhtımalle a4tech alacağım teşekkurler herkese
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme