Şimdi Ara

Evde İskender Kebabı Yaptım :: SS li + Anlatımlı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
2.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Désolé

    Margarin olur mu ona yaaa daha büyük tabağa koysaydın olmamış orda ve sos yetersiz puanım 5

    bu normal yemek tabaklarından daha geniş bi tabak, resimde tam belli olmuyo. aslında daha büyük bitane var, onu kullanacaktım ama oda kirliymiş yıkamak zor geldi kolaya kaçtım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    quote:

    Orijinalden alıntı: anypeopl..

    1-Sosu domatessiz yapabilirdin genellikle domates kullanılmaz(pide zaten sosu almaz domatesli oldursa)
    2-Hiç etrafında tırnaklı pide satan yerde mi yoktu?
    3-Margarin
    4-La bari döneri bimden almasaydın


    1- internette baktığım bi tarifte domates + salça kullanın demiş ondan böyle yaptım. zaten kızartma üzerine sos yaparken de domates ile baya iyi oluyodu
    2- iş dönüşü oruçlu halde sıcakta çok gezme şansım olmadı, bir iki fırına falan baktım ama bulamadım
    3-
    4- evet bim döneri çok yağlı geldi doğrusu. başka bi markete baktım orda da döner yoktu. diğer marketler de uzakta

    Sos olarak sadece salça ve suyu kaynat yeter+tereyağı bunları tabağa koyduğun tırnaklı pideye dök böyle yaparsan emin ol pideler daha güzel olur kendimden biliyorum dönerden daha güzel oluyor bende babamdan öğrenmiştim(eski iskenderci)senin yaptığın sosuda daha çok köfte veya dönerin üzerine pek tercih edilmesede koyuyrlarmış




  • quote:

    Orijinalden alıntı: anypeopl..

    quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    quote:

    Orijinalden alıntı: anypeopl..

    1-Sosu domatessiz yapabilirdin genellikle domates kullanılmaz(pide zaten sosu almaz domatesli oldursa)
    2-Hiç etrafında tırnaklı pide satan yerde mi yoktu?
    3-Margarin
    4-La bari döneri bimden almasaydın


    1- internette baktığım bi tarifte domates + salça kullanın demiş ondan böyle yaptım. zaten kızartma üzerine sos yaparken de domates ile baya iyi oluyodu
    2- iş dönüşü oruçlu halde sıcakta çok gezme şansım olmadı, bir iki fırına falan baktım ama bulamadım
    3-
    4- evet bim döneri çok yağlı geldi doğrusu. başka bi markete baktım orda da döner yoktu. diğer marketler de uzakta

    Sos olarak sadece salça ve suyu kaynat yeter+tereyağı bunları tabağa koyduğun tırnaklı pideye dök böyle yaparsan emin ol pideler daha güzel olur kendimden biliyorum dönerden daha güzel oluyor bende babamdan öğrenmiştim(eski iskenderci)senin yaptığın sosuda daha çok köfte veya dönerin üzerine pek tercih edilmesede koyuyrlarmış

    teşekkürler, bidahaki sefere bakalım...

    aklıma bu geldi:

     Evde İskender Kebabı Yaptım :: SS li + Anlatımlı

    geçen gün forumdan başka bi arkadaş yapmıştı, bu da konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_63676789/tm.htm




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.