Şimdi Ara

EVEREST KM-R1 TUTUKLULUK SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi klavyenin böyle garip bi huyu var. Mesela CS:GO oynarken tab'a bastığımda skor ekranı gelip gidiyor. Klavye basılı tutulu değilde tab+tab+tab bu şekilde algılıyor sanki. Veya W, A, S, D tuşlarını kullanırken oyunda karakteri ilerletirken aynı anda W ile A tuşuna basınca karakter bi saçmalıyor, takılıyor. Fifa ve Pes gibi oyunları oynarken deli edebiliyor. Dying Light oynarken sinematikleri geçebilmek için space basılı tutmam gerekiyor ama basarken sanki arka arkaya basıyomuş gibi algılıyor.Fakat işin enteresan tarafı bunu bazen yapıp bazen yapmaması.Acaba bu donanımsal bi hatamı değiştirmem gerekirmi yoksa yazılımla mı alâkalı. Başka forumlardada araştırdım aynı sorunu bi kaç kişi daha yaşamış. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• hocam aynı klavyeden ben de yeni aldım aynı sorun bende de oldu ama sorunu çözdüm. öyle olmasının sebebi sen eğer @ işareti yapmaya çalışırken fn+q yaptıysan bu kombinasyon tuş hızını değiştiriyor hızlı algıladığı için o yüzden öyle oluyor. fn+rec tuşlarına uzun süre basılı tutarsan klavye default ayara dönüyor o zaman sorun düzelir ben böyle çözdüm. fn+q yapmamaya çalış yani o zaman tuş hızları değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 26 Şubat 2015; 19:38:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım. Mouse delay sorunu
    9 yıl önce açıldı
    A4 Tech x7 Donma sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.