Şimdi Ara

evde sıfırdan ingilizce nasıl öğrenilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
7
Favori
139.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • https://www.youtube.com/channel/UC13Z7wlEmqgMUPtiIdoJ8rg orkun hoca da çok iyi anlatıyor tavsiye ederim.link bıraktım
  • MERHABALAR. BİRAZ ÖNCE BİR YAZI PAYLAŞTIM. ONU OKUYABİLİRSİNİZ. AYRICA ŞU TAVSİYELERİ DE SİZİNLE PAYLAŞABİLİRİM;

    İlk tavsiye olarak benim bunu hangi kaynakları kullanarak nasıl yaptığımdan kısaca bahsedim; yoğun bir iş tempom olduğu için sabahları işe gelirken ve akşamları eve giderken otobüste geçen vaktimi dinlemeler yaparak geçiriyorum. Bunun özellikle pronunciation (telefuzumda) inanılmaz faydasını gördüm. Spotify’den İngilizce podcastler dinliyorum. Tavsiye edeceğim kaynaklar ise şöyle; Spotify (English On The Go, Ielts Energy English Podcast, 6 Minute English, Ted Talks Daily), Youtube-İnstagram (Rüstem Temriyev, Erkan Önler, Taner Boray, Learn English With Tv Series, Speak English With Tiffani, Kolay Bu, Çilem Akar)

    İkinci bir tavsiye olarak belirttiğim şu site linklerinden istediğiniz kadar texti olan dinlemelere ulaşabilirsiniz. http://www.bbc.co.uk/learningenglish/https://learningenglish.voanews.com/https://listenaminute.com/https://engoo.com/app/daily-news

    Üçüncü tavsiye olarak yine aşağıdaki linke giderek pdf sini alıp önemli isim ve filleri ezberlemeye başlayabilirsiniz.https://www.youtube.com/watch?v=30hlcJ61bkghttps://www.youtube.com/watch?v=ec1KxT3FcSg

    Veeeee son olarak KONUŞ KONUŞ KONUŞ. BUNUN İÇİNSE;

    Dördüncü adım konuşmak. Son adım pratik yapmaya başlamak. Hemen insanlarla konuşma çabasından önce kendi kendimize konuşmalar gerçekleştirmeliyiz. Misal bir günümüzü basit kelimelerle kendi kendimize anlatmak. Bunu yaparken geçmiş zamanı kullanmak için önce bugün neler yaptığıma çalışacağız sonra şimdiki zamana çalışmak için şuan ne yapıyoruz ona çalışacağız daha sonra ise gelecek zamanı kavramak için yarın neler yapacağız bunun planını yapmalıyız. Ardından bir platform bulup pratik yapmaya başlamalıyız. İmkân varsa bu pratik işini işin başlangıcından itibaren de yapabiliriz. Çünkü konuşma çabası içine girmek seviyemizde çok daha çabuk ilerlememizi sağlayacaktır. Bu noktada korkak, çekingen olmayıp, mükemmelliyetçi düşünmeden tabiri caizse tarzanca işin içine dalmalıyız. Bu söylediğim bir zaman sonra bizi orta seviyelere kadar getirecektir. Bu noktada ise internette birçok konuşma kulübü bulabilirsiniz. Birkaçını denemiş biri olarak sizlere tavsiye edeceğim en iyi platform; CAMBLY.

    Cambly’de ana dili İngilizce olan yüzlerce eğitmenlerden istediğiniz biriyle istediğiniz zaman istediğiniz yerde konuşma pratiği yapabilirsiniz. Bu sizi kısa sürede çok iyi bir seviyeye getirecektir. Cambly’e kayıt olurken bana ait olan “palandöken25” referans kodunu kullanarak aboneliğiniz tamamladığınız zaman hesabınıza 10 dakika ücretsiz deneme dersi tanımlanacak. Deneme dersinizi yaptıktan sonra ise paketleri inceleyip size uygun aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Tavsiyem 1 yıllık abonelik almanız. Çünkü fiyat oalrak hem daha makul oluyor hem de bu sürecin sonunda sizi memnu edecek iyi bir seviye yakalamış olursunuz. Cambly zaman zaman güzel indirimler yapıyor. Bu fırsatları kaçırmamak içinse mail adresinizi sürekli kontrol etmeyi unutmayın.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.