Şimdi Ara

EVDE OTO AMPLISI KULLANMAK İÇİN MODLU GÜÇ KAYNAKLARI KAÇIRMAYIN!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sonunda sistemimi arabaya taktırdıgım için ve paraya sıkıştıgım için 2 li güç kaynaklarımı satıyorum.güç kaynakları bilgisayarların güç kaynagıdır fakat üst kalitedir,FSP GROUP üretimi,üzerindeki değeri verir :)
    Shottcky Bariyer Diyot vardır -birbirlerine yük kaçmasın+paralellenebilmesi için
    psu modludur anlacağınız,bütün kabloları kesiktir sadece +12V hattı kabloları mevcuttur 3 tane ucu vardır ,uçları ampli girişine göredir resimlerde görürsünüz ztn,JBL GT4 12" yle takas olur
    -Kısa devre koruması
    -Yüksek sıcaklık koruması
    -Yüksek akım koruması
    -Yüksek voltaj koruması mevcuttur,paraya sıkıstıgım+kullanmadıgım için satıyorum Eskişehirdeyim

onur_2655@hotmail.com

birinde arızalı yazıyor sigortası atmıstı tamire yolladım onun eseridir elekt.çi arkadasım tamirde yazmıs cıkmıyor o yüzden 2 side taş gibidir

Pm yoluyla yada msn yoluyla ulasabilirsiniz arkadaslar powerlar taş gibidir en ufak sorunu yoktur 2.side birebir aynı marka/modeldir
    arkadaslar piyasada satılan powerlardan değildir onların coğu Sahtedir ağırlıktan anlasılır zaten ,aklıma su an gelen codegen, bunlar ağırdır tanesi 2kgdır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• sonuçta ikiside psu içlerinde trafonun t si yok ne kdr ağır olsada iyi bir anfi bağladığında güçlü bass vuruşlarında dayanamaz bu güç kaynağı +trafolara göre çok yer kaplıyor
    alana hayırlı olsun
  • Hayır hocam yanlış biliyorsunuz.Bastıra bastıra da yazdım yukarda ben bunlar bildiğiniz psulardan değildir diye.
    Bi kere bunlarda trafonun T'si yok çünkü SMPS çalışıyorlar.Yani çok daha yüksek verimlidirler ve sağlamdırlar.
    Bunun verebileceği gücü siz anca bi 10-15 kilogramlık trafo ile alabilirsiniz.

Ben bu power supply ile 2 tane Pioneer 30cm beslemiştim.Yakın bir arkadaşımda da var şu an ve kendisi evinde
    2 tane 30cm TS-W303F ve 2 tane de mid ile kullanıyor.

Bu ürün SMPS olduğu için bas vurduğunda oluşan voltaj düşmesi en fazla 0.3V...Umarım anlarsınız!

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.