Şimdi Ara

Evelynn, the Widowmaker Tanitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lore:
    Evelynn's origins are shrouded in mystery - a mystery she herself helps to perpetuate. What everyone does know about Evelynn, however, is that she is one of the most skilled assassins in Valoran. It is clear upon first meeting her that she is not quite human. Some theorize that she was cursed with a mild form of fantastical vampirism as a child. Supporters of this theory contend that her ability to sap the very life essence of her opponents on (and off) the Fields of Justice, while still being able to tolerate direct sunlight, would account for this belief. There is some evidence that Evelynn originally came from the Shadow Isles - the mysterious island located northwest of Valoran that is eternally blanketed by a thick, unnatural fog. It is thought that the Shadow Isles are home to countless forms of undead, though no one seems eager to perform the exploration necessary to find out the truth. Evelynn neither confirms nor denies her connection to Shadow Isles.

The power brokers of Valoran know that Evelynn's services come at the highest of premiums, and her recent addition to the League of Legends indicates that her ambitions are growing. Her savagery on the Fields of Justice has been so great that new rumors about her origins are now circulating. The most popular one - an abuse of magic as a child morphed her into the hungering beast her opponents see on the battlefield - always makes her smile when hearing it... an act that bares her razor-sharp fangs and teeth. Evelynn now curries favor from League summoners, gaining influence for reasons known only to her. While the nature of her plans- much like almost everything else about her - remains unknown, there's little doubt that those plans are now set on the world stage.

''There is little mystery about her to me - she is the ultimate predator.'' - Jax

Skiller
     Evelynn, the Widowmaker Tanitimi

(P) Shadow Walk : combatın dışındayken evelynn görünmez olur. sadece yakın düşman şampiyonlar ve gerçek görüş ile görülebilir. ek olarak evelynn'in mana regeni görünmezken artar.
    (Q) Hate Spike: evelynn seçtiği düşmana line şeklinde bir skillshot atar. çarpan bütün düşmanlara magic damage vurur.
    (W) Dark Frenzy:
    Pasif: evelynn herhangi bir skiliyle damage vurunca hız kazanır.
    Aktif: evelynn kendisine bağlanan herhangi bir slowdan kurtulur ve çok yüksek bir değerde hız kazanır
    (E) Ravage: evelynn seçtiği kişiye iki defa vurur, her vuruşta magic damage vurur ve büyük bir attack speed bonusu kazanır
    (R) Agonys Embrace : evelynn seçtiği alandaki bütün düşmanlara % canını baz alarak magic damage vurur ve onları yavaşlatır. sonra vurduğu düşman sayısı başına kalkan kazanır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• çok güzel olmuş. özellikle Qsu iyi damage vuruyor. twitch spotlightı bekliyorum sabırsızlıkla
  • Yine op bu demedi demeyin.
  • çok güzel gözüküyor ama oynaması zor gibi. tecrübeli eve oyuncuları bayram edecek.
  • xin'in reworkunu hiç bişeye degişmem

4ever xin zhao
  • oha çok sağlam
  • Ben hiç bir şeyi değişmesin istiyordum. Şuanda Gayet iyi oynuyorum bu YenI haliyle eve alanlar çoğalacak Kıskanırim Ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Black myth wukong
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Ben hiç bir şeyi değişmesin istiyordum. Şuanda Gayet iyi oynuyorum bu YenI haliyle eve alanlar çoğalacak Kıskanırim Ben :)

+1 ap kasınca ne güzel oluyodu kaçanı kovalayıp e-r-q-a-q-a-q-a yapıp kill almak şimdi herkes eve alcak en az oynanan hero en çokları arasına gircek bizim bi özelliğimiz kalmıycak
  • Önceden rankedda çıkmak gerekince eve alırdık milet çıkardı şimdi olmicak :o

• Skiller nasıl verilmeli yeni eve'de ? Ayrıca eve güncelleme patchi weste geldi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 17 Temmuz 2012; 16:20:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwsnake25

quote:

Orijinalden alıntı: simsela

Ben hiç bir şeyi değişmesin istiyordum. Şuanda Gayet iyi oynuyorum bu YenI haliyle eve alanlar çoğalacak Kıskanırim Ben :)

+1 ap kasınca ne güzel oluyodu kaçanı kovalayıp e-r-q-a-q-a-q-a yapıp kill almak şimdi herkes eve alcak en az oynanan hero en çokları arasına gircek bizim bi özelliğimiz kalmıycak

Ne derseniz deyin eski halinde teamfightlarda tamamen useless bir champ oluyordu.Anca görünmez olup az canla kaçanları avlarsınız ki onlar da tehdit olmadığından tam olarak useless bir champtı. Şimdiki halinde ultisi + q skilini çok rahat spamlayabilmesi müthiş olmuş. Evet kesin herkes ilk bir kaç hafta eve alır ama sonunda oynayanlar azalır yine sorun yok şu anki metada çok daha iyi jungler'lar var.

• sizin için çevireyim:

SKILLER

shadow walk (passive): combatın dışındayken evelynn görünmez olur. sadece yakın düşman şampiyonlar ve gerçek görüş ile görülebilir. ek olarak evelynn'in mana regeni görünmezken artar.

hate spike(q): evelynn seçtiği düşmana line şeklinde bir skillshot atar. çarpan bütün düşmanlara magic damage vurur.

dark frenzy(W):
    pasif: evelynn herhangi bir skiliyle damage vurunca hız kazanır.
    aktif: evelynn kendisine bağlanan herhangi bir slowdan kurtulur ve çok yüksek bir değerde hız kazanır

ravage(E): evelynn seçtiği kişiye iki defa vurur, her vuruşta magic damage vurur ve büyük bir attack speed bonusu kazanır

agonys embrace (R): evelynn seçtiği alandaki bütün düşmanlara % canını baz alarak magic damage vurur ve onları yavaşlatır. sonra vurduğu düşman sayısı başına kalkan kazanır.

gürsel abi isterse ekleyebilir ona kalmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinataki -- 17 Temmuz 2012; 16:59:59 >

• hastayım bu hatunun oyun tarzına. Gizem hat safhada

• kombosu şöyle w-e-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-w-e-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q-q bunu pbe de denedim süper iyi oluyor
  • türkçe çevirisinde windowmaker mi widowmaker mi ne onu "dulbırakan" diye çevirmişler
  • PBE'de oynadım. Tam bir Assasin olmuş. Hayvani bir burst damage'i var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemekteyizhasan

türkçe çevirisinde windowmaker mi widowmaker mi ne onu "dulbırakan" diye çevirmişler

yapılabilecek en mantıklı çeviriyi yapmışlar bence
  • quote:

türkçe çevirisinde windowmaker mi widowmaker mi ne onu "dulbırakan" diye çevirmişler

sen nasıl çevireceksin merak ediyorum, al kelime anlamlarını da vereyim widow=dul maker=yapan-eden
    hadi çevir bakalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

sen nasıl çevireceksin merak ediyorum, al kelime anlamlarını da vereyim widow=dul maker=yapan-eden
    hadi çevir bakalım...

çevirmede bi yanlışlık olduğunu söylemedim dikkat edersen. Sadece komik . Dulbırakan nedir arkadaş ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

hadi çevir bakalım...

çevirmede bi yanlışlık olduğunu söylemedim dikkat edersen. Sadece komik . Dulbırakan nedir arkadaş ?

tamam ben de çevirmede yanlışlık olduğunu söylediğini söylemedim zaten, acaba sen nasıl çevireceksin dedim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.