Şimdi Ara

EVE KOŞU BANDI ALACAKLAR TOPLU ALALIM! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir tane doktor bana koşu bandı zararlıdır dedi. Beline zarar verir dedi. Bunun gerçekliği varmıdır. Bilgisi olan arkdaşlar yazarsa ona göre karar veririz.
  • Koşu Bantları zararlı diyerek kesin cümleler kesinlikle yanlıştır.

her ürünü programına ve vucudunuza uygun kullanmalısınız. koşu bantları kesinlikle kaldırımda , betonda yurumek koşmaktan daha sagliklidir. çünkü betonda koşmak veya yurumek eklem yerlerinize baskı yaparak zarar verir. koşu bantları (tabiiki her marka her model değil) esnetilmilmiş zemin teknolojileri kullanarak eklem yerlerinize baskıyı en aza indirir. ve eklem rahatsızlıkları oluşmasını önler.

ama sporun her çeşidinin doktor tavsiyesinde ve saglikli programlarla yapilmasi onerilir.

Voit Koşu Bandı ve Voit Fitness Ürünleri Yetkili Satıcısı www.yetkilisaticim.com

• benim evde çok temiz durumda YORK T710 koşu bandım var. Oğlum ile kullanmak zor olduğu için satıyorum. 1.100 TL
  • YORK T710. ben çok memnun kaldım. Fİnspor / İstinyeparktan aldım. Bebeğimle kullanımı zor olduğu için satıyorum. Benden almasanız bile tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar ben de 1000 lira civarında en az 2-2,5 hp gücünde 16/18 km/saat hızında min. düzeyde ses çıkaran bir koşu bandı almak istiyorum. Tabi kaliteli malzemeden yapılmış hakkını veren bir koşu bandı olmalı. Benim gibi almayı düşünen ya da almış olan ark. varsa öneri yapabilir ya da birlikte alabiliriz...
  • 2.el düşünürseniz YORK T710 önereyim.

Evde bebeğimle zor olduğu için satıyorum.

Son 850 TL
  • Teklifinizi değerlendirmeye aldım fakat bu marka hakkında fazla bilgim yok... Benim için en önemli kriterlerden birisi az ses çıkarmasıydı sizinki anladığım kadarı ile ses çıkarıyor...
    Ayrıca koşu bandı ile eliptik bisiklet ikileminde kaldım. 1000 lira civarına çok iyi bir eliptik bisiklette alınabilir sanırım. Hem elektrik tasarrufu hem de ses çıkarma yönünden eliptik bisiklet daha mantıklı geliyor... Voit Ocean diye bir eliptik bisikleti inceledim tam aradığım gibi ama piyasada bulamadım. Benim gibi ikilemde kalanlar ya da düşüncesi olanlardan da yorum bekliyorum...
  • istanbuldaysan doğubankın orda sportek satan bi yer var.bi bak derim.ben aldım yukarada resmi ve özellikleri var.
    5 yıl garanti
    menunmusun diye sorarsan cevabım bilmiyorum olur.aldığımdan beri 2 ayda 1 kere kullandım duruyor öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 12 Ocak 2011; 18:17:09 >
  • valla evde mis gibi koşu bandı var koşmuyorsunuz ben öğle yemeğinde bile spor salonuna gidip 1 saatlik dilimde spor yapıp duş alıp geliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

valla evde mis gibi koşu bandı var koşmuyorsunuz ben öğle yemeğinde bile spor salonuna gidip 1 saatlik dilimde spor yapıp duş alıp geliyorum

azim ve imkanlarla alakalı birşey. bunu yapabiliyorsanız takdir-i şayan. istanbulda yaşıyorum sabah 6.30 da evden çıkıp akşam 7 de eve geliyorum. yemek+çocuk+tv derken uyku üzerime çöküveriyor. Koşubandı mı? yatak odamda askılık görevini hakkıyla ifa ediyor:) faydalı mı? evet, kullanmalımıyım? evet, gayret var mı? hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurgazi

quote:

valla evde mis gibi koşu bandı var koşmuyorsunuz ben öğle yemeğinde bile spor salonuna gidip 1 saatlik dilimde spor yapıp duş alıp geliyorum

azim ve imkanlarla alakalı birşey. bunu yapabiliyorsanız takdir-i şayan. istanbulda yaşıyorum sabah 6.30 da evden çıkıp akşam 7 de eve geliyorum. yemek+çocuk+tv derken uyku üzerime çöküveriyor. Koşubandı mı? yatak odamda askılık görevini hakkıyla ifa ediyor:) faydalı mı? evet, kullanmalımıyım? evet, gayret var mı? hayır

aynen....bende çocuk henüz yok ama 6:30 - 20:30 var.zaman yok.

• belki bazı zamanlarda imkan olsa bile spor yapmak istemiyorsunuz bazen de zamanınız olmuyor olabilir fakat bazı şeylerden kısıp isterseniz koşmak için yine zaman yaratabilirsiniz... hani spor salonuna gitme olayı gerçekten çok vakit alıyor fakat evde böyle bir imkan varken kullanmamak bence tamamen tembellik... eğer askılık görevi görüyorsa koşu bandı bana verin ben de size adamakıllı askılık vereyim :)

quote:

quote:

• quote:

belki bazı zamanlarda imkan olsa bile spor yapmak istemiyorsunuz bazen de zamanınız olmuyor olabilir fakat bazı şeylerden kısıp isterseniz koşmak için yine zaman yaratabilirsiniz... hani spor salonuna gitme olayı gerçekten çok vakit alıyor fakat evde böyle bir imkan varken kullanmamak bence tamamen tembellik... eğer askılık görevi görüyorsa koşu bandı bana verin ben de size adamakıllı askılık vereyim :)

quote:

quote:

750 tl +5 askılık anlaştık mı?;)

• koşu bandının ne marka model olduğuna bağlı :) tabi bir de kargo olayına çözüm bulmalısınız
  • forumda yetkili satıcım yada voitbayi. com sitesi ile ilgili sanki iki farklı kişi gibi yorum yapanların aynı firma olduğunuwww.kosubandıyorum.com sitesinde okudum daha önce forumda okuyup söylediklerini samimi bulmuştum ama niyetlerinin ne olduğu açıkça belli olmuş 3 siteleri var üçünede bakın fiyatlar farklı yukarıda yorum yazan kendilerini öven bu arkadaşlar acaba o sitedeki yazıyı gördülermi çok merak ediyorum onu görmedilerse umarım yazdığımı görürler ve bir cevap yazarlar merakla bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.