Bildirim
evde osmanlı parası buldum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Beş para etmez.
_____________________________ Acı senin en iyi arkadaşındır. Yaralandığında acı sana şöyle der; Çok kötü yaralandın ama... Henüz DAHA ÖLMEDİN. -
Neden dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LoL TR : Maglor jr -
5tl kargo senden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Vahdettin dönemi 2,5 lira, ancak kondisyonu çok iyi durmuyor. Bu haliyle sanıyorum 800-1.000 TL en fazla edeceği rakam. Eğer ihtiyacınız yoksa satmayın, katlamayın da, saklamaya devam edin.
gittigidiyor
Vahdeddin 2½ Lira 28 Mart 1334 D.160734 Çok Temiz OKP188 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/koleksiyon/vahdeddin-2-lira-28-mart-1334-d-160734-cok-temiz-okp188_pdp_574886057
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coppermine -- 17 Ağustos 2020; 23:23:5 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
EGM'ye bildirdim, birazdan KOM şube polisleri gelir.
_____________________________ Game Garaj Slayer R9T3D, Ryzen 9 9955HX3D, RTX 5070 Ti, 32 GB RAM, 1 TB SSD -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LoL TR : Maglor jr -
quote:
Orijinalden alıntı: coppermine
Vahdettin dönemi 2,5 lira, ancak kondisyonu çok iyi durmuyor. Bu haliyle sanıyorum 800-1.000 TL en fazla edeceği rakam. Eğer ihtiyacınız yoksa satmayın, katlamayın da, saklamaya devam edin.
https://www.gittigidiyor.com/koleksiyon/vahdeddin-2-lira-28-mart-1334-d-160734-cok-temiz-okp188_pdp_574886057Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ LoL TR : Maglor jr
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt