Şimdi Ara

Evde ne var ne yok her seyi kaldırayım mı?[Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

12.sınıfım.Bu sene okulların açılışıyla beraber interneti kapattırdım laptopı kaldırdım.Çaldığım müzik enstrümanını sene başından beri daha bir kere çaldım.Fakat şimdi baktım ki olmuyor, olmayacak.Elimin altında android bir telefon var.Sene başında hızlı erişime bir kaç sayfa ekledim ve bunlardan başka sitelere girmeyeceğim, sadece boş zamanlarımda bakacağım diye internet paketi yaptım.Şuan hızlı erişimde ki site sayısı 12 oldu.Birde evde iphone 5 değerinde muzik ekipmanlarım var.İnterneti kapattırdım ama güya bunlarlada boş zamanlarımda ilgilenecektim.Şuan, müzik dinlemek ders çalışmanın önüne geçti.Şimdi bakıyorum, senenin başından beri toplam bir ay anca çalışmışımdır.İstediğim universite ve bölüm için gereken puanın yarısını anca yapabiliyorum.İnternet ve laptopı kaldırdım ama hala bazı alışkanlıklarımı değistirmedim.

Telefonumu satıp sadece arama yapabileceğim bir telefon alacağım ve evde müzik ile ilgili ne varsa kaldıracağım çünkü kendimi çok kaptırıyorum.Bunları hemen yarın yapacağım ama aklımda sadece bir soru işareti var.Bunları yaptığımda ders dısında ilgeleneceğim hiçbir şey kalmayacak ve sadece bu sene değil gerekirse seneye de bu şekilde olacak.Ders çalışmaktan başka yapacağım bir sey kalmayacağı için bir süre sonra sıkılır ders calışmayı da bırakırsın mı dersiniz yoksa ilk başlarda zorlanırsın sonra alışırsın mı dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdReNaLiN.int -- 13 Ocak 2013; 20:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

Arkadaş lar okursanız sevinirim.

12.sınıfım.Bu sene okulların açılışıyla beraber interneti kapattırdım laptopı kaldırdım.Çaldığım müzik enstrümanını sene başından beri daha bir kere çaldım.Fakat şimdi baktım ki olmuyor, olmayacak.Elimin altında android bir telefon var.Sene başında hızlı erişime bir kaç sayfa ekledim ve bunlardan başka sitelere girmeyeceğim, sadece boş zamanlarımda bakacağım diye internet paketi yaptım.Şuan hızlı erişimde ki site sayısı 12.Birde evde iphone 5 değerinde muzik ekipmanlarım var.İnterneti kapattırdım ama güya bunlarlada boş zamanlarımda ilgilenecektim.Şuan, müzik dinlemek ders çalışmanın önüne geçti.Şimdi bakıyorum, senenin başından beri toplam bir ay anca çalışmışımdır.İstediğim universite ve bölüm için gereken puanın yarısını anca yapabiliyorum.İnternet ve laptopı kaldırdım ama hala bazı alışkanlıklarımı değistirmedim.

Telefonumu satıp sadece arama yapabileceğim bir telefon alacağım ve evde müzik ile ilgili ne varsa kaldıracağım çünkü kendimi çok kaptırıyorum.Bunları hemen yarın yapacağım ama aklımda sadece bir soru işareti var.Bunları yaptığımda ders dısında ilgeleneceğim hiçbir şey kalmayacak ve sadece bu sene değil gerekirse seneye de bu şekilde olacak.Ders çalışmaktan başka yapacağım bir sey kalmayacağı için bir süre sonra sıkılır ders calışmayı da bırakırsın mı dersiniz yoksa ilk başlarda zorlanırsın sonra alışırsın mı dersiniz?

alışırsın zaten kazandıktan sonra tekrar alırsın sattıklarını.

• Yorum için teşekkürler.Bende oyle yaparım diyorum ama diğer arkadaşlar ne dusunuyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip... bende ne yapacağımı bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Bu ne biçim bir sorun??
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.