Şimdi Ara

Evde Sıkılmadan Nasıl Ders Çalışılır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yazıyı okumak istemeyen izlemek isteyenler için çektiğim video
    Kaan Erenyoutube
    Evde Nasıl Ders Çalışılır ? (Derece Yaptıran Ders Programı)
    https://www.youtube.com/watch?v=mTnxsCmjVBs

Evde sıkılmadan ve verimli bir şekilde nasıl çalışılır başlığı altında kendi deneyimlerimi ve etrafımdaki tecrübelerden bahsetmek istiyorum.Sıkılmadan ders çalışmanın bana göre sırrı kendi dilediğimiz programa göre çalışmak. 12. sınıf senemde kişiye göre program verirlerdi ve bu durum aşırı saçmaydı benim hangi dersim iyi kötü bilemezler hocalarım falan.Sizler de program hazırlarken kötü olduğunuz derslere ağırlık vermekle beraberinde iyi olduğunuz derslerden kopmayarak dengeli bir program hazırlayabilirsiniz.
    Odanızda ders çalışırken mobil cihazlarınız sizinle aynı odada olmasın.Başka bir odada bile olsa sesi kapalı olsun.Teneffüslerinizde dilerseniz kullanırsınız zaten.
    Süreli çalışmanız sizi rakiplerinizden ayıran adım olacaktır ayt kısmında ne olacağı belli değil lakin tyt adına bilgiyle değil süreyle yarışıyorsunuz aslında.
    Motive olma biçimleri sizler için farklı olabilir fakat ben toplu odada aşırı motive olurum veya yeni bir kitap aldığımda gibi sizlerde küçük şeylerde motive olmaya çalışırsanız bir nevi kendinizi fişekleyin.

Sizlere ders ders hazırlanmış olan örnek bir ders programı bırakıyorum eğer istenilirse boş halini de paylaşabilirim.

Örnek Yıllık Ders Programı :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaaneren00 -- 13 Ağustos 2020; 14:33:47 >

• En önemlisi bence süre tutmak, çok işe yarıyor odaklanma açısından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adolf Dassler kullanıcısına yanıt
    kesinlikle hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Okulda nasıl uyuyabilirim ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.