Şimdi Ara

Evde kas yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 kg dumbel var 2 tane sizce ev ortamında kas yapmak mümkünmü? Abartılı kasa gerek yok sadece insanlar gördüğünde bunun vücudu boş değil tarzında kas istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takipteyim ben de gaza gelip 5 kg'lik aldım
  • Değil en azından 10 kiloluk al veya ayarlanabilir 20 kiloluklardan al. Onu alınca da bench tarzı bişey bulmak lazım hiç uğraşma direk cime git
  • 4 kilo dambil ile kas yapmak mi? Malesef oyle bir dunya yok.

• Google play ve app store da 30gun fit diye uygulama var ve cidden 1ay sonra vucutda belirgin fark olusturuyor eger evde bu iş yapcaksanız en azından 10-15gun bir antrenman yapın hareketlerini gorun sonra programsız yaparsınız hareketleri gostermekte ayrıca

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.HUN

4 kilo dambil ile kas yapmak mi? Malesef oyle bir dunya yok.
    O vakit neden bu kiloda dumbelleri satıyorlar 1 2 kg dumbel bile var?

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansivas

Google play ve app store da 30gun fit diye uygulama var ve cidden 1ay sonra vucutda belirgin fark olusturuyor eger evde bu iş yapcaksanız en azından 10-15gun bir antrenman yapın hareketlerini gorun sonra programsız yaparsınız hareketleri gostermekte ayrıca
    İndirdim yaptım 1.günü tamamladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öyle uygulama indirmekle falan olmaz

işi bilmen lazım.. yeni başlayan biri evde yapmaz

ben olsam yapardım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

öyle uygulama indirmekle falan olmaz

işi bilmen lazım.. yeni başlayan biri evde yapmaz

ben olsam yapardım ama

Sen varya sennn.

@konu sahibi ben 5 kiloyla ısınıyorum. 30 kilo degilsen o dambillar ise yaramaz. Oyle sana baktiklarinda bu adam bos degil dedirtebilmen icin kayda deger zorluklar cekmen lazim. Uygulama falan hikaye kendi kendini kandirirsin. 4 kilo dambilla olsa evde film izlerken kas yaparım. Cefa cekmeden sefa surulmez. Salonlarda bosuna bitarafimizi yirtmiyoruz. Hani biraz daha gayretli gorseydim seni sunu diyebilirdim, yani salonda tam tesekkulu calisma kadar verim alamasan da birseyler olur fayda gorursun ama sen 4er kiloluk dambillarla boş hayaller kurma. Soylediklerimi de lutfen yanlis anlama, beni bir dost olarak gor, dost aci soyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.HUN -- 2 Temmuz 2018; 20:9:50 >

• Bilgilenenüye34 kullanıcısına yanıt
    Isınmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3E673BB60 -- 2 Temmuz 2018; 20:12:5 >
  • Bacak ve kol yapılabilir lakin göğüs omuz sırt triceps bunlar için dumbell seti ve plakalar lazım.

4 kg ile pek bir şey olmaz görüntüde ama güçlenirsin mesela omuzların kolların ve bacakların güçlenir.

• Uygulama kullan sıfır başlıyosan fark anlarsın oyle boş bişey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: furkansivas

Uygulama kullan sıfır başlıyosan fark anlarsın oyle boş bişey degil
    Bana mı öğretiyorsun sporu ahahah

• 4 kg dambella belki azıcık kolları Şişirirsn oda çok az. Vucut agırlıgıyla agır tempo çalış daha iyi olur.

• Yakınlarda hiç park yok mu? Bir barfiks bir dips demiri ile yıllarca çalışabilirsin. Hacim zor ama tişörtü çıkardığında gayet güzel bir görüntü elde edersin
  • bu iş sadece dambıl ile olmaz hele 4kg hiç olmaz ben un aldım şeker aldım helva yapıcam gibi bir şey bu iş öyle kolay değil beslenme antraman dinlenme disiplin gibi düzenli yapman gerekir artı spor evde yapılmaz çünkü evdeki ekipmanla anca kendini oyalarsın prof salona yazılman lazım ve her şeyi disiplinle takip etmen gerekir.
  • 1-Abartılı kası istesende yapamazsın

2-4kiloluklar yetersiz kalır

2-Vücut ağırlığınla çalışmanı öneririm. Bi süre idare eder

• Mekik-Şınav-Barfiks
    Bu üçü ile güzel, fit bir vucuda sahip olabilirsin. 4kg'lıklardan daha etkildir.
  • Spor üniversite okumadım ilgi alanımda değil konuşma tarzını duzelt bi once ben uygulamanın ev sartlarında etkili olduğunu diyorum sen tabiki gym yatıyosan o zaman sen ayrı bı dunyasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.