Şimdi Ara

EVDE Mİ ÇALIŞIYORSUNUZ DERSANEDE Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şurda 20 gün kaldı evde pek verim alamıyorum dersaneye gitmeye de üşeniyorum yol falan napsam bilmiyorum ya

• Ne diyelim abi sana o zaman yolda cozonu yapmam bunu yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerdeyse 3 haftadır 1 kere gittim :D yollarda falan baya vakit kaybı.soru sorayım diye de baya bekliyorum gitmiyorum o yüzden

• at home
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knife Party

Ne diyelim abi sana o zaman yolda cozonu yapmam bunu yapmam

psikolojim bozuldu
  • Hocam ben hiç bişey çözüyorum sıkıntı yok. Çalıştıklarımı unutmamaya çalışıyorum o yeterli

• Knife Party kullanıcısına yanıt
    sabah bir buçuk saat akşam bir buçuk saat 3 saatim yolda geçiyor 2 saat otobüste fix çalışıyorum, otobüs deyip geçme düzgün kullanırsan kütüphane kadar verimli bir yer. sabah staja gidene kadar 20 paragraf 100-120 edebiyat sorusu çözdüğüm oldu.

evde çalışamıyorsan kesinlikle dershanede veya kütüphanede çalışmalısın. yalnız dershanede yarım saatte bir sigara içmeye aşağı iniyorsan, bir arkadaşını görünce aa ortağım naptın deyip muhabbete dalıyorsan boşa gitme dershaneye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deneyimsiz Adam

sabah bir buçuk saat akşam bir buçuk saat 3 saatim yolda geçiyor 2 saat otobüste fix çalışıyorum, otobüs deyip geçme düzgün kullanırsan kütüphane kadar verimli bir yer. sabah staja gidene kadar 20 paragraf 100-120 edebiyat sorusu çözdüğüm oldu.

evde çalışamıyorsan kesinlikle dershanede veya kütüphanede çalışmalısın. yalnız dershanede yarım saatte bir sigara içmeye aşağı iniyorsan, bir arkadaşını görünce aa ortağım naptın deyip muhabbete dalıyorsan boşa gitme dershaneye

ediğin oluyor 40dkda bi iniyorum kaynatıyoruz az çok evde sıkılıyorum oondan da gitmek istiyorum biraz

• valla ben kasapta çalışıyom hem serin hemde kediler var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.