Şimdi Ara

eve gelirken.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin spordan gelirken htc onex'ime kontor almak icin turkcell bayisine ugradim ve HTC one nin kutusunu gordum. Telefona asigim zaten. Paramda var ama HTC one x kullanıyorum ve gereksiz diye Almadim. Pisman degilim ama android 5 one x e gelmesin HTC destek sistemini çökertirim.

Uzun lafin kisasi HTC one nin tasarimina hayran kaldim. One x almasam onu kesin alirdim.

Bu arada ben one x I taahhutle 2,136tlye almistim turkcellden. Suan Htc one 2bin tl

Adaletini Yiyim dunya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam HTC Van süper ama ben Ankara alıcam asdfghjkl
  • quote:

Orijinalden alıntı: engrimor

hocam HTC Van süper ama ben Ankara alıcam asdfghjkl

olmadı paşa :)

bayana soruyorum fiyatı ne kadar diye. cihan bey van ne kadar diye bağrıyo oda. alıcakmışım gibi ilgilendiler ha sonra çıktım süper haz veriyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre 1903

quote:

hocam HTC Van süper ama ben Ankara alıcam asdfghjkl

olmadı paşa :)

bayana soruyorum fiyatı ne kadar diye. cihan bey van ne kadar diye bağrıyo oda. alıcakmışım gibi ilgilendiler ha sonra çıktım süper haz veriyor :D

Hocam telefonun piyasası 1800-2000 arası ama ben alırken 1999tl idi peşin aldım .sonra da 1tl mi istedim adam da tip tip bakıp verdi ogrenciyiz sonuçta

• Öğrencisin ve nakit 2bin buldun. Helal :D

• başlık film ismi gibi olmuş hocam.
    anlattıklarınıda filme çekersen imdb den 8.2 / 10 alırsın :D
  • En iyisi hiç bakmamak.Bu telefon işi çoğu kişide hastalık haline geldi.Ben de sürekli telefonlara baktıkça alasım geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Demin spordan gelirken htc onex'ime kontor almak icin turkcell bayisine ugradim ve HTC one nin kutusunu gordum. Telefona asigim zaten. Paramda var ama HTC one x kullanıyorum ve gereksiz diye Almadim. Pisman degilim ama android 5 one x e gelmesin HTC destek sistemini çökertirim.

Uzun lafin kisasi HTC one nin tasarimina hayran kaldim. One x almasam onu kesin alirdim.

Bu arada ben one x I taahhutle 2,136tlye almistim turkcellden. Suan Htc one 2bin tl

Adaletini Yiyim dunya

Şuan cebimde htc one var evde de s3 duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3Turk

başlık film ismi gibi olmuş hocam.
    anlattıklarınıda filme çekersen imdb den 8.2 / 10 alırsın :D

Eyvallah hocam :D

• quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Demin spordan gelirken htc onex'ime kontor almak icin turkcell bayisine ugradim ve HTC one nin kutusunu gordum. Telefona asigim zaten. Paramda var ama HTC one x kullanıyorum ve gereksiz diye Almadim. Pisman degilim ama android 5 one x e gelmesin HTC destek sistemini çökertirim.

Adaletini Yiyim dunya

Bizim kapidada 520d var 2012 model f10kasa elimdede one x var hava atıyormuyum hiç ? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: patatesli milkshake

quote:

Adaletini Yiyim dunya

Bizim kapidada 520d var 2012 model f10kasa elimdede one x var hava atıyormuyum hiç ? :)

Ben sana hava atıyorum dedim mi ? + bizde 520 d nin alasını alacak para var ama yatırım yaptık ev aldık borsaya girdik

• Yav Hee Hee :D

• Evimin önünde 93 model modifiyeli doğan var cebimde de galaxy ace. Hiç hava atıyor muyum?
  • quote:

Öğrencisin ve nakit 2bin buldun. Helal :D

4 yıl biriktirdim

• quote:

quote:

Öğrencisin ve nakit 2bin buldun. Helal :D

4 yıl biriktirdim

Helal olsun
  • Hocam valla ben dün vodafoneda siyah one inceleme fırsati buldum.Tamam one mükemmel bir cihaz ama ikisinide yan yana tutunca One X te hiç fena durmuyor.Benim daha çok hoşuma gitti bir kez daha aşık oldum One X e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huer G'oone

Hocam valla ben dün vodafoneda siyah one inceleme fırsati buldum.Tamam one mükemmel bir cihaz ama ikisinide yan yana tutunca One X te hiç fena durmuyor.Benim daha çok hoşuma gitti bir kez daha aşık oldum One X e

Süper motive ettin hocam adamsın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.