Şimdi Ara

Evde İngilizce Öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece evden çalışarak A1 seviyeden B1 seviyeye çıkabilir miyim nasıl çalışmam gerekir sizler nasıl öğrendiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uuuppp

• özer kiraz grammar serisine başla ve akademik kelime öğren 3-4 ayda b1 olursun

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam 18 yaşındayım

• Hocam o kadar kolay mı B1 olmak çevremdeki herkes çok zor en az 1-2 yılını vermen gerek diyerek gözümü korkuttular

• engortos kullanıcısına yanıt

yok yav abartmışlar. ama b1'den b2'ye ve b2'den c1'e çıkmak çok zor. c2 zaten ütopik bir hedef.

• Teşekkür ederim şu anda hedefim B1 olmak zaten hocam seviyem ise A1 tavsiyeniz varsa alabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ispanyolca öğrenmek istiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Almanca Öğrenmek Tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grameri en azından zamanları bilecek kadar edin. Sonrasında bol kelime. Ben B1'e getirdim ama gençliğimden beri İngiliz-Amerikan rock gruplarını ve filmlerini izledim, en son kursa da gittim ama bütün cevher kişide oluyor. Dil mantığa oturtma ve kelimeleri unutmayacak şekilde ezberlemeyi gerektiriyor.

• İngilizce biraz zamanla dönüşüm işi, aslında dil öğrenmek zaman ve sabır istiyor bir tür ''metamorfoz'' kabuk değiştirme gibi. Zamanla yaparsın, kullandıkça da serileşiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 10 Temmuz 2024; 0:11:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.