Şimdi Ara

Evde yapılabilir, maliyeti cok olmayan hobi önerileri lazım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
5
Favori
51.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen böyle o nasıl bu nasıl diye sordukça kim ne dese hiç bir işe yaramaz. İnsanlar sana fikir veriyor. Senin yapman gereken araştırmak. Bir şeyleri araştırmadan armut piş ağzıma düş yaparak hocam yok onun fiyatı kaç yok ne balık var yok ne var dersen bu iş olmaz zaten. Bir süre sonra herşeyden sıkılırsın. Verilen fikirleri en azından bir araştır kendin bul fiyatını, ismini, cismini hem vaktinide boş geçirmessin birşeyler öğrenirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

quote:

Orijinalden alıntı: ıLGıM

200 liraya orta boy bi akvaryum kurarsın. Hangi ildesin ?

Ankara hocam
    quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

pen spinning
    kum topla karınca besle
    barnak kaykayı
    mızıka

pen spinningle ugrastım pek beceremedigimden bıraktım
    barnak kayhkayını araştırıyorum sagol öneri için
    kum topla karınca besle hiç bilmiyorum bu işleri uzun uğraş ve sabır gerektirir araştıracagım
    mızıka cok güzel ama öğrenene kadar canım cıkar herhalde
    sgol önerilerin için

Sahibinden.com da veya googleye akvaryıö+forum yaz çıkan sitelerde ilanlara bak ankara ikinci el akvaryum bulabilirsin. Yanlız iyice öğren ilk önce hemen suyu koy balıkları doldurla olmaz

• takip

sakına balık alimda beslimde bence yapma.1 günden sonra balıkların yüzüne bile bakmayacaksın
  • Bir adet tuval birde boya alıp resime yeteneğin varsa çalışmalar yapabilirsin. Yaparken insanın ruhu çok rahatlıyor, dinlenirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadkorsan -- 30 Ağustos 2011; 0:39:30 >
  • Paten
  • Ne tarz uğraşlar sevdiğini söyle de millet ona göre yorum yapsın.Sonra da "Çok sıkıcı pff " tarzı yorumlar almasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syhkan

quote:

Orijinalden alıntı: S A H

Sultan papağanı besle 24 saatini alır evcilleştirirsen

maliyeti ne olur hocam pek bilgim yokda ..

quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

rc araçlar (araba,helikopter,gemi) veya karınca besle veya müzik aleti öğrenmeye başla. akustik bateri al. ses yalıtımı yaptır.

hocam vur dedik öldürdün rc araçlar iyi bişe olcaksa 200den aşşa değil.. gitar çalıyorum zaten ama cok fazla calınca sarmıyor...

quote:

Orijinalden alıntı: Algos34

Okey taşlarından kule yap

ne yaptn hocam ya bi kere denedm sinirden ölüyodum

Başka fikirleri olan

100 lira ortalama çok cana yakın oyuncu kuşlardır ilgi isterler ama bakamıcaksan ilgi göstermiceksen düşünme bile ilgi göstermediğin zaman kendini bile yolar seni kıskanır sürekli oynamak ister sürekli ilgi ister.

• şu legolardan ya da benzeri figürlerin resmini çekerek film yapıyorlar onlara bi bak çok eglenceli gibi.
    http://www.youtube.com/watch?v=SIxNiAFUCXM
  • İki cam arasına toprak at sonra orada karınca besle. Su kaplumbağası besle(akvaryumunu sen hazırla). Böyle bakımlı şeylerle uğraş gerçekten güzel hobiler ki kablumbağayı bende yapmıştım.
  • YUKARI
  • En iyisi mi

• git gez dolas asosyalligin alemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnsectboy

rc araçlar (araba,helikopter,gemi) veya karınca besle veya müzik aleti öğrenmeye başla. akustik bateri al. ses yalıtımı yaptır.

5 senedir rc model araçlarla ilgilendim sonunda bıraktım (KURTULDUM) resmen insanı batırıyor 7 farklı aracım oldu birini satıp diğerini aldım onu sattım diğerini... Her ay - hafta yeni bir arıza yeni bir masraf bir daha rc model araçmı ??? Asla........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 3 Eylül 2011; 23:58:46 >
  • Online bir oyuna başla FPS yada MMORPG gibi gibi...
  • http://modelucak.thk.org.tr/satis1/satis.php en zevklisi rc önermem maliyetli olur en iyisi statik
  • Oyun oyna kardeşim o kadar güzel oyun varken ne hobisi arıyorsun
  • sıcak hava motoru yap ben bi ara malzemeleri toparlamıştım ama yapmaya vaktim olmadı.bitince çok eğlenceli bişey olcak :D öneririm yapmanı hemde basit bişey.youtubedeki felan bütün videoları izle anlarsın ben anladım şahsen nasıl çalıştığını
  • HORT
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

TIKLA KARDEŞ

Siteiçin teşekkürler
    bu arada da hala yapacak bi şeyler arıyorsan origami öğren

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.