Şimdi Ara

evden eve half life oynamak için yardım edebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Oyun oynamayalı baya yıl olmuş... Arkadaşlarla akşam işten çıkınca herkes evinden olmak üzere bi half- life nostaljisi yapalım dedik. Yapamadık... Oyunlarımız kurulu ve 1.1.10 sürümüne yükseltilmiş vaziyette. modemlerimizde 27015 portu açık. hamachi kurduk olmadı. birbirimize ping atıyoruz ama baglanmıyor.

Bizi bir noktada buluşturacak bir yol bilen var mıdır? 2 gündür ugrasıyorum kafayı yemek üzereyim...

Şimdiden teşekkürler.

• Tunngle deneyin bir de.

http://www.tunngle.net/en/
  • oyun yöneticisinden cs1.6 indirip kurun half life da inmiş oluyor dedicated server kurup oynarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet Eyes

oyun yöneticisinden cs1.6 indirip kurun half life da inmiş oluyor dedicated server kurup oynarsınız

Cevaolar icin teşekkürler. bu oyun yöneticisi dediginiz nedir :) bu site üzerinde biryerde mi acaba? baya paslanmışız...
    Not: emul.. ya da torren.. mi demek istediniz? burayı anlayamadım.
  • game ranger diye bir program var ona da bakabilirsiniz.
  • gamerangerde half life yok. :( cevabınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugacomtr -- 23 Haziran 2015; 22:09:14 >
  • Evet dostum oyun yoneticisi veya csoyuncudan indirip kur en kolayi game tracker adli siteden bos bi server bulup arkadaalarinizla oynamak bosverin dedicated i karisik zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar. normal oyun kuruyorum. konsol indiriyorum. konsolda yazan ip:27015 ile arkadaşlarım oyunuma katılabiliyor. uzun ugraslar sonucunda böyle bir yöntem ile kişisel oyunumuza baglanabildik. cvplar için herkese teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.