Şimdi Ara

evdekiler sürekli çalış çalış deyip duruyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler durum bu,lise sona geçtim seneye sınav var malum zaten %95 kazanamayacağım sınavı bida iş hayatı başlıyacak ondan sonrada artık 3 ay tatil nerdeee imkansız.
    son yaz tatilim çalış diye tutturdular.Para falanda harcayan biri değilim hani evden sürekli para istesem anlarımda parada istemiyorum,ve çalıştığımda kazanacağım parayıda napsınlar yani.Sürekli baskı baskı bunaldım ya bide sınav stresi

• niye kimse iplemiyo en azından bi he deyin geçin
  • He

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava mı çalış diyorlar ? Sınavsa bence de çalış.
  • kardeş çalış adam ol
  • Calis calis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %95 kazanamayacağım filan deme. daha yolun başı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok beyler iş olarak çalış diyolar 2 aylığına biyerde çalış anlamında yani.
    Sınavada çalış düyolar tabi orası ayrı şuanda iş konusunda baskı yiyorum
  • kazanamıyacağını seiyolar eğer okumucaksan çalış diyorlar. bence de haklılar yani üniversite kazanıp güzel yerlere gelemiyeceksen erkenden ticarete atılmanın bi faydası var. emin ol onlar kazanacağın paranın peşinde değiller okumazsan nasıl sürünürsün bunu sana kanıtlamak biraz da adam edebilmek için yapıyolar. gör bak çalıştıktan sonra nasıl azimle s*** boyle hayatı diyip derslere asılıyosun
  • İyi iş bulabiliyorsan çalış bence. Bende senin durumundayım. daha hiç çalışmadım ama iş olursa çalırım belki :)
  • Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

kazanamıyacağını seiyolar eğer okumucaksan çalış diyorlar. bence de haklılar yani üniversite kazanıp güzel yerlere gelemiyeceksen erkenden ticarete atılmanın bi faydası var. emin ol onlar kazanacağın paranın peşinde değiller okumazsan nasıl sürünürsün bunu sana kanıtlamak biraz da adam edebilmek için yapıyolar. gör bak çalıştıktan sonra nasıl azimle s*** boyle hayatı diyip derslere asılıyosun

aynen amaçları o zaten 2 ayda kazanacağım paradan ne olacakki almazlar.
    üşengeçliğimden birde bida böyle uzun ve rahat tatil yapamam tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -numlock-

Beyler durum bu,lise sona geçtim seneye sınav var malum zaten %95 kazanamayacağım sınavı bida iş hayatı başlıyacak ondan sonrada artık 3 ay tatil nerdeee imkansız.
    son yaz tatilim çalış diye tutturdular.Para falanda harcayan biri değilim hani evden sürekli para istesem anlarımda parada istemiyorum,ve çalıştığımda kazanacağım parayıda napsınlar yani.Sürekli baskı baskı bunaldım ya bide sınav stresi

Aslında senin için daha iyi olur çalış ve sonra okumanın ne kadar güzel bir şeyin farkına var diye yapıyorlar yada çaışıp alışırsın ve hayatın boyunca asgari ücrete ağır şartlarda sabahtan akşama kadar çalışırsın ve sadece bir mahlukat gibi yaşarsın bana kızabilirsin ama gerçekler bu sadece biraz ileriyi düşün not:bende lise sona geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

söyledim,sen ne diyonla değişik dediler.

He bide nickin çok hoşuma gidiyo la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yağmur Tanrısı

kazanamıyacağını seiyolar eğer okumucaksan çalış diyorlar. bence de haklılar yani üniversite kazanıp güzel yerlere gelemiyeceksen erkenden ticarete atılmanın bi faydası var. emin ol onlar kazanacağın paranın peşinde değiller okumazsan nasıl sürünürsün bunu sana kanıtlamak biraz da adam edebilmek için yapıyolar. gör bak çalıştıktan sonra nasıl azimle s*** boyle hayatı diyip derslere asılıyosun

aynen amaçları o zaten 2 ayda kazanacağım paradan ne olacakki almazlar.
    üşengeçliğimden birde bida böyle uzun ve rahat tatil yapamam tabi.

çalış bence ben 1 gün çalışıp işten çıktım gerçekten başkasının altında çalışmaktan daha kötü şey yok emir alıyosun falan çalışın hocam 2 - 3 günden sonra kendine okulda dersleri astığın için küfredeceksin 2 ay sonunda paranın ve kadar zor kazanıldığını tecrübe edeceksin yani gidip burger king te yediğin bir menünün bir günlük 12 saat boyunca çalışmak olduğunu anlıyacaksın. bunu ceza olarak görme eğitim olarak gör. git ve kendini eğit ileride çok faydasını göreceksin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

Onlara bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

söyledim,sen ne diyonla değişik dediler.

He bide nickin çok hoşuma gidiyo la

eyvallah hocam
  • sende çalışıver nolacak?
  • quote:

Beyler durum bu,lise sona geçtim seneye sınav var malum zaten %95 kazanamayacağım sınavı bida iş hayatı başlıyacak ondan sonrada artık 3 ay tatil nerdeee imkansız.

Çalışma kardes ne gerek var bak önündekine

Not:Lise sonum bendde günde en az 8 saat çalısıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lise bitti sanayiye soktular 4 gun dayanamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

Çalışma kardes ne gerek var bak önündekine

Not:Lise sonum bendde günde en az 8 saat çalısıyorum

sinava mi calisiyorsun 8 saat

bende lise sona gectim stajerlik var simdi de baska yerde calisiyorum ama kotu tabi. okuldan sonra ne yapicam uniden pek umutlu degilim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.