Şimdi Ara

Evden kovuldum siz olsanız napardınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 3 gün önce evde sabah ilk annem ve ablamla akşama doğruda pederle kavga ettik zaten yeni bişey değil bu hiç bi zaman anlamaşamadık zaten babam sürekli nasihat veren birisidir bu işte beni çok fena ayar eden bi durum tabi farklı işlerde var işin içinde , neyse işte bende sinirlendim mutfakda bi tane sandalyeyi parçaladım tabi babama değil annemle kavga ederken annemde çok sinir etti beni o yüzden el kaldırmamak için sandalyeden aldım hırsımı , arkadaşlar evde geçimsizlik var bigün gürültüsüz geçmez hep benden çıkar konu napıyosam bişey yaptığımızda yok nefes alsak kabahat bende evin bodrumuna 5 odalı ordan bi odayı yaptım kafama göre pcyi falan indirdim ışık falanda yok sadece priz var bende bi 4lü kablo aldım bide gece lambası artı tekli 30tlye elektrkli soba onla idare ediyorum duvara bi boy boya salladım bi perde bide fazladan koltuk vardı yan odada onuda sildim evden peder yokken çarşaf yorgan morgan çarptım bakalım ne kadar idare etcez muatb olmuyom kimseyle yeter artık harbiden çok bunaldım senelerdir dırdır çekiyoz rahatlık varmış onlarda akılları sıra burnum sürtünsün diye ses etmiyolar halbuki arkamda kapı gbi dedem var dedem olduğu taktirde paradan maradan sıkıntı yok herneyse arkadaşlar varmı bu durumlara düşen ne yapmam lazım siz olsanız napardınız??

• Kaybettiginde degerini anlarsin der ve giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell razor

Evet arkadaşlar 3 gün önce evde sabah ilk annem ve ablamla akşama doğruda pederle kavga ettik zaten yeni bişey değil bu hiç bi zaman anlamaşamadık zaten babam sürekli nasihat veren birisidir bu işte beni çok fena ayar eden bi durum tabi farklı işlerde var işin içinde , neyse işte bende sinirlendim mutfakda bi tane sandalyeyi parçaladım tabi babama değil annemle kavga ederken annemde çok sinir etti beni o yüzden el kaldırmamak için sandalyeden aldım hırsımı , arkadaşlar evde geçimsizlik var bigün gürültüsüz geçmez hep benden çıkar konu napıyosam bişey yaptığımızda yok nefes alsak kabahat bende evin bodrumuna 5 odalı ordan bi odayı yaptım kafama göre pcyi falan indirdim ışık falanda yok sadece priz var bende bi 4lü kablo aldım bide gece lambası artı tekli 30tlye elektrkli soba onla idare ediyorum duvara bi boy boya salladım bi perde bide fazladan koltuk vardı yan odada onuda sildim evden peder yokken çarşaf yorgan morgan çarptım bakalım ne kadar idare etcez muatb olmuyom kimseyle yeter artık harbiden çok bunaldım senelerdir dırdır çekiyoz rahatlık varmış onlarda akılları sıra burnum sürtünsün diye ses etmiyolar halbuki arkamda kapı gbi dedem var dedem olduğu taktirde paradan maradan sıkıntı yok herneyse arkadaşlar varmı bu durumlara düşen ne yapmam lazım siz olsanız napardınız??

Dedelere sahip çıkalım

• Aynen :D
  • quote:

Evet arkadaşlar 3 gün önce evde sabah ilk annem ve ablamla akşama doğruda pederle kavga ettik zaten yeni bişey değil bu hiç bi zaman anlamaşamadık zaten babam sürekli nasihat veren birisidir bu işte beni çok fena ayar eden bi durum tabi farklı işlerde var işin içinde , neyse işte bende sinirlendim mutfakda bi tane sandalyeyi parçaladım tabi babama değil annemle kavga ederken annemde çok sinir etti beni o yüzden el kaldırmamak için sandalyeden aldım hırsımı , arkadaşlar evde geçimsizlik var bigün gürültüsüz geçmez hep benden çıkar konu napıyosam bişey yaptığımızda yok nefes alsak kabahat bende evin bodrumuna 5 odalı ordan bi odayı yaptım kafama göre pcyi falan indirdim ışık falanda yok sadece priz var bende bi 4lü kablo aldım bide gece lambası artı tekli 30tlye elektrkli soba onla idare ediyorum duvara bi boy boya salladım bi perde bide fazladan koltuk vardı yan odada onuda sildim evden peder yokken çarşaf yorgan morgan çarptım bakalım ne kadar idare etcez muatb olmuyom kimseyle yeter artık harbiden çok bunaldım senelerdir dırdır çekiyoz rahatlık varmış onlarda akılları sıra burnum sürtünsün diye ses etmiyolar halbuki arkamda kapı gbi dedem var dedem olduğu taktirde paradan maradan sıkıntı yok herneyse arkadaşlar varmı bu durumlara düşen ne yapmam lazım siz olsanız napardınız??

Keske benimde senin gibi bi imkanim olsa. Bende tek yasamak isterim. Bence oyle devam et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Git bir bankta yat gel sonra konuş!

• dedeye sahip çıkalım,gomşumuz oluyor bizim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siz Olsanız Ne Alırdınız?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    bankda yatmadım ama dışarda gezerek sabah ettim kardeş bizim buralar biraz tehlike gece bankda uyuma şansın yok uyurken bidaha kalkamama şansında var tinerciler napar acaba:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.