Şimdi Ara

Evde kertenkele (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Bizim evede griyorlar genelde böcek ve sivrisineklerle beslenen bir hayvan kışın göremezsin.
    bu kertenkelenın kuyrugunun düşüp çıkma olayına biyolojide ne deniyordu ya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Bizim evede griyorlar genelde böcek ve sivrisineklerle beslenen bir hayvan kışın göremezsin.
    La ne korkak insanlar var şaşıyorum doğrusu.Sırf korkusundan hayvanın kuyruğunu terlikle parçalamış.Eline eldiven gibi bir şey geçirip atamadınmı dışarı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt__gl

bu kertenkelenın kuyrugunun düşüp çıkma olayına biyolojide ne deniyordu ya ?

Rejenerasyon
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Kuyruğu en ufak bir temasta bırakıyorlar zaten. Korku anında düşmanın dikkatini başka yöne çekmek için. Sonra yenileniyor o kuyruk. Kopan kuyruk baya hoplayıp zıplıyor hareket ediyor bu arada o bana hep ilginç gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

La ne korkak insanlar var şaşıyorum doğrusu.Sırf korkusundan hayvanın kuyruğunu terlikle parçalamış.Eline eldiven gibi bir şey geçirip atamadınmı dışarı?

bu kertenkelenın düşmanından kendını savunma mekanızması
    kertenkeleyı elle yakalamak imkansızdır daha önce kertenkele görmedin mi ne kadar hızlı hareket ediyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMET/

senden daha gerçek olduğu kesin

yaw hehe
  • quote:

quote:

kertenkeleyı elle yakalamak imkansızdır daha önce kertenkele görmedin mi ne kadar hızlı hareket ediyorlar

Adam terlikle vurdum diyor

• madem çok yoğunlar kapıtı kilitleyin başka yere taşının hocam demek ki sahiplenmişler evi ...
  • quote:

quote:

quote:

Adam terlikle vurdum diyor

o arkadaşın atttıgı terlik ona isabet etmemışdır. kuruk düştügü için arkadaş vurdum zannetmışdir.hayvan korktugu için bırakmışdır kuyrugu.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    vurmadan yakalamak mümkün değil çok hızlı. vurunca bayılıyor 10 15dk sonra kendine geliyor. öldürmedim bahçede biryerlerdedir
  • quote:

şimdiye kadar eve girenlerin en büyüğü. siz olsanız ne yaparsınız
     Evde kertenkele

Bence Yakalayıp Besle. Ciddi söylüyorum Böcek,kertenkele vs. için Akvaryum gibi bir ortam hazırlanıyor doğal ortam bi bayağı geniş kutuda besleniyor. Onlar böcek gibi değil ve zararsızlar.

• Bizim kedi bize getiriyo hergun olmemis ise alip bahceye birakiyorum olmusse ellemiyorum yiyor bizim kerata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeyle iç içe yaşadığım için hergün salyangoz, solucan, böcekler, kuşlar. eve alıp beslemeye heves kalmıyor. bahçeden bir kaç kare bu sene kargalar bastı birşey ekmedik
     Evde kertenkele Evde kertenkele Evde kertenkele Evde kertenkele

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMET/ -- 21 Temmuz 2013; 16:21:43 >

• quote:

Bahçeyle iç içe yaşadığım için hergün salyangoz, solucan, böcekler, kuşlar. eve alıp beslemeye heves kalmıyor. bahçeden bir kaç kare bu sene kargalar bastı birşey ekmedik
    Beyler bildiğim kadarıyla bu kertenkele değil gecko denen hayvanlardan ama emin değilim farklı bir rengi yok. bir cam kavanoza vs koyup baksana bakalım tırmanabiliyormu tırmanıyorsa geckodur.ayrıca hayvanı görünce az sakin olsaydım kuyruğu atmış hemen zararsız hayvanlar dışarı atın bir şekilde.

• terrarium yap besle la

• quote:

Orijinalden alıntı: mermer gibi

terrarium yap besle la
    Hep beslemek istediğim hayvanlardan.Böceklerden acayip tırsarım.
    Hep şunun hayalini kurarım:
    Kertenkele(şöyle büyük uzun yaşasın)
    İguana
    Bukalemun
    Van Kedisi
    Bahçe olursa yada olmasın fark etmez Golden.
    Hayvanları çok severim ama böcekleri asla.Öldürmem ama kaçarım/korkarım.Yılanda beslemek istemişimdir o da eklenebilir listeye.
    Şu hayali bi gerçekleştirirsem 0 Böcek Team koruyacak beni

Bu arada şimdi aklıma geldi birde dik saçlı olan ses duyunca kafayı deli gibi sallayan papağanlar varya.Yerim ben onları <3

Edit:İmla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Kratos- -- 21 Temmuz 2013; 17:40:38 >

• Dün ben de kapı eşiğinde buldum hava alan bir kaba koyup içine de kelebek attım canlı

• quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Dün ben de kapı eşiğinde buldum hava alan bir kaba koyup içine de kelebek attım canlı
    Anlatıyorum oturt rakı masasına.Ver bir yarım kapak rakı kardeş hayırdır alıp veremedigin nedir ananamı sövdüm bacınamı ayıp ediyosun bu böyle olmaz necati ya sen git ya ben bir ortak karar verelim de.Baktın artistleniyo 1 mesaj at gelelim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: römercan

Dün ben de kapı eşiğinde buldum hava alan bir kaba koyup içine de kelebek attım canlı

OHHHH ŞİT TAM BİR CANİ NERDESİNİZ DOGA KORUYANLAR NERDESİNİZ BURDA VAHŞET YAŞANIYOR KELEBEGE İŞKENCE YPAYORLAR KERTENKELEYLE BERABER AYIP KARDEŞİM BUKADAR OLMAZ NE YAPTINIZ OKADAR ALLAH BİLİR TECAVÜZ EDİP GÖZLERİNİ KAŞIKLA ÇIKARIP 42 YERİNDEN BIÇAKLAYIP ÇALILARA ATMIŞSINIZDIRDA SİZ HEMEN YANIMA KOLONİMİ ALIP EVİNE GELİYORUM AÇLAN PENCEREYİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeMancıı

Anlatıyorum oturt rakı masasına.Ver bir yarım kapak rakı kardeş hayırdır alıp veremedigin nedir ananamı sövdüm bacınamı ayıp ediyosun bu böyle olmaz necati ya sen git ya ben bir ortak karar verelim de.Baktın artistleniyo 1 mesaj at gelelim hemen.

Alıntıları Göster
    geckoya benziyor, iyi para eder :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.