Şimdi Ara

evdekiler sürekli çalış çalış deyip duruyolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Beyler durum bu,lise sona geçtim seneye sınav var malum zaten %95 kazanamayacağım sınavı bida iş hayatı başlıyacak ondan sonrada artık 3 ay tatil nerdeee imkansız.
    son yaz tatilim çalış diye tutturdular.Para falanda harcayan biri değilim hani evden sürekli para istesem anlarımda parada istemiyorum,ve çalıştığımda kazanacağım parayıda napsınlar yani.Sürekli baskı baskı bunaldım ya bide sınav stresi

Çalışma kardes ne gerek var bak önündekine

Not:Lise sonum bendde günde en az 8 saat çalısıyorum

sinava mi calisiyorsun 8 saat

bende lise sona gectim stajerlik var simdi de baska yerde calisiyorum ama kotu tabi. okuldan sonra ne yapicam uniden pek umutlu degilim.

Benim hedef ilk 2 bin. Kafam çalısıyor kendimi sıkarsam eminim yaparım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• o değilde 2 saat çalışırsın görmezler . 15 dk pc ye oturursun hiç ders çalışmıyorsun olur
  • Normal olarak sınava çalış yoksa bir daha dediğin gibi 3 ay tatili zor görürsün...Anlaşılan o ki varlıklı bir aileden değilsin.Hiç bir şey için geç değil yaşın genç.Sınava çalış olmadı bir işe girer çalışırsın seneye tekrar sınava girersin...Çalışma hayatı o kadar da kolay değil...Sınavı kazananmam kafasından kurtul
  • madem sınavı kazanamayacağına eminsin erkenden iş hayatına atıl gör ebenin hörekesini belki okuma şevkin gelir
  • çalışma ben orta 1den itirabaren her yaz çalıştım yaştılarım ateri oynuyordu top oynuyordu ben yardırıyordum onun ezikliği midir bilmem ama telefonda bile hala nes emulatörle eski ateri oyunları oynarım kısacası herşey yaşında güzel bence konuş çalışma tatil yap köye felan git ayak altında dolaşma
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.