Şimdi Ara

Evde Kart Buldum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar odamda yerde bir adet aria kart buldum kimin düşürdüğünü ne zaman düşürdüğünü hiç bilmiyorum...

Kartı taktım ve pin kodu soruyor bunu açmanın bir yolu yok mu..

• valla onu zor açarsın çok zor , evdekilere sor bakim kiminmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: T_A_T_A_R

Arkadaşlar odamda yerde bir adet aria kart buldum kimin düşürdüğünü ne zaman düşürdüğünü hiç bilmiyorum...

O kartı açmanın bir yolu var(dır elbette) fakat maliyetli ayrıca zaman kaybettirici bir iş olsa gerek)
    fakat o hatta sahip olabilirsin...

Bilmiyorum devamı forum kurallarına uyarmı.?
  • deville;
    abi bana pm atarmısın uymayan yerini..
  • yok be uymayan bi yeri filan yok. sadece millet arasında kargaşa çıkmasın diye

Sim kartların arkasında bir ICID kodu bulunmaktadır. Tabi bir de kartın telefon numarası yazıyor.
    Avea ya bu kodu ve telefon numarasını içeren; kendi üzerinize devir için bir dilekçeyi faxladığınız zaman, (kimlik fotokopisi dahil) hat hakkında işlem başlatılıyor. kontorlü ise direk olarak geçiş sağlanabiliyor. Faturalı ise doğrudan bayiye gitmek gerekiyor. Yani SIM kart kimdeyse hat onundur mantığı... tabi öncelikle hattın eski sahibi varolan irtibat numaralarından aranıyor. Ulaşılamaz ise işleme devam ediliyor. Bu durum firmanın adı ARIA iken böyle idi. daha sonra AVEA olduktan sonra denemedim.
  • Kimlik fotokopisi diyorsun ama ben kart kimin onu bile bilmiyorum...
  • quote:

Kimlik fotokopisi diyorsun ama ben kart kimin onu bile bilmiyorum...

kimlik fotokopisi senin için, hattı kimin üzerine devir alacaksan o kişinin yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • faturalı hatta devır olmaz.
    faturasız ıse devır yapılabılır.
    bayı ya da faksla.faks içerıgı için arkadasın soyledıklerı dogru.
    ayrıca eskı sahıbı aranmıyo kesınlıkle devır dırekt yapılıyo.
  • ama o adamı arayacaklar.. oda derse benim kartım kayıp.. bide arkadaşın çıkarsa işler kötüye gidebilir.. hele ki bi şekilde tanınmayan birinin kartı sizin eve girdiyse... adam suç duyurusuna falan gitmesin.. yok çaldı yok etti bilmemne.. gerçi delil yetersizliği var.. ama bence devretmeye çalışma.. sadece avea ya bildir.. zaten belkide kaybeden evden avea yı arayıp hattını dondurdu.. yani kullanılamıyo.. bence mantıklı düşün!!
  • kayıp calıntıdan kapalıysa işlem yapılmaz ama eger boyle bı durum yoksa devırden once avea kımseyı aramıyo
  • quote:

Arkadaşlar odamda yerde bir adet aria kart buldum kimin düşürdüğünü ne zaman düşürdüğünü hiç bilmiyorum...

Yazıktır sahibini bul bulamazsan avea ya bildir
  • bencede aysenurun dediği gibi. İllegal yöntemlere başvurup başını ağrıtacağına sahibini bul adamın yanında ve gözünde değer kazan. Belki bi gün adama işin düşer. O da sana yardımcı olur.

Ne demişler iyilik et. iyilik bul.

Dürüstlükten şaşma kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

o yüzden kartı havaya kaldır ve 3 kere sahibi var mı diye sor yoksa devir yaptır :-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

quote:

Orjinalden alıntı: Neo MysTroN

o yüzden kartı havaya kaldır ve 3 kere sahibi var mı diye sor yoksa devir yaptır :-)

Evet.. bak şimdi sen kartı havaya kaldır, bekle öyle.. Ben buradan söylerim...

- Kart benim arkadaşım...

• Çabuk Aldığın Yere Koy Aip Aip
  • alla alla topiğe bak laa

işiniz mi yok ya

batırdınız gül gibi forumu
  • onu sadece tel sahibi açar telefoncuyo gidip kart sahibini istiyolar kart sahibi yoksa açmıyolar belki tanıdık varsa açtırırsın yani telciler açıyo
  • bence zor yaparsın çok uğraşman gerekebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.