Şimdi Ara

EVEREST HDM-455 media player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
12.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Everest kullanıpta memnun olan var mı ? Birde everest 1.4 HDMI cıkışı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

quote:

Orijinalden alıntı: Santana1905

Philips de dts yok yalnız.. Everest'i daha yeni aldım , 1080p deneme fırsatım olmadı ama 720p filmleri sorunsuz oynatıyor.. Bir çok formatı destekliyor.. Video da mkv , müzik de dts formatlarını desteklemesi kalite açısından büyük avantaj.. Z5500 ses sistemimi optikle direk media playera bağladım.. DTS bir film (Thor) indirdim.. Ve ses tek kelimeyle mükemmel.. Daha önce xbox ve pc yi bağlamıştım Z5500 e ama bu cihaz , ses sisteminin hakkını verdi gerçekten.. Kumandası da çok küçük ama kullanışlı.. Ürünün fiyatı da çok uygun..

Merhaba,
    Bu ürünü tüplü TV'de kullanmak için almayı düşünüyorum, yalnız tek ihtiyacım Altyazıda Türkçe karakter sorunu olmaması ve altyazı büyüklüğünü arttırmak. Yaşlı bir kişiye alacağımdan yazılar istendiği kadar büyüyebiliyorsa iyi olacak. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler.

Hocam tıpatıp benim gibi şaşırdım :) bende tüplü tv için alacağım ve babam için altyazılar çok önemli..:)

Aldınız mı bu arada ?

• quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

quote:

quote:

Philips de dts yok yalnız.. Everest'i daha yeni aldım , 1080p deneme fırsatım olmadı ama 720p filmleri sorunsuz oynatıyor.. Bir çok formatı destekliyor.. Video da mkv , müzik de dts formatlarını desteklemesi kalite açısından büyük avantaj.. Z5500 ses sistemimi optikle direk media playera bağladım.. DTS bir film (Thor) indirdim.. Ve ses tek kelimeyle mükemmel.. Daha önce xbox ve pc yi bağlamıştım Z5500 e ama bu cihaz , ses sisteminin hakkını verdi gerçekten.. Kumandası da çok küçük ama kullanışlı.. Ürünün fiyatı da çok uygun..

Merhaba,
    Bu ürünü tüplü TV'de kullanmak için almayı düşünüyorum, yalnız tek ihtiyacım Altyazıda Türkçe karakter sorunu olmaması ve altyazı büyüklüğünü arttırmak. Yaşlı bir kişiye alacağımdan yazılar istendiği kadar büyüyebiliyorsa iyi olacak. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?
    Teşekkürler.

Hocam tıpatıp benim gibi şaşırdım :) bende tüplü tv için alacağım ve babam için altyazılar çok önemli..:)

Aldınız mı bu arada ?

Merhaba,
    Evet epey oldu alalı, belki bir yılı geçmiştir. Tüplü TV'de değişti bu arada. Altyazılar nerdeyse ekranın yüksekliğinin 3'te birine kadar büyüyor sorun yok yani. Geçen sürede bir kez ayarların bozulması sonucu Çince'ye dönme sorunu yaşadım, oynayarak önce İngilizce sonra Türkçe ayarlara geri getirebildim. Bir başka sorunum ise güç kaynağına bağlı olmayan (USB'den enerji çeken) bir USB Disk bağlamıştım. Bu iyi bir fikir değilmiş, fazla akım çektiğinden ürünle gelen adaptörün bozulmasına yol açtı. Ben de başka bir adaptör uydurdum, şimdi böyle usb diskler yerine küçük taşınabilir USB'lerden (8 Gb, 16 Gb vb.) kullanıyorum. Bir sorun kalmadı yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba,
    Teşekkürler.

Aldınız mı bu arada ?

Merhaba,
    Evet epey oldu alalı, belki bir yılı geçmiştir. Tüplü TV'de değişti bu arada. Altyazılar nerdeyse ekranın yüksekliğinin 3'te birine kadar büyüyor sorun yok yani. Geçen sürede bir kez ayarların bozulması sonucu Çince'ye dönme sorunu yaşadım, oynayarak önce İngilizce sonra Türkçe ayarlara geri getirebildim. Bir başka sorunum ise güç kaynağına bağlı olmayan (USB'den enerji çeken) bir USB Disk bağlamıştım. Bu iyi bir fikir değilmiş, fazla akım çektiğinden ürünle gelen adaptörün bozulmasına yol açtı. Ben de başka bir adaptör uydurdum, şimdi böyle usb diskler yerine küçük taşınabilir USB'lerden (8 Gb, 16 Gb vb.) kullanıyorum. Bir sorun kalmadı yani.

