|
Bildirim
|
dershane pısmanlıktır gıtmeyın etmeyın ben faydalanmak ıstedım faydalanamadım dershane kotuydu sadece denemelerde faydası oluyor o da b*ktan deneme alıp onune koyuyorlar pas gec yada cok ıyı dershane ye gıt oda 5-6 bin tutuyor bu fıyatlara matakademı gıbı onlıne ders anlatan yerlerden dopıng gıbı sıstemlerden faydalanın ben faydalandım dershaneden bın bır kat daha ıyıdır hocam
|
Tereddüt etme ev candır. 10 kere mezuna kalsam onunda da evde takılırdım. Sabah kalkıp yollara düşmeden sicak masanda oturursun istediğin saat molanı verirsin önünde youtube arkanda çözümlü soru bankaları.. istediğin zaman yeyip iç.. çok sıkılırsan arada kütüphaneye git.. bence bu süreçte rakiplerden ne kadar uzak dursan o kadar kârdır. Tek başınayken yaptığın çalışma yeterli gelir için rahat uyursun sıradaki konuyu verimli çalışırsın. Topluluklayken her zaman senden sıkı çalışanlar oldugu için yaptığın çalışma sana hep eksik gelir motivasyon düşüklüğü olur.. Bence dershaneye gitmek gerçek potansiyelden %20 daha az puan almaya sebep olur.
Evde vakit o kadar çok bol oluyordu ki her öğle yemegi yerken her gün 1 hollywood komedisi izliyordum 1.5 saat. Mayısa kadar 2 3 tane dizi bitirdim. Ve istedigim sıralamayı kasmadan stressiz pamuk gibi yaptım. Çevrende sınavla ilgili insan yokken mezun senesinde her şey çok daha güzel. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|