Şimdi Ara

Everest M-635 Monitörümdeki İlginç Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Everest M-635 23.8 inç monitör satın aldım geçtiğimiz yaz. Son birkaç haftadır ekranda siyah, çok ince yatay çizgiler oluşmaya başladı. Gün geçtikçe artıyor ve 20 tane farklı farklı yerlerde yatay çizgiler var. Bu çizgiler en soldan başlayıp en sağa kadar gidiyor, ince çizgiler bayağı. İşin garip kısmı bu değil tabii.

Siyah yatay çizgiler beyaz bir sayfada neredeyse görünmüyor ya da arka plan koyu olmadığı sürece gözükmüyor. Örneğin gece temalarında gözüküyor fakat google arama sayfasında(beyaz) çok zor gözüküyor.. Kontrast ve parlaklığı ikisini birden sıfıra alırsam veya düşürürsem beyaz ekranda da gözüküyor.

Ölü piksel testinde ise renkli sayfalarda deniyorum fakat siyah çizgiler hiç bozulmuyor. Büyüteçle baktığım zaman simsiyah, örneğin bu yazının fontu siyah ve paragrafa başlarken siyah çizgi belirmeye başlıyor, bitince ise siyah çizgi yok oluyor. Yapmam gereken işler olduğu için teknik servise 15-20 gün göndermek istemiyorum şu an. İnternette araştırdım fakat bir sonuç bulamadım, var mı karşılaşan veya bilen? Garantisi var ama beklemek istemiyorum dediğim gibi. Yabancı forumlarda da araştırdım bir tane insan bulamadım bu problemin aynısını yaşayan.

Not: Ekran kartlık bir problem değil, başka bir cihaza takıp denedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IDeranged -- 6 Mart 2021; 0:21:42 >

• bendede ayni sorun var ne yapmam gerek bilmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.