Şimdi Ara

Evde Su Arıtma Sistemleri Hakkında Görüşleri Olan ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan bir on yıl öncesine kadar şu üç tüplü , saatte yarım litre anca su arıtabilen cihazları evlere gelip o zamanın şartlarıyla devasa devasa anlatıp satıyordular haliyle. Hatta o zaman aldığımız bir arıtıcıyı hâlen kullanmaktayız , -geceden koy sabaha doluyo zaten- bir damacana ile. O da bir gün gidiyo. Bittiği zamanlarda ise sıkıntı yaratıyo.
    Seri arıtım yapıyoruz o derece yani.

Şimdi bu cihazları artık tesisat usulüyle yapıyorlar gördüğüm kadarıyla. O incecik musluktan doldur kullan, ne rahat. Daha 6 ay öncesine abim aldı güzel güzel de kullanıyorlar. Abim 1250 TL deyince şok oldum , bir damacana kadar tüpü, bir musluğu ve bir motoru. Bu kadar nasıl eder diye düşünmemek elde değil. Bunu alternatif olarak satan yerler de yok galiba. Pazarlamacıların tekelinde satılıp gidiyor.

Sudan alınan kalite yeterli olsa da, bu cihaz neden bu kadar ediyor acep? Firmaların en basit gereçlerini evlere getirip doğaüstü özellikleriyle satıyorlar. Hoşuma gitmiyo bu ve fahiş fiyat da uzak tutuyo. Tekelde ama ihtiyaç; ne yapmalıyız?

• Fiyat konusunu bilmiyorum ama bi tavsiyede bulunayim. Damacanaya doldurma suyu cam bir şeye doldur. Elinde arıtma cihazın varken bile bile lades diyorsun. Çok tehlikeli o damacanalar. Direk kanser tehlikesi taşıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

Fiyat konusunu bilmiyorum ama bi tavsiyede bulunayim. Damacanaya doldurma suyu cam bir şeye doldur. Elinde arıtma cihazın varken bile bile lades diyorsun. Çok tehlikeli o damacanalar. Direk kanser tehlikesi taşıyorlar.

Bilgi için teşekkür ederim , belki de cam damacana olması daha iyi. Ama zaten sistem olarak alındığında bir yerde biriktirmeye gerek kalmayacak. Birkaç marka buldum internette bu iş üzerine ama daha kapsamlı araştırmak gerekir. En azından işin ehillerinden bilgi almak lazım
  • Suyun hızlı dolması için motorlar oluyor. Biz taktırmıştık motor baya bir arttırıyor hızını. Eğer doldurma işleminden bıktıysanız iyi oluyor.
  • peki bu arıtmaların ne derece sağlıklı oldukları hakkında bilgi var mı?

Arıtma cihazından doldurduğum yarım şişe su birkaç gün içinde kokudan yanına yaklaşılamayacak hale gelmişti kapağını açtığımda.
    şişe yarımdı, kesinlikle güneş, sıcaklık gibi dış etkilere açık değildi ama afedersiniz lağım gibi kokuyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    su arıtma cihazları ev için
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.