Şimdi Ara

Evde Örümcek Yakaladım Ne Yer Bu ? [SS Eklendi]-[Örümceğin Kokonu Ekleni SSli][Yeni Örümcek Buldum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
7.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Evin Tavanındaki Örümceği Yakaldım

Beslemek İstiyorum Ne Yer Bu Tava Yoğurt Kapında Şuan

Evde Örümcek Yakaladım Ne Yer Bu ? [SS Eklendi]-[Örümceğin Kokonu Ekleni SSli][Yeni Örümcek Buldum]

Örümceğin Kokonu içinde Baya Yavru Var Sanırsam

Yeni Örümcek Bir Tür Ortam Yaptım İyi Oldu Galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AAC33DBF -- 26 Haziran 2013; 19:34:06 >

• Kendini ısırt. Belki örümcek adam felan olursun. Düz duvara tırmanırsın.
  • köfte kokareç sucuk büftek türü şeyler yer.tatlı olarakta kazandibi,tavukgöğsü,baklava,profiterol vermen lazım.
  • kafanı tavanın içine sok annen naptını sorarsa survivor oynuyorum dersin
  • bak kardeşim

ben srebrenıtsa katliamında görev almış aşırı sırp milliyetçisi dejan mirkoviç. bundan 16 yıl önce müslümanları öldürmek için gönüllü olarak sırp ordusuna yazıldım ve katliam sırasında çoluk çocuk kadın demeden yüzlerce müslümanı gözümü bile kırpmadan acımasızca öldürdüm. yaptığım yanlış mıydı doğru muydu bilmiyorum ama o zaman için gerekliydi. savaştan sonra kıç korkusuyla kaçacak bir delik ararken türkiyede önemli bir kulüpte top koşturmuş sırp bir futbolcu tarafından istanbula kaçırıldım onun adını söylemem etik olmaz şimdi neyse yıllar birbirini kovaladı ben geldim 43 yaşıma geçenlerde ucuz olduğu için ibb maçına gittim ve orda bir avuç taraftarla karşılaştım. ellerinde internete giren telefonlar vardı. küfürlü bir siteye giriyorlardı neyse sevmedim orayı çıktım buraya girdim yanlışlıkla ama sevdim yine de. ama bşey dikkatimi çekti ne zaman foruma girsem senin açtığın bu tırtto başlıklarla karşılaşıyorum ve bu başlıklarına bakmadan yapamıyorum yeter artık yapma böyle şeyler yeniden eski günlerime döndürme beni suikastlara başlatma çok fena yaparım sana tavsiyem bu forumu terketmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reklamı Geç »

Kendini ısırt. Belki örümcek adam felan olursun. Düz duvara tırmanırsın.

Düz duvara tırmanmak için kendini ısırtmasına gerek yok ki izlesin tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ryuzaki- -- 25 Haziran 2013; 16:15:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

bak kardeşim

ben srebrenıtsa katliamında görev almış aşırı sırp milliyetçisi dejan mirkoviç. bundan 16 yıl önce müslümanları öldürmek için gönüllü olarak sırp ordusuna yazıldım ve katliam sırasında çoluk çocuk kadın demeden yüzlerce müslümanı gözümü bile kırpmadan acımasızca öldürdüm. yaptığım yanlış mıydı doğru muydu bilmiyorum ama o zaman için gerekliydi. savaştan sonra kıç korkusuyla kaçacak bir delik ararken türkiyede önemli bir kulüpte top koşturmuş sırp bir futbolcu tarafından istanbula kaçırıldım onun adını söylemem etik olmaz şimdi neyse yıllar birbirini kovaladı ben geldim 43 yaşıma geçenlerde ucuz olduğu için ibb maçına gittim ve orda bir avuç taraftarla karşılaştım. ellerinde internete giren telefonlar vardı. küfürlü bir siteye giriyorlardı neyse sevmedim orayı çıktım buraya girdim yanlışlıkla ama sevdim yine de. ama bşey dikkatimi çekti ne zaman foruma girsem senin açtığın bu tırtto başlıklarla karşılaşıyorum ve bu başlıklarına bakmadan yapamıyorum yeter artık yapma böyle şeyler yeniden eski günlerime döndürme beni suikastlara başlatma çok fena yaparım sana tavsiyem bu forumu terketmen.

Acil Şifalar Kardeşim

• no ss no güven
  • SS koy.
  • SS Koyorum Bekleyin Biraz.
  • Kanks Sinek Yakala Kanatlarını Kopar At. Videoya Çek İzleyek. Ben Çok Besliyordum Öyle Yalan Değil.
  • quote:

beni örümcek ısırmadı ama ben yine düz duvara tırmanıyorum
  • sinek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Crazy

SS Koyorum Bekleyin Biraz.

Patatesten mi yüklüyosun SS'i? Kaç saat oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deveyehendekatlatanadam

Kanks Sinek Yakala Kanatlarını Kopar At. Videoya Çek İzleyek. Ben Çok Besliyordum Öyle Yalan Değil.

Bi Sinek Bulsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlarburdalar

quote:

beni örümcek ısırmadı ama ben yine düz duvara tırmanıyorum

Oww. Sen çok ağır bir vakasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cashimist!

quote:

SS Koyorum Bekleyin Biraz.

Patatesten mi yüklüyosun SS'i? Kaç saat oldu.

SS Yükliycemde Üşeniyorum.

Bi Sinek Bulayım Onla Beraber
  • quote:

Beyler Evin Tavanındaki Örümceği Yakaldım

Beslemek İstiyorum Ne Yer Bu Tava Yoğurt Kapında Şuan

yeme bizi eklem bacakli seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• em onu
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.