Dostum sağol bilgiler için son bir soru zahmet olmazsa ; ben 250 gb harici hdd var onu bağlayacaktım, bir sorun olur mu ? sonuçta 2 tb falan değil onları bile bağlıyorlar yani....Ayrıca makineyi açınca usb den film çalışıncaya kadar 1d geçiyormuş doğrumu ? dvd gibi pratik değilmiş ?

Bu arada sizin aldığınız player everest mi ?

Hocam birde tülü tv'de blurayın bir anlamı yok değil mi ? :) denediniz mi hiç..

• quote:

Dostum sağol bilgiler için son bir soru zahmet olmazsa ; ben 250 gb harici hdd var onu bağlayacaktım, bir sorun olur mu ? sonuçta 2 tb falan değil onları bile bağlıyorlar yani....Ayrıca makineyi açınca usb den film çalışıncaya kadar 1d geçiyormuş doğrumu ? dvd gibi pratik değilmiş ?

Harici diskin kendi güç kaynağı varsa sorun olmaz, yoksa bendeki gibi adaptörü yakma ihtimali var. 1d geçme olayını anlamadım, sonuçta açınca usb seçip folder seçiminden sonra hangi filmi izleyeceksen üstüne gelip OK'e basılacak. dvd nin nesi pratik ki? Okumayacak , çıkarıp üfleyecen vb. bir sürü problem.

Benim aldığım cihaz tam da konu başlığındaki Everest HDM-455.
    Tüplü TV'de blueray'in anlamı yok tabi.

• quote:

quote:

Harici diskin kendi güç kaynağı varsa sorun olmaz, yoksa bendeki gibi adaptörü yakma ihtimali var. 1d geçme olayını anlamadım, sonuçta açınca usb seçip folder seçiminden sonra hangi filmi izleyeceksen üstüne gelip OK'e basılacak. dvd nin nesi pratik ki? Okumayacak , çıkarıp üfleyecen vb. bir sürü problem.

Benim aldığım cihaz tam da konu başlığındaki Everest HDM-455.
    Tüplü TV'de blueray'in anlamı yok tabi.

Sağol hocam bilgiler için çok teşekkür ederim.....harici hdd'demin güç kaynağı varmı bilmiyorum inşallah vardır, bütün planımı ona göre yapmıştım yoksa artık 32gb bir usb almak zorunda kalırım...iyi akşamlar..

• beyler merhaba.
    bu ürünü ben de satın aldım, geçici süre için lazım diye.
    fakat altyazıların birebir aynı mı olması gerekiyor açması için?
    mesela avatar.avi filmi var;
    ben genelde altyazıları avatar TR.srt ve avatar EN.srt diye koyarım aynı klasöre fakat böyle yemiyor.
    bir çözümü var mıdır acaba?
  • evet film ile bire bir aynı olması lazım
  • Arkadaşlar ben cihazı yeni aşdım her şey normal çalışıyo ancak 5+1 ses sisteminden ses alamıyorum. Kırmızı ve beyaz ses girişlerini bağladım ancak ses yok. TV hoparlöründen geliyor ama ses sisteminden ses alamıyorum. bunun nedeni ne olabilir acaba?
  • Everest HDM-455 için sorunu çözdünüzmü acaba? Bende almayı düşünüyorum, ne tür film formatlarını kullanıyorsunuz (divx, blueray,avi???) Cihazdan memnunmusunuz? (görüntü ve ses kalitesi açısından soruyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

arkadaşlar merhaba bugün everest medi player satın aldım ancak harici hdd lerimi görmüyor. 2 adet hdd var biri wd birisamsung ama ikisinide görmedi sorun ne olablir acaba.

Sorun çözüldümü kardeş, bende almayı düşünüyorum...
  • çözüldü. diğer konuya yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrkAvenger

çözüldü. diğer konuya yazdım

konu nerde devam ediyor arkadaşlar bende MKV player araştırıyorum. amacım sadece taktığım HD filmi oynatması ve 2,5 inch harici disklerle sorunsuz çalışması..
  • Kumanda problemi yasayan var mi? Ilk gun calisti ve 1 aydir nerdeyse kumanda ise yaramiyor. Kumandadaki isik yaniyor ama cihaza etki etmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben bu cihazdan dts ses alamadım. Bir fikri olan varmı? HDMI ile av receiver e bağlı cihaz. Ayni filmi tv den oynatınca dts 5.1 fakat everest e bağlayınca bildiğin stereo. Nedir bu olayın çözüm yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.