Şimdi Ara

Evde hazırlanıcak olanlarrr( mezun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizin de dersaneye gidip gitmeme tereddütleriniz varmı yani kendime güveniyorum ama insanlar disiplin olmaz sıkılırsın falan diyor ben 24 ten kalıcam temelim var ve hani sıkılıcağımı düşünmüyorum

• dershane pısmanlıktır gıtmeyın etmeyın ben faydalanmak ıstedım faydalanamadım dershane kotuydu sadece denemelerde faydası oluyor o da b*ktan deneme alıp onune koyuyorlar pas gec yada cok ıyı dershane ye gıt oda 5-6 bin tutuyor bu fıyatlara matakademı gıbı onlıne ders anlatan yerlerden dopıng gıbı sıstemlerden faydalanın ben faydalandım dershaneden bın bır kat daha ıyıdır hocam
    Tereddüt etme ev candır. 10 kere mezuna kalsam onunda da evde takılırdım. Sabah kalkıp yollara düşmeden sicak masanda oturursun istediğin saat molanı verirsin önünde youtube arkanda çözümlü soru bankaları.. istediğin zaman yeyip iç.. çok sıkılırsan arada kütüphaneye git.. bence bu süreçte rakiplerden ne kadar uzak dursan o kadar kârdır. Tek başınayken yaptığın çalışma yeterli gelir için rahat uyursun sıradaki konuyu verimli çalışırsın. Topluluklayken her zaman senden sıkı çalışanlar oldugu için yaptığın çalışma sana hep eksik gelir motivasyon düşüklüğü olur.. Bence dershaneye gitmek gerçek potansiyelden %20 daha az puan almaya sebep olur.

Evde vakit o kadar çok bol oluyordu ki her öğle yemegi yerken her gün 1 hollywood komedisi izliyordum 1.5 saat. Mayısa kadar 2 3 tane dizi bitirdim. Ve istedigim sıralamayı kasmadan stressiz pamuk gibi yaptım. Çevrende sınavla ilgili insan yokken mezun senesinde her şey çok daha güzel.
  • Bir otorite şart kardeş. İnsanın doğasında var
  • İradene güveniyorsan dershaneye gerek yok çözemediğin sorular için özel hoca tutsan yeterli bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lata kullanıcısına yanıt
    ben de öyle düşünmüstüm teşekkürler
  • Kacinci senen ? sayisal misin? Sizin orada dershabe cok pahali mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750 tlye belediyenin dershanesini buldum bende ama kararsızım gene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dershane pısmanlıktır gıtmeyın etmeyın ben faydalanmak ıstedım faydalanamadım dershane kotuydu sadece denemelerde faydası oluyor o da b*ktan deneme alıp onune koyuyorlar pas gec yada cok ıyı dershane ye gıt oda 5-6 bin tutuyor bu fıyatlara matakademı gıbı onlıne ders anlatan yerlerden dopıng gıbı sıstemlerden faydalanın ben faydalandım dershaneden bın bır kat daha ıyıdır hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam evde uzun süre olmuyor bu yuzden haftanın 1 kaç günü kütüphaneye gidin(isterseniz her gün ) orda da çalışanlar olduğu için uygun bir çalışma ortamı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • derdesr333 D kullanıcısına yanıt
    Ankara da iyi dersaneler 15 18 bin arası ama soru soramıyoruz ve sınavlar vasat
  • bu sene 12 ydim sayısalım parasında değilim yani ailem istesem gönderir ama isteyemem artık ve saçma geliyor konu eksiğim yok
  • Dershaneye gitmezsen kütüphanede çalış bence ben öyle daha çok motive oldum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • La_Muerte kullanıcısına yanıt
    haklısınız kütüphane mantıklı
  • ben de mezunum ve dersane düşünmüyorum sanırım kısmi olarak eksikler var onları da kendim kapatabilirim herhalde bu arada 24k iyi yapmışsın
  • animallover. A kullanıcısına yanıt
    Ben olsam riske atmam giderim calisma ortami cok onemli eger ki evde oyle bir ortamin varsa yine de sen bilirsin kardesim

• sanırım ev ve kütüphane yapıcam.tesekkür ederim öneriniz için
  • siz ne için kaldınız?
  • butik dershaneye gittim yıllığı 15.000 tl. Asla dershane önermiyorum. Evde çalışmak her türlü daha faydalı.
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    mezunmuydunuz? çekebildiniz mi
  • Ben de 20k dan kaldım.Ama evde disiplini saglayamam heralde.Onun icin dershaneye gidicem.Zaten dershaneyle gorustum kagıt parasına gelirsin dediler.

• animallover. A kullanıcısına yanıt
    hayır 12ydim. Ama açık liseye geçmiştim yani mezunlarla derse giriyordum.Tamamen dershaneler gereksizdir. Ne konu öğrenebilirsin,ne soru sorabilirsin çok net söylüyorum. Dershane butik olduğu için 100 kişi vardı toplam. ama hocaya 1 soruyu 15 kişiden sonra sorabiliyordun.ÇÖP ÇÖP ÇÖP
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.