Everese Sm-181W modelini aldım ama imleci sürüklerken arada sanise sürecek kadar donmalar oluyor mouse oynatsamda imlec oynamıyor. Oyunda sıkıntı cıkarıyor. Driver son sürüm. Piller yeni. Cözümünü bilen arkadaslar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yardımcı olabilecek yok mu ?
dostum kablosuzlarda kullandığın zemin önemli galiba bende piranha aldım ama aynı sorun bendede var pil dayandıramıyorum imleç kendi kendine hareket ediyo
quote:
Orijinalden alıntı: mozkan4
dostum kablosuzlarda kullandığın zemin önemli galiba bende piranha aldım ama aynı sorun bendede var pil dayandıramıyorum imleç kendi kendine hareket ediyo
Sırf bunun icin pad aldım ama hala aynı. Pillerdendir diye yeni degistirdim duracell pil. Hala aynı.
Baska pc de deniyorum sıkıntı yok kendi pcimde donuyor nedendir acaba
aynı mouse dan bende aldım. ve şu antaktım bilgisayarıma.. aynı sorun bende de var ... bi çözüm bilen varsa söylsin kafayı yemek üzereyim...
quote:
Orijinalden alıntı: :::xXx:::
aynı mouse dan bende aldım. ve şu antaktım bilgisayarıma.. aynı sorun bende de var ... bi çözüm bilen varsa söylsin kafayı yemek üzereyim...
bu everest de ne dandik markaymış ya... arkadaşımda EVEREST SM-148BT vardı fazladan,aldım taktım notebook'a bi görüyo bi görmüyo...yukardaki arkadaşlarında dediği gibi donuyo bişiler oluyo
Sm-441 modelini aldım, 29 yaşındayım bu kadar dandik bir malzeme görmedim. Kaplama dandik, mause hareket etmiyor. Bimeksten fiyatı uygun diye almıştım.
Everest bir müşteri kaybetti, bir dahada dünyanın en kaliteli malını sudan ucuzda satsa bu markaya bulaşmam...
quote:
Orijinalden alıntı: Wi Fi
Sm-441 modelini aldım, 29 yaşındayım bu kadar dandik bir malzeme görmedim. Kaplama dandik, mause hareket etmiyor. Bimeksten fiyatı uygun diye almıştım.
Everest bir müşteri kaybetti, bir dahada dünyanın en kaliteli malını sudan ucuzda satsa bu markaya bulaşmam...
Ya bende de bundan var. Çalışırken iyi fakat 10 dakka bi yere gitsem döndüğümde çalıştıramıyorum. Altta kı on-off düğmesini kapatıp açmam gerekir. Normalde tıklayınca aktifleşmesi gerekmez mi?
Bendede Everest SM-441 var. İmleç kendiliğinden sağa yukarı gidiyor. Lütfen yardım edin sinirden deli oldum!
bende de everest sm 441 var sağ tuşu basılı kaldı böyle bir şey başına gelen var mı?
Pilini değiştirdim düzeldi aynı sorun vardı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme