Şimdi Ara

Evdeki Karıncalardan Nasıl Kurtulabiliriz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
28.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Raid Karınca Yemi Nasıldır ?

Evdeki Karıncalardan Nasıl Kurtulabiliriz ?

Aldım arkadaşlar zehiri. Karıncaların çıktığı yerin hemen dibine koydum. Tüm karıncalar sürekli bişeyler taşıyor aletin içinden bakalım işe yarar inşallah :D Yoksa karıncaları boşa yemliyo olmayalım da

• Sana şunu söyleyebilirim dostum bizim taşınmadan önceki evimizde 8 senedir beri vardı.ne yaptıysak kurtulamadık.her türlü yola başvurduk ve 4.katta olmamıza rağmen her tarafa karınca giriyordu.ne ilaçlar aldıysak kar etmedi.hiç unutmam bundan 12 sene önce bu 4.kattaki evimize taşınmadan önceydi o zamanlar 8.katta oturuyorduk. ben o zamanlar küçüktüm işte.bizim mutfakta tezgahın bulunduğu yerde duvarı delip çıkıyorlardı.annem oraya tutkal sürdü sonra gene delip çıktılar.bu sefer dedik çimento yapalım oda kar etmedi yine çıktılar.o zamandan beri anladımki karıncalar kadar azimli ve çalışkan bir böcek yoktu.yani anlayacağın karıncalar kadar lanet ve aynı zamanda bir o kadarda çalışkan böcek yoktu.onlarla yaşamayı artık kabullen bence

not:bu dediklerim tamamen gerçektir şaka anlamında yazmadım dostum

edit:şimdiki evimizde rahatız Allaha şükürler olsun 11.kattayız. şimdi daha karınca falan yok.site haftada 2 gün temiz bi ilaçlama yapıyor rahatız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENÇFIRAT -- 18 Haziran 2010; 20:26:24 >

• bizim mutfaktada var şerefsizlerin yuvasına deodorant sıktım bi kaç gün kayboldular sonra tekrar çıktılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

bizim mutfaktada var şerefsizlerin yuvasına deodorant sıktım bi kaç gün kayboldular sonra tekrar çıktılar

• banada karıncalar konusunda yardım lazım evi istila ettiler

artık pes ettim balık besler gibi yemlemeye başladım onları ....^^
  • ONLARA BUNUN ONUR KIRICI OLDUĞUNU SÖYLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde de vardı bir ara tablet koy geçer.
  • evin köşelerine tavşan sidiği dök cinler gelmez
  • yuvalarını sakızla tıka
  • bukalemun almayı düünüyorum da acaba karıncaları fln yer mi evdeki böcekleri fln
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForzAykt

yuvalarını sakızla tıka

betonu delip çıkıyolar abi ne sakızı falım sakızımı ....^^
  • Evin her yerinde olan karıncalar bu aletler sayesinde sadece cihazın olduğu yerdeler. Sürekli yuvalarına birşeyler taşıyorlar içinden. Bayaa azaldılar
  • quote:

Evin her yerinde olan karıncalar bu aletler sayesinde sadece cihazın olduğu yerdeler. Sürekli yuvalarına birşeyler taşıyorlar içinden. Bayaa azaldılar

hangi cihaz bu ?
  • çelik kuvveti çağır
  • quote:

Orijinalden alıntı: syseditenes

çelik kuvveti çağır

itfayiyeyi arayacam sonunda
  • 1 ay önce bendede vardı aynı dert ve biraz araştırma yaptım hatta burayada konu açmıştım bazıları pudra dedi denedi m hiç etki etmedi

limon duydum biryerden onu denedim işe yaradı karıncalar kayboldu ve limonları kaldırmaya karar verdim bir dilim limonu bi kaldırdım bütün karıncalar limonun altında sömürüyorlar yani sadece karıncaları beslemiş oldum

limonu kaldırdım ve çakmağı yaktım parfümü üzerlerine sıktım evet biraz sadistçe oldu ama bölgesel anlamda işe yaradı ama kitlesel olarak hayır

yollarına çamaşır suyu döktüm ama kuruyunca yine o yoldan devam ettiler gelip geçmeye

yola sıvı sabun döktüm hesapta yapışacaklardı ama oda işe yaramadı yolu değiştirip kurumasını beklediler

bilerek ortaya tatlı şeyler bırakıp oraya birikmelerini sağlayıp (gazete üzerine şekerli su sürdüm) gazeteyi toplayıp attım ama kökleri kesilmedi

en sonunda eczaneye gitmeye karar verdim ve gidip karınca için ilaç istedim ROX diye bi sıvı verdi adam 4 liraya onu camsil kutusuna(püskürtmeye yarayan şişeler) koydum ve su ile karışımı hazırladım (uzerinde yazıyor oranları) gidiş yollarına havaya oraya buraha heryere sıktım ve 4 saat cam pencere kapalı kaldı eve geldim 1 saat de odayı havalandırdım ve 1 saat sonra eve geldiğimde karıncalar yoktu ölenler ölmüş kaçabilenlerde kaçmıştı şimdi ise hiç karınca yok. ilaç şişesinde yazana göre bu aralar tekrar ilaçlamam gerek ama hiç karınca yok o yüzden ilaçlamayı düşünmüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SaW331

1 ay önce bendede vardı aynı dert ve biraz araştırma yaptım hatta burayada konu açmıştım bazıları pudra dedi denedi m hiç etki etmedi

limon duydum biryerden onu denedim işe yaradı karıncalar kayboldu ve limonları kaldırmaya karar verdim bir dilim limonu bi kaldırdım bütün karıncalar limonun altında sömürüyorlar yani sadece karıncaları beslemiş oldum

limonu kaldırdım ve çakmağı yaktım parfümü üzerlerine sıktım evet biraz sadistçe oldu ama bölgesel anlamda işe yaradı ama kitlesel olarak hayır

yollarına çamaşır suyu döktüm ama kuruyunca yine o yoldan devam ettiler gelip geçmeye

yola sıvı sabun döktüm hesapta yapışacaklardı ama oda işe yaramadı yolu değiştirip kurumasını beklediler

bilerek ortaya tatlı şeyler bırakıp oraya birikmelerini sağlayıp (gazete üzerine şekerli su sürdüm) gazeteyi toplayıp attım ama kökleri kesilmedi

en sonunda eczaneye gitmeye karar verdim ve gidip karınca için ilaç istedim ROX diye bi sıvı verdi adam 4 liraya onu camsil kutusuna(püskürtmeye yarayan şişeler) koydum ve su ile karışımı hazırladım (uzerinde yazıyor oranları) gidiş yollarına havaya oraya buraha heryere sıktım ve 4 saat cam pencere kapalı kaldı eve geldim 1 saat de odayı havalandırdım ve 1 saat sonra eve geldiğimde karıncalar yoktu ölenler ölmüş kaçabilenlerde kaçmıştı şimdi ise hiç karınca yok. ilaç şişesinde yazana göre bu aralar tekrar ilaçlamam gerek ama hiç karınca yok o yüzden ilaçlamayı düşünmüyorum

eywallah; yarın bu ilacı alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

quote:

Evin her yerinde olan karıncalar bu aletler sayesinde sadece cihazın olduğu yerdeler. Sürekli yuvalarına birşeyler taşıyorlar içinden. Bayaa azaldılar

hangi cihaz bu ?

Raid karınca yemi...

@SaW331 dediğin ilaca da bakacağım. Denemek gerek ...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.