Şimdi Ara

Evde Kavga Ediyorlar Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eniştem site başkanı olmuş. Bir kadın geldi site içi su şebekesi için bir konuda tartışıyorlar. Kadının savunduğu düşünce şu, sitede villalar var birde 3 daireden oluşan binalar var. Şimdi 1 tek villaya giden boru 3 daireye gelen borudan daha fazla maliyet tutuyor. Daha mı uzun daha mı kalın artık neyse ancak genel site için her ailenin ödediği miktar aynı. Yani 3 daireye gelen daha kısa boru için 3 kişi aynı fiyatı ödüyor. şimdi kadın onlara giden boru metrajı daha fazla olduğu için daha fazla para vermesi gerektiğini onun verdiği paranın o boruyada gittiğini söylüyor. Eniştem ise herkes eşit oranda su kullanacak burda kullanım açısından bir fark yok diyor. Ozaman kuyuya yakın olanda ben 5 metrelik boru parası vermeliyim dicek diyor. Bende enişteme katılıyorum. Bu şu duruma benziyor birazda oturduğumuz apartmanın 1. katında oturan adam asansörü ve apartman ışıklarını kullanmadığı için site apartman elektriğine para vermeyi reddetmişti. Bence bu tür toplu konutlarda bu işler toplu yapılmalı. Eğer katılmak istemiyorsan kendi müstakil binana çıkmalısın. Bu tür durumlar olmuştur mutlaka bunlar hakkında düzenleme bir kural şey var mı? Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

• Enişten haklı burda. Bu arada miktar çok mu büyük neden bu kadar sıkıntı yapıyor?
  • Bu tür insanlar 1 lirada olsa sorun yapıyor fiyat pek önemli değil. 160 liraymış sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.