Şimdi Ara

Eveet bende aldatıldım cok güzel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce acmıstım bi konu hatırlayanlar varsa diye diyorum kız aldatıyo falan demiştiniz asla yapmaz biliyorum falan demiştim ve bugün ögrendim ki bana ne yalanlar söylemiş beni aldatmış beni oyalıyormus bana askım dedigi sırada bana kankası diye tanıttıgı kisinin kollarındaymış sonra onun kolundan gidip baskasının koluna gitmiş beni 2 3 kişiyle aldatmış yazıklar olsun resmen şoka girdim söyledigi yalanlar falan inanamıyorum siz siz olun o böyle yapmaz bu böyle yapmaz diye emin olmayın ben bugün anladım ki herkes her şeyi yapabilir size deli gibi asık olan 10 yıllık sevgiliniz bile sizi aldatabilir emin olun bugün bunu anladım ben ve bu yüzden hiç bi kıza bağlanmayın sakın ama sakın güvenmeyin ve baglanmayın yoksa benim düştügüm duruma düşersiniz

Edit:Adanada oturan varsa şu kıza bi tokat atıversin içimde kaldı her sey

Edit 2.Adana çukurovada yaşayan yokmu aga ev adresine kadar biliyorum benim dediklerimi kıza söylemeye gidicek biri lazım

Edit 3:1 ay oldu ve kız engeli kaldırıp mesaj attı bu yaptıklarından sonra ne istedigini tam anlayamadım eger konuyla ilgili bilgi almak isteyen varsa hala kızın yazdıklarını ss olarak atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StillVeryLes -- 20 Kasım 2016; 1:20:58 >

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 2:46:24 >
  • abi varya öğrenince nasıl şok oldum anlatamam harbiden bak olum düşünmesi bile sacmaydı 10 dk içinde kız hakkında neler neler ögrendim inanamıyorum ulan ben ona o kadar değer verdim bumuydu bide diyor ki ben kimseyi sevemiyorum kısa sürüyo sonra baskasına asık oluyo hemen o bitiyo baskası böyle gidiyomuş bu nedir aq
  • Olur öyle
  • Aldatmamış kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmamış olan kadındır. Aldatmayacak kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmayacak olan kadındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Aldatmamış kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmamış olan kadındır. Aldatmayacak kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmayacak olan kadındır.

Buda dahil bütün genellemeler yanlıştır.

Kadını erkeği yok karakter yoksunu insan dolu ortalık mesele bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKISHBOSS

quote:

Aldatmamış kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmamış olan kadındır. Aldatmayacak kadın daha iyi bir seçenekle karşılaşmayacak olan kadındır.

Aldatmamış erkek, daha iyisini bulamamış olan erkektir. Aldatmayacak erkek, daha iyisini bulamayacak olan erkektir.

Bu genelleme değil, hayatın gerçeğidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 16 Ekim 2016; 3:09:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    O kız benim son şansımdı
    7 ay önce açıldı
    Beyler çok aşığım ama...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Aldatmamış erkek, daha iyisini bulamamış olan erkektir. Aldatmayacak erkek, daha iyisini bulamayacak olan erkektir.

Aşırı metaryalist bir düşünce hocam. Bunu demek duygu diye birşey yok sadece seks var demekle aynı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aşırı metaryalist bir düşünce hocam. Bunu demek duygu diye birşey yok sadece seks var demekle aynı.

Öyle değil mi zaten?

Evlilik sözleşmesi imzaladığın kişi tarafından sağladığın ücret ve alım gücü kadar mutlu ediliyorsun. Ben Ali Ağaoğlu'nun karısının, eşini mutlu etme gayretini hiç bir memur-işçi takımının eşinde görmedim mesela. Bu gerçeği konuşmak Materyalizme kaçıyor diye kos koca gerçekleri görmezden gelecek değiliz. İstisnalar da kaideyi bozmaz. Maddi gücün kadar mutlu edileceksin, bir şeyler satın alabildiğin kadarının karşılığında belli miktarda mutlu edilme çabası göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 16 Ekim 2016; 3:17:57 >

• ø kullanıcısına yanıt
    Dediklerin mantıklı ve doğru olsa bile (ki bence değil) bu düşünce bize depresyon ve mutsuzluktan başka bir şey getirmez. İyiyi umut edip, yaşamak lazım yoksa bu dünya hiç çekilmez dostum.

