Bildirim
Evde kertenkele var nasıl atarım dışarı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
TEK VURUŞTA ÖLDÜRÜRSEN CENNET GARANTİ KARDEŞİM -
Helikopter gibi cikmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sülümancık mı o
Kimse em onu yazmamış. -
1)Kağıtları küçük küçük kopar yuvarla.
2)Uçlu kalemin içini çıkar.
3)Kağıtları uçlu kalemin içine koy.
4)Nişan al.
5)Üfle!
Boynunu kırıp çöpe at
Ona patronun kim olduğu göster şampiyon
Çıkar vur masaya
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçük olanlardansa atma. Geceleri evdeki ne kadar börtü böcek varsa yer o. Zararı yok yararı var hayvanın. -
Issır -
arkadaş ciddi cevap veren 1 kişi yok yazdıklarnızda komik olsa bari
Hocam bizde de çıkmıştı biraz kovaladım ama çıkartmak mümkün değil kafasına neresi esiyorsa oraya gitti. En son kilere girdi mecbur öldürmek zorunda kaldım
Şu vileda saplarından varsa tek vuruşluk hakkın var ona göre uçur hocam
Kardeşim annenin yerleri sildiği bez gibi bir şey varsa biraz ıslat ağırlaşsın, hayvanın üstüne at kaçırmadan bezle al dışarı at. Öldüreyim deme, size zarar verecek bi hayvan değil o -
Elektrik süpürgesiyle alacaksın bu konuda tecrubeliyim. Hiçbir şey yapma diyen arkadaşa bakma geceleyin tavana çıkıp aşağıya doğru atlıyorlar pat pat çok sinir bozucu.
Edit:Süpürgeyle aldıktan sonra torbasını da at gitsin yenisini alırsın artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cassiopeja -- 22 Ağustos 2016; 16:07:15 >
Elektrik süpürgesi bende geçen sene işe yaradı.
Sanırım şu an evde 1 tane daha var, görmedim ama sesinden tanıyorum artık :)
Şuan deneme aşamasında olduğum yöntem, fare yapışkanı.(kartona sürülen) üstüne yem olarak ölü sinek falan koydum.
Araştırmalarım sonucu, pet şişeyle hazırlanan tuzaklarda önerilmiş yabancı forumlarda. Ayrıca yumurta kabuğuda, ortamda başka bir organizma düşman vs var algısı yaratıp ortamı terkediyorlarmış. Tütün ve kahve tozuyla karıştırıp bir top yapıp, kürdanla kenar köşe yerlere koyarak zehirli yem yapılabiliyormuş. Deve kuşu tüyü yada normal kuş tüyüde kovucu etki yaratıyormuş. Soğan ve sarımsak kokusundan da hoşlanmıyorlarmış. Pul biber yada acı biber sosu ve suyla hazırlanmış sprey de kovucu etki gösteriyormuş. Buzlu yada soğuk su ile görüldüğü an spreyle müdahele edilirse hareketi yavaşlıyormuş, bu şekilde yakalanıp atılabilir.
Henüz denemedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X