Şimdi Ara

Everbuying.com dan verdiğim sipariş geldi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.11.2010 da deneme amaçlı habire buraya konu açan çinli arkadaşın sitesinden sipariş vermiştim...Bir ufak tornavida ve bir adet kulaklık...Toplam tutar 0,02$ dı... Tam bir ay sonra bugün postacı getirdi...Yani dolandırıcı bir site olmadığını kantıladı benim gözümde...Ha biraz daha pahalı ürünler aldığınızda sonuç ne olur orasını bilemem...

• vay be adamların günahını aldık. Konularını da şikayet ediyordum adamın

şerefe
  • Arkadaşlar ben kafama takılan soru bu yurt dışından çoğu kişi ürünler geliyo diyo yani bir sıkıntı yokta gümrükte falan takılırmı örnek cep telefonlar var çin bunlardan alsak sorun olur mu?
  • Cep telefonunun Turkiye ye girisi gumruksuz mumkun degil. Bende aldim sizin gibi fakat halen gelmedi 1 ay dolmak uzere bekliyorum
  • Şerefe
  • Gümrük te ödeseniz sanırım girişi yasak cep telefonlarının.
  • quote:

Orijinalden alıntı: headkoc

Arkadaşlar ben kafama takılan soru bu yurt dışından çoğu kişi ürünler geliyo diyo yani bir sıkıntı yokta gümrükte falan takılırmı örnek cep telefonlar var çin bunlardan alsak sorun olur mu?

olur
    gümrükten geçmez.

3-4 adet aynı üründen aynı pakette olursa yine geçmez

telefonlar zaten geçmiyor .

kırıcı kesici aletler geçmez

belli bir ağırlığın ve boyutun üstündeki paketler geçmez.

video kamera , radyolu ürünler tv özelliği olan ürünler yani TRT Bandrolüne ihtiyaç duyulan ürünler için bandrol vergisini ödemeniz gerekir. ( böylece türkiye ile aynı fiyata gelmiş olur-özellikle video kameralar. )

birde gümrük limiti var tabi onu söylemeye gerek yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon'dan Alışveriş 2014
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummut

Cep telefonunun Turkiye ye girisi gumruksuz mumkun degil. Bende aldim sizin gibi fakat halen gelmedi 1 ay dolmak uzere bekliyorum

Desene bizim tekno marketler ve esnafın kazığını yemekten başka çaremiz yok.
  • deal gibi site burasıda.

şerefe
  • ehehehehehhee

aynısını ben de yaptım::::::::::::::::: bir adet iron samurai saat sipariş ettim.

deneme amaçlı olarak da beleş kargoyu tercih ettiğimde teslim süresini 25-30 gün arası gördüm

herhalde bir çanta malı kurye bir çinlinin eline verip "nasıl gidersen git kardeşim" diyorlar
  • PAYPAL hesaplarınıza dikkat edin.
    bu tarz sitelerden alışveriş yaptıktan sonra PAYPAL şifrenizi değiştirin.
    hem de çok zor şifreler ile değiştirin.

hiçbir kanıtım yok, sadece benden tavsiye....

http://forum.donanimhaber.com/m_43282852/mpage_1/f_/key_paypal//tm.htm
  • oysaki şu çakma iphone çok hoşuma gitmişti. http://everbuying.com/product39286.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headkoc -- 14 Aralık 2010; 15:48:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.