Şimdi Ara

Everest K2 Siyah Kasa hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Everest K2 Siyah 2*Usb2.0 1*Usb3.0 2*12cm Fan Kasa.

bu kasanın üst tarafında fan takılacak yer var mı? kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.sitesindeki resimlerden belli olmuyor.ayrıca kasa hakkındaki görüşleriniz nelerdir?üzerindeki fanların ses durumu gibi...teşekkürler.

Everest K2 Siyah Kasa hakkında bir soru

• Everest bir Türk firmasının Çin'e ürettirdiği kalitesiz kasalardır, bu aralarda dış görünüşü süslenmiş kasalar yapıyorlar dikkat çekmek için, kalite ve güncel özellik adına bir gelişme yok ne yazık ki. Bedavaya falan almıyorsanız bu ürünü düşünmeyin derim. Yeni kasa alacaksanız eğer bütce belirtirseniz ben yada arkadaşlar size yardımcı olurlar.
  • everest markasının ucuz ve kalitesi düşük ürünler ürettiğini forumda bilmeyen yoktur herhalde.ben sadece üst tarafa fan takılıp takılmadığını öğrenmek istiyorum.forumda mutlaka bu kasayı almış arkadaşlar vardır.en azından kasa hakkında bir iki yorum yaparlarsa iyi olur.
  • Kullananı varsa konuya bekleniyor o zaman.
  • kendı sıtesınde 2x 120mm fan denmıs arka egzost ve on fan onlarda uste sanırım takılmıyor ust resımdede pek bısey bell ıdegıl gercı
    burdakı genel goruse bende katılıyorum asus veya gıgabyte kasalar bıraz farkla daha ıyı secım olur bu kasadakı fanlar ucuz 2-3 dolarlık sabıt hızda calısan pwm ozellıgı olmayan fanlardır ve sac kalınlıgı ıncedır
    peynır tenekesı tabırı kullanılır genelde butur kasalar ıcın
    http://www.everest.info.tr/urunler/everest-k2-siyah-2usb2-0-1usb3-0-212cm-fan-kasa-qzbuk/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.