Şimdi Ara

Evde farkliyim dışarda farkliyim napicam? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam size katılıyorum ailede de sorun varsa demek ki sorun daha değişiktir, benim sorun %75 benden kaynaklı idi bir de en büyük evlat benim. Acaba bu konuyu konuşsa nasıl tepki alır çünkü dedikleri mantıklı geldi bana, ama detayı bilemiyorum, dediğim kısım bu kavgamsı sinirli durum için geçerliydi. Daha iyi olurlar inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

Bunun farkında olman bile güzel bence, aile bağ kopuklugu var anladığım kadarı ile. Buda sürekli eleştiri yapan bir ailen olduğunu gösteriyor. Onlarla birşey paylaşmak içinden gelmiyor

Hocam gerçekten dediğiniz gibi bir şeyler anlatasim gelmiyor ,anlatsamda anında eleştiri yağmuru ve asagilamalar başlıyor ,ama mesela ben babama bir şey dediğimde direk her akşam içki içen daha mı iyi vs.. şeyler diyor bastırıyor konuşmayı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. eneox

birlikte zaman geçirin

Hocam İstanbul Küçükçekmece'de oturuyoruz geçen gün boşlardi hadi dedim gezelim, nereyi gezicez dedi babam, istanbuldayiz? Ortanca abim İngiltere'de okuyor İşkolik olmuş 6 ayda bir geliyor .Bir saat vakit geçirmedik adam akilli işleri varmış bütün gün bilgisayar basindaydi.oyle değişik bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

ev ahalisi ile dışarı çıktığında onlara karşı davranışların nasıl?

• Achambo A kullanıcısına yanıt
    Taslarin yerine oturmadigini fark etmesi en basindan sorunun cevreden kaynakli oldugunu gosteriyordu. Sizinki gibi %75 kendisinden kaynakli olsa farkina varmazdi. Farkina varinca da sizin gibi yapici olma asamasina gelirdi. Abla abi varsa 2 ebeveyn degil 3 5 ebeveyn oluyor. Anne baba gibi kisinin hayatina mudahele etmeler oluyor bizde bu da ortami geriyor. Annesinin taraf tuttugunu dusunuyor zaten al sana hir gür. Ailesiyle konusmali durumu ama hangi konuda/ hangi teknikle once bunlari dusunmek lazim. Durup dururken ben sizin bencil oldugunuzu dusunuyorum derse "yemedim yedirdim"e gider olay. Tabi insallah iyi olsun herkes.

//

Konu sahibi arkadashttps://forum.donanimhaber.com/dh-nin-guzin-ablasi--105862537-41#125520597 bu konum dahilinde pm atabilirsin, iyi forumlar .

• öyle hocam haklısınız tecrübem yok o kadar. Hayırlısı olur bakalım, düzgünce bir yol bulunur umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta olmayacak bir sabah annen baban

Tek bir gün bile geçirme sarılmadan

- Üstad Contra

der ve giderim baska yorum yok.

• iki hayatın var, birini seç kendin ol

işin şakası bi yana, bende de oluyordu böyle. sonradan geçti biraz. evdekileri de sevdiğini düşününce, tabi onlar da seni sevince...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Orijinalden alıntı: pcgamebeer

ev ahalisi ile dışarı çıktığında onlara karşı davranışların nasıl?

aslında troll amaçlı yazmamıştım ama şu giff i her görüşümde gülesim geliyor
    lel

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikolojimsi

Taslarin yerine oturmadigini fark etmesi en basindan sorunun cevreden kaynakli oldugunu gosteriyordu. Sizinki gibi %75 kendisinden kaynakli olsa farkina varmazdi. Farkina varinca da sizin gibi yapici olma asamasina gelirdi. Abla abi varsa 2 ebeveyn degil 3 5 ebeveyn oluyor. Anne baba gibi kisinin hayatina mudahele etmeler oluyor bizde bu da ortami geriyor. Annesinin taraf tuttugunu dusunuyor zaten al sana hir gür. Ailesiyle konusmali durumu ama hangi konuda/ hangi teknikle once bunlari dusunmek lazim. Durup dururken ben sizin bencil oldugunuzu dusunuyorum derse "yemedim yedirdim"e gider olay. Tabi insallah iyi olsun herkes.

//

Konu sahibi arkadashttps://forum.donanimhaber.com/dh-nin-guzin-ablasi--105862537-41#125520597 bu konum dahilinde pm atabilirsin, iyi forumlar .

Hocam çok doğru söylediniz ama kabul etmiyorlar hiçbir şeyi ,yani babam benden iyi Baba varmı dedi akşam ama soru babında değil anladınız siz .Yani ben çok mutsuzum ,üniversite sınava hazırlanıyorum 3.senem, sırf bu yüzden zaten evde konuşma hakkım yok neredeyse .Çokta stresliyim ama stresliyim dediğimde bizde stresliyiz felan diyorlar .Ya bilmiyorum hayatımız böyle mı geçecek hiç böyle olsun istemezdim

• Şöyle deyim. Ufak tefek bende ailem ile yaşadım bişeyler kardeşim le de. Bende senin gibiydim ama çok düşündüm değer mi diye. Bu yanlışımdan döndüm çok şükür. Bu konuda kimse sana konuşarak pek yardımı dokunacağını sanmıyorum. Allah sana akıl fikir vermiş otur düşün değer mi diye. İnan bana değmez ailene yaptığın. Durumu düzeltmek senin elinde ailenin değil.

• Benim de ailemle aram iyi değil
    İşlerine geldiği gibi iyi davranıyorlar kötü davranıyorlar
    geçen sene çok kavga çıkardım ama anladım ki faydası yok
  • Hocam benden mükemmel olmamı istiyorlar kendi yaptıkları hataları (hala yaptıkları )ben yapinca olay oluyor ,çok sıkıldım bu durumlar dan ,kendilerini değiştirmek için en ufak çaba yok ama bana gelince mükemmellik beklentisi var

• Evde farkliyim dışarda farkliyim napicam?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.