Şimdi Ara

Evde durmaktan delirmek üzereyim (tavsiye)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafayı yemekten korkuyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor, bizi zaten etkilemiyor ne diye dışarı çıkamıyoruz ?Solo bari çıkabilelim gruba ben de karşıyım 1 aydır evden çıkamıyorum neredeyse. Abimin kimligini alıp dışarıya cikma gibi planım var sizce olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4 yaş büyük benden fotoğrafı da üniversite sınavına girerken yenilemisti kısmen benziyor.

• 3 le 1 i yan yana getir
  • Tovbeliyim hocam türkçe netlerimi çok fena etkiliyor. 1 haftadır drifti kestim hedef sınava kadar.

• 3 ay mı sınavda patlar sonra :D eskiden okul dershane falan aklına gelmiyodu insanın da 24 saat evde olunca mecbur yapıyon
  • bende bıraktım hocam doğru yoldayız bence böyle devam. ve meseleleri mesele etmezsen ortada mesele kalmaz boşver bunalımı munalımı devam et
  • 6-7 ay dayananlar var ben sabrederim ramazan orucda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • F1 2015 ücretsizdi bir ara :) Tavsiye ederim. Olmadı beamng drive falan da olur. Bol bol oyuna sardım şu sıralar. En keyiflisi de arkadaşlarla gmod prop hunt girmek. Resmen can sıkıntısı için bitirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profes124 kullanıcısına yanıt
    Pcde oyundan bol şey yokta mezuna kalmak istemedigim icin dokunmuyorum arada tabletten f1 2016 mobil fm20 oynuyorum günde 1saat falan 1 saatde forumda vakit geciriyorum öyle gidiyor.

• Hocam disiplin diye bir şey kalmadı zaten bende. Mezuna kalacağım galiba. İnşallah düzelirim.

• Madem bu kadar koptun çık dışarı cezayı görünce kendine gelirsin.
  • 4 Mayıs'ta kalkacak diye düşünüyorum 20 yaş altı yasağı
    Balkonda otur
    Çöpleri sen at
    Müzik dinle
    Evde enerjini atacak şeyler yap şınav mekik gibi seni iyice yoracak şeyler

• hocam sız ıyı mısınız ya.bızı etkılemıyor ne demek?evet yuksek ıhtımalle kaparsan atlatma sansın var.ama hadı dıyelım o vırusu kaptın getırdın eve annene babana dedene her kımse.haadı onu da gectım belkı senın de bagısıklıgın dusuk nerden bılıyorsun?ölümlerın sadece 65+ oldugunu mu dusunuyorsun?18 yas altı veya 20 yas altında da ölümler mevcut.devlet keyfınden mı koyuyor bu yasağı?bız de sıkıldık ama yapacak bır sey yok sabredecegız sadece
  • Yorgunumm Y kullanıcısına yanıt
    Eczanede vitamin testi yaptirmistim eczacı her sey cok iyi demisti. Bağışıklılık sistemim güçlü olduğuna inaniyorum 2 yıldır hasta olmadım ufak tefek burun akıntısı harici. Evde de max 52 yaş peder var neyse ben cikacagim ?u yasak bitsin abimin kimligi alıp çıkacağım. Yetti artık, sabah kalkınca ayılmak icin 10 sinav 20 mekik çekiyorum zaten enerjimi atamiyorum evde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Is that GlockGoing Slowly

Eczanede vitamin testi yaptirmistim eczacı her sey cok iyi demisti. Bağışıklılık sistemim güçlü olduğuna inaniyorum 2 yıldır hasta olmadım ufak tefek burun akıntısı harici. Evde de max 52 yaş peder var neyse ben cikacagim ?u yasak bitsin abimin kimligi alıp çıkacağım. Yetti artık, sabah kalkınca ayılmak icin 10 sinav 20 mekik çekiyorum zaten enerjimi atamiyorum evde.
    İşte bu bir şey olmaz zihniyetinden dolayı kaybediyoruz.Neymiş kimliği alıp çıkacakmış.İnşallah polis seni yakalarda 3000 lirayı ailene paketler.Bu kafa yüzünden yayılma durmuyor.Sen bu zekayla pek yaşamassın

• Çık hocam çık kafayı yersin yoksa cıkma diyenler cıkıyor

• corapsız bahçede yürü
    kazmayla küçük bir bölgeyi kazmaya çalıs
    komşularla sohbet edebilirsin

• Hocam ben abimin tc ye eZberledim yasaktan beri akşamları arkadaşın yanına çıkıyorım güzel bi mekanımız var çay sigara takılıyoruz ışık yakmıyoruz. Şuana kadar ne polis çevirdi ne de başka bi sıkıntı oldu. Komple yasak olduğu zamanlar çıkamıyorum tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaanmc -- 24 Nisan 2020; 20:27:49 >
  • Kaanmc kullanıcısına yanıt
    Pazartesiyi bekliyorum 65 yaş üstüne bile izin gelecekmis onlar çıkıyor ben çıkamıyorum delleniyorum.

• connli kullanıcısına yanıt
    Ev ne yazık ki müstakil değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.