Şimdi Ara

evde kaplumbağa beslemek hayvana eziyet olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • basit bir canlı beslemek istiyorum bakımı zor olmayan kaplumbağa basit gibi duruyor kuş balık falan beslemek çok zahmetli.

• Balık beslemek zahmetli değil, kaplumbağa beslemek balıktan daha zahmetli. Kaplumbağa balığa göre daha büyük ve daha çok yediği için suyunu daha çabuk kirletiyor.

Evimde 3 adet kaplumbağa vardı, kardeşim istediği için almıştım. 1 tanesi büyük diğer 2 tanesi minik su kaplumbağasıydı, her hafta akvaryumdaki suyu değiştiriyordum eğer temizlemezsem taşlar yosun tutuyor, suyu yeşilleniyor ve eve leş gibi bir koku yayılıyordu. Her hafta koca akvaryumu zar zor 2 kişi kaldırıp yıkamak zorunda kalıyordum. En son uğraşamayıp bir petshopa ücretsiz olarak vermiştim.

Balık da dükkanda vardı, 3 adet japon balığı vardı ve onların suyu 2-3 hafta değişmese bile fazla kirlenmiyor ve kötü kokmuyordu.

• Olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kuş al hocam.

6 sene kaplumbaga baktım hatta onun için 2m-1m akvaryum yaptırdım baya büyümüştü.

suyu temizlemesi için araçlar vs baya para harcadım ama ne yaparsan yap o kokudan kurtulamıyorsun.

büyüdükten sonra kimsede almıyor o hayvanı.

yani kısacası eziyet olur. kaplumbaga bakmak kolay değil.

• Santiago Munez kullanıcısına yanıt

Kuş da büyük eziyet, hem hayvana hem kendine.

Arkadaşımda muhabbet kuşu vardı, oraya oturmaya gittiğimde başım şişiyordu. 7/24 evin içide cik cik ötüyor bir zaman sonra aşırı gıcık ediyor. Bazen evin içinde uçması için salıyordu ve sürekli dışkısını bırakıyordu sağa sola, kuşlar çok dışkıladığı için.

• Hocam sağlam filtrasyonlu akvaryum sizin ilacınız benim 70x30x30 boyutunda bir akvaryumum var sunsun hw603 dış filtrem var içinde karışık canlı doğuran var ayda 1 kere filtreyi temizliyorum temizlerkende akvaryumdan yaklaşık 20 litre su çekiyorum onun dışında sadece eksilen suyu ekliyorum üstüne.
  • Kaplumbağa ekipmanını kurmadan sakın almayın.Kapta beslenmez zaten. Büyük akvaryumu, kurualanı, dışfiltresi, uvb ve ısı lambaları, ısıtıcısı vb olması lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mahallede tavuk beslemek yasak mı
    11 yıl önce açıldı
    Bahçede hayvan beslemek suç mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.