Belikde evlenecek arkadaşlara yardımcı olabilir, beyaz eşya almam gerekli, marka/model ve memnuniyetinizi yazarsanız sevinirim. Bosch artık eskisi gibi olmadığınız, çamaşır mak. siemens buzdolaı vestel dediler.. arçelik vs nasıldır.. Çamaşarı Mak. Buzdolabı, Bulaşık Mak. fırın... yorumlarınızı bekliyorum.
Vestel in eski kalitesinden eser yok uzak durulması gerekir. Bosch, burada satılanlar Alman malı değil ve beş para etmez. Arçelik, parasına göre iyi iş çıkartıyor ancak absült problemleri yok değil.
quote:Orijinalden alıntı: ibraxi Belikde evlenecek arkadaşlara yardımcı olabilir, beyaz eşya almam gerekli, marka/model ve memnuniyetinizi yazarsanız sevinirim. Bosch artık eskisi gibi olmadığınız, çamaşır mak. siemens buzdolaı vestel dediler.. arçelik vs nasıldır.. Çamaşarı Mak. Buzdolabı, Bulaşık Mak. fırın... yorumlarınızı bekliyorum. Biz Arçelik kullanıyoruz kaç yıldır memnunuz . Klima olsun , bulaşık makinesi olsun vs. Çok iyi
quote:Orijinalden alıntı: |NiqhTBLueS| Bizde Beko bi çamaşır makinası vardı 15 yıl taş gibi çalıştı yeni değiştirdik yine Beko aldık Maaşallah.. Vestel kampansı 7KG 1000 devir 5 yıl garanti 800TL civarı çamaşır mak. buzdolabı 1200-1500 arası.... sora sora bunun ortasını bulacağım :)
quote:Orijinalden alıntı: ibraxi Belikde evlenecek arkadaşlara yardımcı olabilir, beyaz eşya almam gerekli, marka/model ve memnuniyetinizi yazarsanız sevinirim. Bosch artık eskisi gibi olmadığınız, çamaşır mak. siemens buzdolaı vestel dediler.. arçelik vs nasıldır.. Çamaşarı Mak. Buzdolabı, Bulaşık Mak. fırın... yorumlarınızı bekliyorum. Bulasik ve camasir makinesini siemens al derim. Ozellikle bulasik makinesinden haddinden fazla memnun kaldik.
Dünya standartlarında üretim yapan türk malları varken diğerlerini tercih etmezdim. Beko, arçelik, vestel vs.
quote:Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal Dünya standartlarında üretim yapan türk malları varken diğerlerini tercih etmezdim. Beko, arçelik, vestel vs. quote:Orijinalden alıntı: DarkSmellMan Profilo nasıldır beyler fikri, tecrübesi olan var mı? Spotçu direk profilo dedi. lakin vestel uzak dur vs... bizim vestel var buzdolabı 4 yıl oldu sorunu yok öncekindede sorun olmadı. bosch kesinlikle uzak durun, AEG sharp ii ama acayip pahalı. profilo arçelik uygun geliyor vestelde ha-keza ama 2 yıl sonra çört olursa ?