Şimdi Ara

EVDE VÜCUT GELİŞTİRME YAPILABİLİR Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Maliyetsiz,alet gerekmeden vücut geliştirme yapmak mümkün müdür?Google Play'de vücut geliştirme uygulamaları var.Kol, göğüs ve omuz gelişimi için ayrı ayrı anlatılmış.

    Saygılarımla

    Not:Fakirim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • mümkündür. maliyetsiz kısmı olmamış ama, gerekli proteini alman için keseyi açacaksın.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Siz yaptınız mı hocam,nasıl sonuç aldınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasız vücut geliştirme hiç bir yerde yapılmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlı dumbbell,barfiks çubuğu ve direnç lastiği yeterli olacaktır.barfiks,şınav,plank gibi hareketlerin birsürü çeşidi var hepsi çalıştırdığı bölgenin farklı kısımlarını daha iyi zorluyor.temel hareketlerle başlandıktan sonra hareketler çeşitlendirilebilir,kolay gelmeye başladığında vücuda ağırlık eklenerek gelişme devamı sağlanabilir.zaten bunu yapanlar var calisthenics olarak geçiyor,geneli park gini yerlerde yapsa da evde de mümkün.

    Önemli olan 2 şey var.sporu düzenli ve uzun süre yapmanız.bir de beslenme.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızgın boğa K kullanıcısına yanıt
    ben spor salonuna gidiyorum hocam ancak evde yeterli alanınız var ise vücut ağırlığınızla yapacağınız her spor iyi olacaktır. bknz: mekik, şınav, plank vb. o yüzden aslında salonlar insanların iradesini güçlendirmek için var. Sağlam irade ve boş yeriniz varsa dediğim gibi istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz. En olmadı delta ağırlık setleri var onları da alıp bir güzel spor yapabilirsiniz.
  • vücut geliştirmek için paraya ihtiyacın yok. gelişimine göre aratan ivme ile zorlaşan idmanları sağlayacak ekipman, aşınan kasların daha gür bir şekilde çıkabilmesini sağlayacak protein ve antrenmanlarda güç için yeterli karbonhidrat aldığın takdirde gelişim sağlanabilir. bu koşulları sağlamak için para gerekebilir.
  • Maliyetli kismi beslenme kismi bana gore. Salon cok gereksiz cunku maksat kas liflerinde mikro yirtiklar acmak bunu evde de yapabilirsin, damacana kaldirarakda yapabilirsin. Onemli olan onarim kismi yani protein ve iyi bir uyku.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece evde yapma bence. Bulunduğun yerde park falan varsa orada barfiks bardips falan yapma imkanın varsa güzel vücut yapabilirsin. Yapan arkadaşlarım var adam spor salonuna girmedi hiç vücudu dehşet ama.
  • Kardeşim bende senin gibi dusunuyodum 1 hafta oldu 5 kg 2 dumbell aldim netten hareketleri falan arastirdim yemek için proteinli besinleri tercih adip anneme soyledim 1haftadir yapiyorum nolck bende henuz bilmiyorum bu hafta kollar nasıl agridi ama acamiyodum kollari simdi duzenli olarak yaptigim için agri gecti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz.Eve açılı sandalye 2 tane de değişen ağırlıklı dumbell seti alırsan olabilir.Ancak bunların maliyeti yüksek olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.