• quote:

Dediklerin mantıklı ve doğru olsa bile (ki bence değil) bu düşünce bize depresyon ve mutsuzluktan başka bir şey getirmez. İyiyi umut edip, yaşamak lazım yoksa bu dünya hiç çekilmez dostum.

Gerçeklerin karşısında eğilip bükülmeyecek güçlü iradeye talip olmalısın, gerçekten kaçmaya değil.
  • kızın benden önce cok sevgilisi olmuş ama ben farklıydım işte evlenme hayalleri vb. bile kurduk üniversiteye gitmedim onu beklemek için ben o derece yakındık ve sonuc xd komik ya ne diyim kızın yapısı bu cok cabuk asık oluyor hemen bırakıyor baskasına sarıyor bu kez benim farklı oldugumu düşünmüş ama degilmişim kendisininde degistigini düsünmüs ama degismemis ben kimseyi sevemiyorum dedi yani size benim durumuma düsmemeniz için söylüyorum cok sevdiginiz biri varsa ondan süphelenirseniz sakın o asla aldatmaz yok asla bunu yapmaz demeyin benim gibi ben dedim ve bir anda her şey kafama yüklendi
  • ø kullanıcısına yanıt
    Benim için gerçek bu değil. Senin düşüncenden gidersek çok derinlere inmemiz lazım,keşke şimdi karşımda olsan da çay içip tartışsak.

• quote:

Benim için gerçek bu değil. Senin düşüncenden gidersek çok derinlere inmemiz lazım,keşke şimdi karşımda olsan da çay içip tartışsak.

Her şeyin fazlası zarar, bende kurcalamayı sevmiyorum ama böyle saf çocukları üzen kızları görünce dayanamıyorum.

Evlilik hayallerinden bahsediyor baksana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 16 Ekim 2016; 3:27:33 >
  • ø kullanıcısına yanıt
    Ben de bir ara epey kurcaladım herşeyi insanın farkında olmadan kar zarar durumuna göre yaptığı sonucuna vardım ve siyah... Her iyilik başka duygudan kar etmek için herşey belli bir olgu karşılığında yapılıyor gibi denklemler kurdum ama o zamanlar çok buhrana girdim hayatı kabullenmek ve umut etmek her zaman iyidir yoksa kurcalarsan kafayı yiyecek duruma geliyorsun ve çoğu şey anlamını yitiriyor.

• tek ben kurmadım evlilik hayalini oda kurdu işte seninle evlenicez biz beni asla bırakma seni asla bırakmıycam sen benim herşeyimsin vb.. ben dedim istanbula üniversiteye gidiyorum kız dediki hayır gitme orda biriyle tanısırsın falan istemiyorum dedi bende peki dedim gitmedim xd şimdi bida sınava giricem nasıl ama cok güzel demi daha neler neler var benim yerimde baskası olsa bunları kaldıramazdı
  • TURKISHBOSS kullanıcısına yanıt
    Allah'a olan inancım olmasa sadistin teki olur çıkardım da, o beni frenliyor işte. Neyse hocam iyi geceler.
  • StillVeryLes kullanıcısına yanıt
    Ben niye bu kadar kurcaladım sanıyorsun. Her düşünür hayatta bir acı çekmiş ve belli konularda düşünmüştür. Ha bizim ki o kadar büyük acılar değil ama insanı olgunlaştırıyor . Kızlar erkekler ve insanlar, beşerdir kaypaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

çıkmaz sokak sandığın yer otoban mı çıktı :D . Bu kızlar çok fena erkekleri yoldan çıkarıyorlar.

Ben de diyorum bu konuya ne zaman mesaj yazdim

• Uzak mesafe iliskisiydi bizimki ve size ir şey sorucam adanada oturan varsa bana yazsın kızın adresini vereyim bir tokat atsın suna varmı bunu yapıcak insan evladı hersey içimde kaldı engelledi sovemedim bile

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.