Şimdi Ara

Evde Yavru Çiyan Gördüm Mıçtık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
101
Cevap
1
Favori
12.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google'a sordum sokup zehirliyormuş hatta ölümle bile sonuçlanabilirmiş kardeşim dikkatli ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

Bizim arkadaşın mağarasına da girmişti ertesi gün helvasını yedik bunu da bil de

Yok burası ev
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarımsaklıSamırsak

Google'a sordum sokup zehirliyormuş hatta ölümle bile sonuçlanabilirmiş kardeşim dikkatli ol

Biliyorum,Bunun hakkında bir konu vardı "Çiyanlar Dünyanın En Adi Hayvanıdır" diye orada yeterince bilgi sahibi olmuştum bu gece uyumayacağım kesin antrede ve salona hiç gelmez inşallah
  • Mağara da biz ateş yakarak uzaklaştırıyorduk sen de deneyebilirsin
  • her mesajına gülme smileyi koyarak korktuğunu gizlemeye çalışma,helvanı yapmaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: mesberado

her mesajına gülme smileyi koyarak korktuğunu gizlemeye çalışma,helvanı yapmaya başla

Alakası yok benim konu dışı değil diğer bölümlerdede çoğu mesajımda evilol gifi var konu dışında evilol smiley'siz mesajım çok nadirdir..

• Ayrıca:

Eger bir bocek surekli gerizekali gibi kosup duruyorsa,o hamambocegidir.Uygun zamanda terlikle gafasini ezin.

Eger surekli saklanip geceleri yer degistiriyorsa,o akreptir.Kacin kurtulun ve kacarkene evi atese verin.

Eger kolunuzdan buyuk boyu varsa ve tuyler urpertici bir goruntusu varsa ,o ciyandir.Bence kacmayi deneme ya da tufekle vurmaya calisma.Cunku kendileri saatte 140 km/h hizla ilerleyebildiginden o sizi bulur.Bence elinizdeki tufekle fazla aci cekmeden kendinizi vurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dave Mustaine -- 27 Ekim 2012; 0:26:23 >

• Ben yatıyorum,arkadaşlar yatıpta kalkamamak uyuyupta uyanamamak var hakkınızı helal edin DH Halkı
  • 140 km/h hızla hareket ediyorlar dikkat et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeanAtay -- 27 Ekim 2012; 1:04:03 >
  • Antalya'da gece tuvalete gidince görmüştüm bende, tabi ben tırsarım hemen içeriden yardım istedim. Hayvana raid sıktık manyak gibi depar atmaya başladı. Sineklikle vurmaya çalışıyoruz, işlemiyor. En sonunda bir gömdük, yapıştı yere Tabi o korkuyla uyuması va bir de
  • Şu konuların başlığını görmek bile istemsizce ayaklarımı yukarı almama yetiyor. Öğğğ ne iğrenç şeyler
  • Bunlar ayakkabıları çok seviyor.Bir keresinde bizim apartmanda bütün daireleri tek tek gezip bütün ayakkabılara girmişti en sonunda bunu kenara kıstırdım kuyruklarından bi dalga var onu dikmişti kaçtım oradan sonra bir daha göremedim.Her zaman ayakkabımı giymeden önce içini kontrol ediyorum
  • Lan gece gece..
  •  Evde Yavru Çiyan Gördüm Mıçtık!

• Benim anlamadığım, dediğine göre yavru çiyanmış. Yavruysa nasıl yumurta bırakıyor?
  • deprem öncesi topraktan çıkıyorlar
    büyük deprem olabilir
  • Yazlıkta terliğimin içine girmişti o zaman tanışmıştık kendisiyle
  • Bu hayvanlar çok felaket hayvanlar. Görüntüsü, beslenme şekli, hayatı, herşeyi baştan aşağı tiksindirici. İsmi bile tiksinç. Elime almaya korktuğum ilk ve tek official böcek/eklembacaklı. Kocaman tarantulayı sevdim de bunu sevemedim
  • Yapmayın abi ya.Kara sinek hariç bütün böcek,örümcek,eklembacaklı türlerinden acayip tiksinirim.

• o öyle aramakla bulunmazda. sen en iyisi bi deodorant ve çakmakla onun hakkından gel

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.