160 karakterde yaziy Send Cyrillic characters? kısmına NO diyin
arkadaşın yaptığını denedim hakikaten çalışıyo arkadaşlar uğraşın belki 300 karakter yapan bi yer buluruz
biraz önce denedim mesaj 2 saat sonra geldi ama sonuçta geldi
Senin hatlarda bişi var Bana en geç 5 sn sonra geliyor ..
olabilir çünkü yarım saat önce yolladım hala gelmedi
Olsun be hocam, önemli olan can sağlığı, bunlar fasa fiso işler.. Sıkma canını, geliyor sonuçta .. (ama sana geç geliyor o ayrı .. )
bana da o kadar yolladım hepsi gitt, bugün bir tane yolladım gitmedi.arada bir oluyor
kardeş çok teşekkür ederim,çalışıyor ve bi masraftan kısmış oldum saolasın :)
quote:
Orjinalden alıntı: osmanak
arkadaşlar denedim gönderiliyor güzel.. türkçe karakter desteklemiyor galiba..
ayrıca aklıma şöyle bişey geldi;acaba mesaj gönderdiğimiz telefona cep virüsü gibisinden bişeyler göndermesin bu site... yada telefon numaralarını kaydedip o numaralardan mesaj ücretlerini tahsil ederse nolcek...
yuh arrtık yuh yani sence bole sacma bisey olabilirmi yani nasıl bole biseyin olabilicegini dusunuosun anlamadım. gercekten ilginc ayrıca cep virusu fln gelemez sms gonderiosun cunku *.sis dosyası gondermiosun ki
ayrıca proxy ile sanırım sınırsız bicimde gonderebiliriz
quote:
Orjinalden alıntı: CAKIR42
olabilir çünkü yarım saat önce yolladım hala gelmedi
yav bizim adsl dinamik ıp numarasi yazmistim .ıp numaram değişiyor surekli onun için benim mesaj gonderme sinirim yok sınırsız gonderiyorum gunde istediğim kadar atiyrum turkce karaktere kullanmayı kelimeler saçmalıyor ozaman
Evet benimki de dinamk ip , tek bu işe yaradı zaten almam
artık çalışmıyor.
sayfa açılmıyo bende birden hücüm edip çökerttiniz galiba
Bunuda Göçerttik tebrikler bize
Ne güzel di gitti güzelim site
ewt arkadaslar yogunluktan dııl ama yayılınca adamlar sıteyı kapattı heralde.ınsallah bı dhakı bole olmasyayanlar utansın
uleeeeen! allahim yaaa allahim yaa! bi tane lavuk wardi tum forumlara yaymishti kimdi yaaa! allah onun gibilerin............